Meniu

Oftalmologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un control la oftalmologie in Giurgiu poate fi efectuat atat la stat, cat si la privat. Daca te intereseaza in special cea de-a doua varianta, iti prezentam in acest articol cateva locatii pe care sa le ai in vedere pentru o consultatie oftalmologica sau optometrica. 

Specialistii recomanda ca un control oftalmologic sa fie efectuat periodic (la 1-2 ani) de catre persoanele care nu sunt diagnosticate cu probleme de vedere si mai des de cele cu o afectiune oculara. Citeste pana la final pentru a descoperi unde poti merge in Giurgiu pentru un astfel de consult si pentru investigatii oftalmologice.

Ce pret are o consultatie de oftalmologie in Giurgiu?

Pretul unei consultatii de oftalmologie sau optometrie in Giurgiu poate varia, in unele locatii controlul fiind gratuit. Iata in tabelul de mai jos informatii utile in acest sens.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cristal Optics
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura performanta
 • Suport in alegerea ochelarilor potriviti
 • Depistarea precoce a cataractei
 • Masurarea tensiunii intraoculare
 • Peste 500 de modele de rame
 • Lentile de contact si ochelari de soare
 • Reparatii ochelari gratuite
Happy Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Consultatii oftalmologice si optometrice
 • Magazin de prezentare
 • Atelier de montaj si reparatii ochelari
 • Consultanta de specialitate
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Echipamente performante
Vision Expert Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Echipamente moderne
 • Rame si lentile de la producatori renumiti
 • Personal cu experienta de peste 15 ani
 • Doua magazine Vision Expert Optic in Giurgiu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinete de oftalmologie sunt in Giurgiu

Daca esti in cautarea unor cabinete de oftalmologie si optica medicala in Giurgiu, descopera mai jos locatiile pe care sa le ai in vedere!

1. Cristal Optics

Cabinetul Cristal Optics din Giurgiu a fost infiintat in anul 2020 pentru a oferi servicii complete de optica medicala tuturor giurgiuvenilor. In timpul unei consultatii computerizate se masoara viciile de refractie, se stabilesc dioptriile, se poate depista precoce cataracta, se monitorizeaza tensiunea introculara. In plus, fiecare pacient beneficiaza de suport de specialitate in alegerea ramei de ochelari potrivite. 

Consultatia este gratuita la Cristal Optics si are o durata de 30 de minute.

Multa lume apreciaza serviciile Cristal Optics pe internet, in recenzii fiind enumerate numeroase beneficii: personal profesionist si amabil, controalele gratuite pentru persoanele de toate varstele, numeroase modele de ochelari, un bun raport intre calitate si pret, numeroase promotii, aparatura performanta. 

Vezi parerile pacientilor despre Cristal Optics
Vezi Pareri

2. Happy Optic

In cabinetul de optometrie si optica medicala Happy Optic din Giurgiu sunt puse la dispozitie servicii pentru copii si adulti. Consultatia consta in: masurarea tensiunii intraoculare,  verificarea fundului de ochi, determinarea dioptriilor si este realizata de catre un medic specialist oftalmolog – dr. Ioana Cornescu. Se realizeaza de asemenea si consultatii optometrice, de catre un tehnician optometrist (determinare dioptrii). La Happy Optic functioneaza, asadar, un cabinet de consultatii, dar si un magazin de prezentare, si un atelier de montaj si reparatii. Lentilele sunt de foarte buna calitate, de la Essilor, iar ramele provin de la diverse branduri.

Consultatia oftalmologica are un pret de 100 de lei.

Cei care au optat pentru acest cabinet pentru a-si evalua vederea sau pentru a-si realiza ochelarii de vedere spun ca au fost multumiti de calitatea produselor si a serviciilor. Persoane de toate varstele au trecut prin aceasta locatie si au ramas cu o impresie placuta, datorita amabilitatii si profesionalismului personalului, inclusiv in ceea ce priveste ajutorul acordat in alegerea ochelarilor potriviti.

3. Vision Expert Optic

Optica medicala Vision Expert Optic este o alta locatie din Giurgiu unde poti solicita o consultatie computerizata. Echipa de profesionisti are o experienta de peste 15 ani in optica medicala. Oferta de rame de ochelari este variata si provine de la numeroase branduri, iar lentilele de corectie sau de protectie sunt de asemenea de la producatori cu experienta vasta in domeniu, ce utilizeaza tehnologii noi, ce indeplinesc toate exigentele actuale. 

Consultatia optometrica este gratuita la Vision Expert Optic. 

Despre echipa de profesionisti de la Vision Expert Optic, clientii au numai cuvinte de lauda. Profesionalismul si experienta isi spun cuvantul in cele doua locatii ale opticii (Piata Centrala si Patibar), iar giurgiuvenii pleaca multumiti de calitatea produselor achizitionate.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de servicii private de oftalmologie in Giurgiu te poti programa in locatiile prezentate in acest articol, mai precis in cele in care exista medic oftalmolog. In unele dintre aceste optici medicale se realizeaza si controale optometrice gratuite, ce pot determina dioptriile de care ai nevoie, in functie de problemele de vedere pe care le intampini (miopie, hipermetropie, astigmatism).