Meniu

Oftalmologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In multe cazuri, persoanele care se prezinta la consultatii de oftalmologie in Hunedoara isi doresc sa afle daca sufera de o boala oculara pentru ca au simptome ca vederea incetosata, durerile de cap si senzatia de ochi uscati. Chiar daca nu exista astfel de simptome, consultatia trebuie efectuata regulat. De exemplu, persoanele care lucreaza la calculator ar trebui sa mearga anual la oftalmolog, tocmai pentru ca prezinta un risc mai mare de a dezvolta probleme de vedere. 

Examinarea periodica a ochilor trebuie sa reprezinte o prioritate pentru oamenii de toate varstele, mai ales ca unele probleme pot fi remediate sau corectate daca se intervine la timp. Miopia, hipermetropia si astigmatismul sunt cateva dintre cele mai des intalnite probleme de vedere, in cazul carora pacientului i se pot prescrie ochelari sau lentile. Din acest articol poti sa afli unde se efectueaza consultatii de oftalmologie in orasul Hunedoara si care sunt preturile pentru acest serviciu. 

Pret consultatie de oftalmologie in Hunedoara

Consulta urmatorul tabel pentru a afla care sunt preturile in Hunedoara pentru o consultatie de oftalmologie in cadrul celor mai bune clinici si cabinete: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optica Optodia
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista, dinamica si amabila
 • Sfaturi utile
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Preturi accesibile pentru orice buget
Lenexoptim
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal cu experienta
 • Seriozitate si profesionalism
 • Produse variate si calitative
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii calitative
 • Preturi rezonabile
Opticline
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Echipa bine pregatita, amabila si disponibila
 • Promptitudine
 • Diversitate de produse
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai apreciate clinici si cabinete de oftalmologie din Hundoara

Daca iti doresti sa tratezi problemele de vedere si sa iti achizitionezi ochelari, primul pas este sa mergi la o consultatie, acest serviciu fiind disponibil la cateva cabinete specializate din Hunedoara.

Cand vine vorba despre sanatatea oculara, este indicat sa faci o alegere informata. Astfel, iti recomandam sa te indrepti catre locatiile unde profeseaza medici sau optometristi cu experienta vasta, care folosesc tehnologii moderne de determinare a dioptriilor si care ofera consultanta in alegerea ochelarilor potriviti. Daca este vorba despre o investigatie sau o procedura complexa, va trebui sa te adresezi unui medic oftalmolog, nu unui optometrist. Uite care sunt cele mai bune optiuni in Hunedoara la capitolul clinici si cabinete:

1. Optica Optodia

Optodia este un cabinet de optica medicala din Hunedoara unde poti merge daca esti interesat de consultatii de oftalmologie si de achizitionarea unei noi perechi de ochelari. Precizia in deteminarea dioptriilor este asiguata de folosirea tehnologiilor moderne prezente in dotarea cabinetului. Optodia a fost infiintat in 1993 si este unul dintre putinele cabinete de optometrie din Romania care detin tehnologia VisiofficeX, care este un aparat optic revolutionar de examinare a comportamentului ochiului.  

Pretul unei consultatii este de 100 lei.

Persoanele care au oferit recenzii in mediul online acestui cabinet se declara multumite si sustin ca au avut o experienta foarte buna. Se foloseste tehnologie de ultima generatie si preturile sunt pentru toate buzunarele. Echipa este profesionista, dinamica si deosebit de amabila. Serviciile sunt de calitate si pacientii beneficiaza de sfaturi utile. 

Vezi parerile pacientilor despre Optica Optodia
Vezi Pareri

2. Lenexoptim

Pentru consultatii de oftalmologie si alte servicii conexe, multi locuitori din Hunedoara aleg Lenexoptim. La acest cabinet se efectueaza consultatii complexe pentru stabilirea dioptriilor, iar medicul oftalmolog din echipa se ocupa de diagnosticul afectiunilor oculare si de recomandarea tratamentului personalizat. Pacientii au parte de o abordare individuala, in care se tine cont de istoricul familial referitor la bolile oculare si in care se mizeaza pe prevenirea complicatiilor sau problemelor viitoare de vedere. Lenexoptim dispune de propriul laborator de prelucrare a lentilelor, unde se foloseste aparatura de ultima generatie.

Consultatia oftalmologica are pretul de 150 lei.

Parerile despre acest cabinet sunt pozitive, iar cele mai apreciate aspecte sunt experienta personalului si faptul ca se foloseste aparatura de ultima generatie. Preturile sunt rezonabile si produsele de inalta calitate. Echipa este laudata pentru seriozitate, profesionalism si amabilitate.

3. Opticline

Optic Line este cabinet de optica medicala din Hunedoara, unde poti merge pentru consultatii si pentru recomandari utile de rezolvare a problemelor de vedere. Cabinetul face parte din grupul cu acelasi nume, in care sunt incluse doua clinici si mai multe cabinete de optica medicala. Din colectiv fac parte medici cu experienta si specialisti in oftalmologie, iar la clinica din Deva profeseaza un medic chirurg si un medic oftalmolog care ii ajuta pe pacienti in tratarea bolilor oculare complexe. 

La Opticline, vei plati 180 lei pentru consultatia de baza. 

Conform persoanelor care au ales Opticline si ulterior au scris in mediul online despre experienta avuta, cabinetul are produse variate pentru orice buget. Personalul este bine pregatit, amabil si disponibil. Un alt punct forte il reprezinta promptitudinea. 

Concluzii

Consultatiile de oftalmologie se pot face in Hunedoara in cadrul mai multor cabinete, unde poti achizitiona si ochelarii de care ai nevoie. Trebuie sa mergi la oftalmolog periodic atat pentru refacerea retetei si pentru a vedea cum evolueaza problemele depistate in trecut, cat si pentru o simpla evaluare a sanatatii oculare, tinand cont de faptul ca unele probleme de la nivelul ochilor nu au niciun fel de simptome.