Meniu

Oftalmologie Navodari

Actualizat pe:

Cunoscut si sub numele de „satul negru”, conform unor surse istorice, nu este doar un loc preferat de o multime de persoane ca destinatie de vacanta, ci este si un oras in care se pot gasi clinici de oftalmologie in Navodari, care presteaza servicii calitative.

Oftalmologia este un domeniu medical concentrat pe investigarea oculara, practicata de medicii specialisti care au finalizat studii de specialitate. Doar acestia au cunostintele necesare de a gestiona in mod corespunzator afectiunile sau problemele de vedere cu care, din pacate, se confrunta un numar mare de pacienti in prezent. Vestea buna este ca tehnologia medicala a evoluat atat de mult, incat multe dintre bolile manifestate la nivelul ochilor pot fi corectate sau vindecate prin metode simple.

In ce consta un control de oftalmologie din Navodari?

Daca vrei sa stii la ce sa te astepti atunci cand mergi la un control de oftalmologie din Navodari, iti poti indrepta atentia catre informatiile furnizate mai jos in articol. Exista o multime de pasi pe care medicul specialist trebuie sa ii respecte. Printre acestia se numara si:

• anamneza – consta intr-o discutie purtata intre medic si pacient, in care se stabilesc anumite detalii si in care pacientul explica problemele cu care se confrunta;
• verificarea aspectului ochilor si al ploapelor;
• masurarea dioptriilor – persoanele care petrec mult timp in fata ecranelor trebuie sa se asigure ca merg constant la cabinetul oftalmologic pentru verificarea dioptriilor;
• examinarea acuitatii vizuale – este momentul in care pacientul citeste literele indicate de medic, de diverse dimensiuni;
• examinarea motilitatii ochilor – procedura presupune verificarea miscarii ochilor. Exista riscul ca pacientii sa dezvolte diverse probleme oculare, cum ar fi strabismul sau pareza;
• verificarea fundului ochiului – procedura constra in verificarea interiorului ochiului si a starii vaselor de sange, a retinei, a nervului optic.

Unde poti beneficia de un consult de oftalmologie in Navodari?

In cazul in care iti doresti si tu sa mergi la un control de oftalmologie in Navodari si nu stii catre care clinica sa te orientezi, ia in considerare topul celor trei cabinete mentionate in randurile de mai jos:

1. Cabinet de optica medicala, Navodari

Daca esti interesat de serviciile prestate de o clinica de optica medicala din Navodari, cu scopul de a-ti schimba ochelarii sau de a-ti masura dioptriile, poti apela la numarul de telefon 0371.083.363 pentru obtinerea unei programari.

2. Glow Optica & Oftalmologie, Navodari

Glow Optica este o clinica de oftalmologie din Navodari, unde pacientii pot beneficia de un consult de specialitate, realizat de medicii profesionisti. Se pot achizitiona chiar si ochelari, pentru corectarea problemelor de vedere.

3. Lensa, Constanta

Lensa este o clinica de optica medicala, situata in apropiere de Navodari, si anume in Constanta, unde poti merge pentru a beneficia de un consult oftalmologic. Ulterior, in cazul in care este nevoie, se poate recomanda purtarea ochelarilor cu lentile adecvate, menite sa corecteze eficient vederea.

In concluzie, este necesar sa mergi regulat la un consult oftalmologic sustinut de medici capabili, specialisti, pentru a identifica din timp posibilele probleme de vedere si pentru a le trata in mod corespunzator.