Meniu

Oftalmologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Petreci prea mult timp in fata ecranelor si nici nu iti mai amintesti cand ai mers ultima data la o clinica de oftalmologie in Oradea pentru o consultatie de specialitate? Atunci a venit timpul sa iti faci o programare la un medic oftalmolog, pentru a afla care este starea de sanatate a ochilor tai. Asigura-te ca urgentezi programarea la cabinet daca te confrunti cu anumite simptome, care ti-ar putea da de gandit ca suferi de anumite tulburari de vedere. Majoritatea isi fac prezenta prin simptome precum: incetosarea privirii, dureri de cap, mancarimi la nivelul ochilor, nevoia de a clipi mai des, ochi uscati, dificultati in a distinge la departare sau la apropiere etc. 

Daca esti in cautarea unui oftalmolog bun din Oradea, care sa te consulte in mod adecvat si care sa iti ofere solutii adecvate, in functie de necesitatile tale, citeste mai departe si descopera care institutie medicala din cele enumerate mai jos este cea care ti se potriveste. 

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie in Oradea?

Stim ca vrei sa fii la curent cu toate preturile practicate de un cabinet de oftalmologie din Oradea, motiv pentru care ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care sunt incluse aceste informatii, dar in care vei descoperi si care este rating-ul clinicilor din oras. Citeste mai departe:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vitreum
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatia ireprosabila a echipei de specialisti
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Personal rabdator
 • Implicare si profesionalism
Optic Visaje Art
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, seriozitate si buna pregatire
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Personal ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnostic corect
Corocularia Optica
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Medici si optometristi bine pregatiti, implicati si profesionisti
 • Echipamente de performanta inalta
 • Preturi accesibile
 • Produse de calitate
 • Personal cu atitudine pozitiva
Magic Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Inginer optometrist, contactolog si ortokeratolog
 • Experienta de peste 16 ani in domeniu
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Abordare moderna si prietenoasa
 • Amabilitate, seriozitate si empatie
Optica Focus
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Personal de exceptie
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile si consultatii gratuite
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici de oftalmologie din Oradea

Ai amanat sa-ti faci programare la o clinica de oftalmologie din Oradea pentru ca ai un program foarte incarcat? Pentru a-ti simplifica procesul de a gasi o institutie medicala de incredere, iti punem la dispozitie in cele de mai jos o lista cu cinci variante spre care iti poti indrepta atentia. Asigura-te ca introduci in programul tau si aceasta vizita la medicul oftalmolog, pentru a te asigura ca previi aparitia unei probleme vizuale. Iata care sunt variantele pe care ti le-am pregatit:

1. Vitreum

Vitreum este o clinica de oftalmologie din Oradea, care se adreseaza atat pacientilor adulti, cat si copiilor pentru tratarea corespunzatoare a starii de sanatate. Datorita tehnologiei de varf si a aparaturilor de o performanta inalta, investigatiile realizate sunt ireprosabile, diagnosticul stabilit este corect, iar tratamentul recomandat este personalizat in functie de patologiile de care pacientul sufera. In cadrul categoriei de investigatii, clinica ofera urmatoarele: angiofluorografie retiniana, tomografie in coerenta optica, topografie corneana, perimetrie computerizata, tonometrie oculara, biometrie oculara ultrasonica, microscopie speculara, ecografie oculara, angiografie oftalmica, gonioscopie, retinofotografie digitala, testul Schrimer. Se poate efectua si programare in mediul online, iar consultatiile pot fi decontate prin CAS prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este de 150 lei, in cazul pacientilor care nu se prezinta cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

In cele peste sase sute de recenzii, pacientii isi exprima multumirea fata de prestatia ireprosabila a echipei de specialisti. Aceasta acorda atentie actului medical, prioritizand descoperirea diagnosticului si concentrandu-se pe stabilirea unui tratament corect. Atmosfera este primitoare, preturile accesibile, personalul este rabdator, iar implicarea cadrelor medicale atinge cote maxime. 

Vezi parerile pacientilor despre Vitreum
Vezi Pareri

2. Optic Visaje Art

Daca esti in cautarea unui cabinet de oftalmologie in Oradea, care sa iti ofere posibilitatea de a te trata de probleme oculare, iti poti indrepta atentia catre Optic Visaje Art. Aparatura medicala de diagnosticare si executie este de ultima generatie, contribuind semnificativ la aplicarea diverselor teste si investigatii la standarde superioare. Multumita lor, pacientul poate beneficia de un diagnostic corect si un tratament eficient, adaptat in functie de patologiile de care sufera. Consultatiile oftalmologice sunt efectuate de medici specialisti si optometristi cu o experienta vasta in domeniu, avand capacitatea de a examina, prescrie si adapta lentilele de contact. Masuratorile personalizate computerizate contribuie la realizarea unor ochelari potriviti pentru pacient, cabinetul dispunand si de un laborator computerizat de montaj ochelari.

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie este de 150 lei.

Profesionalismul, seriozitatea, atentia la detalii si buna pregatire a specialistilor se numara printre motivele pentru care pacientii apeleaza cu incredere la ajutorul Optic Visaje Art atunci cand se confrunta cu o problema de vedere. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotari sunt de ultima generatie, generand rezultate precise, pe baza medicul poate stabili un diagnostic corect. Ramele ochelarilor sunt de calitate, personalul este ireprosabil, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea.

3. Corocularia Optica

Corocularia Optica este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unei institutii medicale specializate in oftalmologie in Oradea, datorita serviciilor si investigatiilor ireprosabile. Isi desfasoara activitatea in acest domeniu de mai bine de 30 de ani, iar echipa medicala este alcatuita din profesionisti cu experienta vasta in domeniu, capabili sa stabileasca un diagnostic corect si, bineinteles, un tratament pe masura. Aparatura folosita este de ultima generatie, ceea ce determina generarea unor masuratori precise si a unor rezultate exacte. Printre serviciile care sunt puse la dispozitia pacientilor se numara si: masurarea dioptriilor, prescrierea retetelor pentru ochelari de vedere sau pentru lentile de contact, testarea dioptriilor ochelarilor deja existenti pentru a vedea daca lentilele trebuie sa fie inlocuite, evaluarea biomicroscopica, examinare fund ochi, masurarea tensiunii oculare.

Consultatia optometrica este gratuita.

Clinica este profund apreciata de pacienti, lucru vizibil chiar din cadrul recenziilor pozitive postate in mediul online. Echipa de medici si optometristi da dovada de o buna pregatire, implicare si profesionalism, iar echipamentele utilizate sunt de o performanta inalta. Preturile sunt accesibile, produsele puse la dispozitie sunt de calitate, iar personalul este mereu cu zambetul pe buze. 

4. Magic Optic

Magic Optic este un cabinet de oftalmologie din Oradea, care ofera servicii ireprosabile pentru toti pacientii, indiferent de varsta. Cu o activitate de peste 30 de ani in domeniu, institutia medicala a capatat notorietate in randul pacientilor, oferindu-le posibilitatea de a-si tine sub control problemele de sanatate vizuala, dar si de a le trata, daca este posibil. Echipamentele sunt de o performanta inalta, contribuind la identificarea precisa a diagnosticului, urmand ca oftalmologul sa stabileasca si solutii personalizate. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de oftalmologie este de 100 lei.

Amabilitatea, seriozitatea, rabdarea si profesionalismul de care specialistii au dat dovada sunt printre principalele motive pentru care pacientii apeleaza la Magic Optic. Se remarca, in mod special, activitatea Cristinei Erdei, inginer optometrist, contactolog si ortokeratolog, care are o experienta de peste 16 ani in domeniu. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar abordarea este moderna si prietenoasa.

5. Optica Focus

Optica Focus este un cabinet de oftalmologie, optometrie din Oradea, care este dotat cu un salon de optica. Acesta ofera si posibilitatea spitalizarii de zi pentru copii si adulti. Se asigura un screening gratuit pentru depistarea hipertensiunii intraoculare, oftalmoscopia, tomografie in coerenta optica, in cazul adultilor si screening pentru depistarea viciilor de refractie a ambliopiilor la copii. Dotarile sunt de o performanta inalta, se utilizeaza o aparatura speciala si moderna, astfel incat diagnosticul stabilit de medic sa fie corect. Pe baza sa, se stabileste un tratament adaptat in functie de nevoile si patologiile pacientului. Pe langa consultatiile gratuite, pacientii mai pot beneficia si de reduceri la achizitia ochelarilor de vedere.

Consultatia oftalmologica este gratuita.

Personalul este de exceptie, medicii au o buna pregatire si dau dovada de implicare in actul medical, indiferent cat de severa este starea de sanatate a pacientului. Atmosfera este placuta, preturile accesibile si consultatii gratuite, aparaturile sunt de ultima generatie, iar diagnosticul stabilit este corect. Din acest motiv, multi dintre pacienti revin la Optica Focus pentru a-si face controlul de rutina.

Concluzii

Ai observat in ultima vreme ca vederea a inceput sa se degradeze de la o zi la alta si vrei sa te adresezi unui cabinet de oftalmologie din Oradea pentru a solicita parerea medicului de specialitate? Atunci optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi de un real ajutor pentru a depista care este problema de care suferi si, cel mai important, cum o poti trata.