Meniu

Oftalmologie pediatrica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii trebuie sa invete cat mai devreme sa aiba grija de sanatatea ochilor, iar clinicile de oftalmologie pediatrica din Arad vin in ajutorul parintilor care vor sa le ofere celor mici cat mai mult sprijin in acest sens. In ziua de astazi, oamenii petrec mult mai mult timp in fata monitoarelor, asa ca nu este mirare ca problemele de vedere sunt si ele comune. 

Din fericire, cele mai multe clinici din Arad sunt dotate cu aparatura performanta, care le permite specialistilor sa determine dioptriile copiilor si alte probleme de care acestia sufera, fara sa-si dea seama. Bineinteles, exista mai multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a alege o clinica pe care sa o vizitezi, iar unul dintre ele este pretul. 

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Arad?

In ceea ce priveste pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica in Arad, acesta poate sa difere in functie de clinica pe care te decizi sa o vizitezi. Unele dintre ele ofera consultatii gratuite, in timp ce altele au contract cu o casa de asigurari, asa ca serviciile sunt decontate. Exista si situatii in care consultatiile se realizeaza doar contracost. In tabelul urmator ai mai multe informatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optica Veszi
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura de ultima generatie
 • Colaborare cu medici specialisti
 • Gama variata de produse
 • Ampla experienta in domeniu
 • Garantie de doi ani
 • Promptitudine
Vista Vision
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura noua
 • Medici primar si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Diverse promotii
 • Programarile nu se respecta
Optica Dr. Demian
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse produse
 • Contract CNAS
 • Laborator de montaj complet
 • Locatie accesibila
 • Personal slab pregatit la receptie
Optica Cristi
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Diverse produse
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Conditii optime de siguranta
Opticlass
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse produse
 • Timp indelungat pentru montarea lentilelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de oftalmologie pediatrica in Arad 

Printr-o programare la una din clinicile prezentate in randurile de mai jos, poti obtine o consultatie de oftalmologie pediatrica in orasul Arad. Specialistii din cadrul centrelor respective vor face tot posibilul sa-i ofere copilului tau o experienta cat mai placuta, indiferent de varsta. Pe langa scurta descriere a activitatii, fiecare prezentare este insotita si de un paragraf care descrie experienta pe care oamenii au avut-o in cadrul clinicii respective. 

1. Optica Veszi 

Cazul magazinului de optica Veszi este unul special, intrucat activitatea sa inceput in anul 1938, iar in prezent ofera consultatii de oftalmologie pediatrica si nu numai in Arad. Fiind infiintat de Tibor Veszi, la varsta de 28 ani, magazinul si-a continuat activitatea in ciuda schimbarilor care s-au petrecut in urmatoarele decenii. Magazinul este dotat cu aparatura performanta de ultima generatie si colaboreaza cu oftalmologi specialisti cu experienta in domeniu, pentru a le oferi oamenilor care-i trec pragul cea mai buna experienta posibila. In timpul unei consultatii se realizeaza determinarea dioptriilor, examinarea acuitatii vizuale si keratometria. Gama de produse la care au acces oamenii care aleg acest magazin este una variata, in care sunt incluse peste 20 de branduri de renume international. Garantia pe care o ofera magazinul este de doi ani. 

Consultatia oftalmologica este gratuita. 

Persoanele care au beneficiat de un control la Optica Veszi au avut parte profesionalism, amabilitate si servicii de o calitate superioara. Personalul da dovada de disponibilitate, oferind sprijin de fiecare data cand este nevoie, iar cu privire la interactiunea cu pacientii mai mici, acestia sunt tratati cu multa rabdare si atentie. Oamenii mai apreciaza si promptitudinea. 

Vezi parerile pacientilor despre Optica Veszi
Vezi Pareri

2. Vista Vision  

O alta clinica la care parintii ii pot duce pe cei mici pentru a beneficia de servicii de oftalmologie pentru copii in Arad este Vista Vision. Din 2006 si pana in prezent, reteaua de clinici a acumulat o ampla experienta in domeniu, ceea ce le permite medicilor sa ofere solutii eficiente si personalizate. Echipa clinicii este alcatuita din medici primari si specialisti oftalmologi ca Dr. Viorica Frantescu, Dr. Amanda Bota, Dr. Cosmina Carabas etc. Efortul medicilor este sustinut de aparatura noua pe care clinica o are in dotare. In plus, Vista Vision ofera in mod periodic promotii persoanelor interesate de diverse servicii, de la consultatii, la interventii chirurgicale. Colaborarea cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a inceput inca din anul 2017, ceea ce le permite oamenilor sa obtina serviciile de care au nevoie la preturi reduse sau chiar in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii de oftalmologie este de 200 de lei. 

Cu privire la calitatea serviciilor, pacientii care au beneficiat de consultatii sau interventii la clinica Vista Vision nu au avut nimic de reprosat. Personalul medical este amabil, dedicat si profesionist. Din pacate, mai multi pacienti au sesizat faptul ca programarile nu se respecta, iar timpul de asteptare este unul indelungat, asa ca organizarea ar putea fi imbunatatita. 

3. Optica Dr. Demian  

Activitatea Opticii Dr. Demian a inceput in anul 2008, iar de atunci a continuat sa se extinda, astfel incat oamenii sa poata beneficia de o consultatie oftalmologica pediatrica la mai multe cabinete din Arad. Zonele in care se gasesc aceste cabinete sunt usor de accesat si pun la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de servicii si produse. Aparatura din dotare este de ultima generatie si include biomicroscopul, oftalmoscopul direct si autorefractometrul. De asemenea, optica are propriul sau laborator de montaj complet, achizitionat prin Fonduri Europene. Cu privire la portofoliul de servicii, in cadrul opticii se efectueaza consultatii oftalmologice computerizate complete, examene oftalmologice la copii mici care au implinit varsta de 6 luni, prescriptii pentru ochelari, diverse investigatii etc. Contractul CNAS pe care il are optica le permite oamenilor sa beneficieze de consultatii in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii oftalmologice la optica este de 150 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care oamenii le apreciaza in legatura cu activitatea Opticii Dr. Demian, de la calitatea serviciilor prestate, la profesionalismul personalului medical. Acesta da dovada de rabdare, mai ales in momentul alegerii ramelor de ochelari. In acelasi timp, pacientii nu pot trece cu vederea personalul de la receptie, care este slab pregatit. 

4. Optica Cristi

Optica Cristi ofera de servicii de optica medicala si oftalmologie pentru copii si adulti in Arad inca din anii 90. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie, aspect care permite efectuarea mai multor tipuri de servicii, de la consultatii, la interventii chirurgicale. De regula, consultatia include autorefractokeratometria, tensiunea intraoculara, biomicroscopia si exminarea fundului de ochi. Singura exceptie apare atunci cand pacientii beneficiaza de servicii prin intermediul biletului de trimitere, caz in care keratometria nu este inclusa pe lista serviciilor decontate, asa ca o sa fie achitata contracost. Tot la aceasta optica, oamenii au acces la un portofoliu variat de produse de la branduri de renume, cunoscute la nivel international. 

Pentru o consultatie oftalmologica, pretul este de 100 de lei. Cei care revin la control dupa o saptamana beneficiaza de acesta in mod gratuit. 

Printre aspectele apreciate de persoanele care au ales serviciile oferite de Optica Cristi se numara promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul. Personalul cabinetului face tot posibilul sa asigure niste conditii optime de siguranta si confort. Cei care n-au reusit sa gaseasca o modalitate de rezolvare a problemelor de vedere le alte clinici, au primit solutiile de care aveau nevoie aici. 

5. Opticlass 

Ultima clinica la care pot apela parintii pentru un consult oftalmologic pediatric in Arad este Opticlass, care a fost infiintata in anul 2001 la Timisoara si a continuat sa se extinda pe masura ce personalul medical a acumulat din ce in ce mai multa experienta in domeniu. Fondatorul ei este Dr. Augustin Ivanescu, medic primar oftalmolog care practica aceasta meserie de mai bine de 25 de ani. Din echipa clinicii mai fac parte si Dr. Radu Ivanescu, Dr. Horatiu Indreiu si Dr. Cristiana Lehaci, alaturi de mai multe asistente. La clinica se efectueaza diverse servicii, de la consultatii uzuale si explorari functionale, la interventii si operatii. Acestea sunt realizate prin intermediul tehnologiei de ultima generatie ce se afla in dotarea clinicii. Consultul pediatric se poate realiza sub anestezie generala. In plus, clinica pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse de optica, iar la achizitia ochelarilor din magazinul propriu, prescriptia este gratuita. 

O consultatie de oftalmologie costa 200 de lei. 

Mai multe persoane care au optat pentru serviciile de oftalmologie oferite de clinica Opticlass au avut parte de o experienta placuta, Medicii sunt comunicativi, amabili si profesionisti. Un aspect mai putin placut legat de activitatea clinicii este faptul ca montarea lentilelor este un proces de durata, intrucat un angajat trebuie sa se deplaseze de la cabinetul din Timisoara pentru a realiza acest lucru. 

Concluzii

In cele din urma, pentru a beneficia de o consultatie de oftalmologie pediatrica in Arad, ai posibilitatea sa-l programezi pe cel mic la una din clinicile prezentate mai sus. In cadrul lor isi desfasoara activitatea medici care au acumulat suficienta experienta in domeniu, astfel incat interactiunea dintre oftalmolog si pacient sa fie una cat mai placuta.