Meniu

Oftalmologie pediatrica Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vazul este cel mai important simt al omului si vrei ca si copilul tau sa beneficieze de ochi sanatosi si acuitate vizuala la potential maxim, de aceea verificarea vederii de la cele mai fragede varste este importanta, iar rolul unei consultatii de oftalmologie pediatrica in Bacau nu poate fi tagaduit. Ai nevoie de un medic bun, care, pe langa competentele in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor oculare, sa aiba capacitatea de a comunica usor cu micii pacienti si de a-i face sa coopereze pentru investigatiile necesare.

In acest articol au fost selectate cele mai bune servicii de oftalmologie copii din Bacau, informatiile referitoare la clinici, cabinete si centre de optica medicala putand fi folosite pentru a te orienta pe piata de sanatate din orasul tau.

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Bacau?

Nu este cel mai important aspect cand vine vorba despre sanatatea copilului tau, insa trebuie sa elimini orice doza de neprevazut cand mergi la o consultatie de oftalmologie pediatrica in Bacau si vrei sa te concentrezi exclusiv pe nevoile copilului, sustinandu-l si incercand sa ii elimini orice disconfort legat de vizita la medic. In tabelul de mai jos sunt incluse numele centrelor medicale in care poti gasi un oftalmolog bun si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru o consultatie la copii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Opticlass
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Promptitudine in onorarea comenzilor la optica medicala
Laser Optica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si solicitudine
 • Produse calitative de optica medicala
 • Timp de asteptare mare
Oculux
180 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 180 Ron
 • Medic profesionist
 • Persoana empatica
 • Explicatii pe inteles
 • Preturi accesibile la optica medicala
 • Calitatea serviciilor
Clinica Gauss
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale de succes
 • Timp de asteptare foarte mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Asioptic
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Medic profesionist
 • Consultatii temeinice
 • Servicii calitative
 • Prescriptii precise
 • Preturi bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de oftalmologie pediatrica din Bacau

Preocuparea pentru accesarea celor mai bune servicii de oftalmologie pediatrica din Bacau se traduce in competentele medicului, experienta sa in examinarea copiilor, necesitatea unui diagnostic corect si, la nevoie, a unui tratament adecvat si a unei prescriptii precise de ochelari. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor fiecarei clinici din top, despre medici, aparatura si despre opiniile pacientilor sau parintilor de mici pacienti care le-au trecut pragul.

1. Opticlass

Opticlass Bacau ofera consultatii de oftalmologie pediatrica desfasurate in cele mai bune conditii, cu aparatura ultra-moderna, care permite examinarea copiilor inca de la cele mai fragede varste. Clinica de oftalmologie si optica medicala a fost infiintata in anul 2000 in Bacau, din 2004 functionand un cabinet sub denumirea Opticlass si in Piatra Neamt. Echipamentele celor doua centre pot fi utilizate pentru investigatii la copii incepand cu varsta de 6 luni si includ autorefractometru binocular manual PlusoptiX A09, prin care se pot depista precoce deficientele de vedere la copii, intr-un timp redus de examinare, fara atropinizare sau anestezie generala. Te vei adresa la Bacau unuia dintre cei doi medici oftalmologi, dr. Gabriela Zavorodnic, medic primar, si dr. Paul Ginju, medic specialist. Opticlass are contract de colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau, deci pacientii pot beneficia de consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, o consultatie la medicul oftalmolog, pentru copii, are pretul de 150 de lei.

Pacientii sunt incantati de serviciile de calitate ale acestei clinici, apreciind profesionalismul medicilor, punctualitatea in respectarea programarilor, solutiile medicale eficiente si promptitudinea in onorarea comenzilor la optica medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Opticlass
Vezi Pareri

2. Laser Optica

Cabinetele Laser Optica din Bacau se adreseaza pacientilor din judet cu servicii oftalmologice complete, consultatii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica la medici cu experienta, investigatii performante, prescriptie ochelari si lentile de contact, avand totodata dotarile necesare si produse pentru optica medicala de calitate. In Bacau, Laser Optica este disponibila in trei centre: Mihai Viteazu 1, Marasesti 171 si Marasesti 4. Consultul oftalmolologic se realizeaza la unul dintre medicii: prof. dr. Danut Costin, specialist in neuro-oftalmologie din Iasi, dr. Andreea Moraru, medic specialist oftalmolog, dr. Mihaela Mates, medic specialist, si dr. Oana Maxim, medic specialist oftalmolog. Examinarile oftalmologice se realizeaza temeinic, in intervale de 30-40 de minute, si cuprind autorefractometrie computerizata, examen biomicroscopic, examinare fund de ochi, tonometrie non contact si exercitii ortoptice.

Pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica este de 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de calitatea serviciilor centrelor laser Optica, de consultatiile amanuntite, de profesionalismul personalului, de amabilitatea si solicitudinea cu care au fost intampinati si de produsele de optica comandate aici. Unele persoane sustin ca timpul de asteptare pentru consultatii este mare.

3. Oculux by Ocumed

Ocumed a fost primul cabinet oftalmologic privat din judetul Bacau, infiintat in anul 1991, in care pacientii pot beneficia de consultatii de oftalmologie pentru adulti, consultatii de oftalmologie pediatrica si de servicii de optica medicala marca Oculux by Ocumed. Consultatiile la copii se bazeaza pe investigatii necesare pentru diagnosticarea si tratarea din primii ani de viata a unor afectiuni precum miopia, hipermetropia, astigmatismul, strabismul, obstructia cailor lacrimale, nistagmus, cataracta congenitala sau ambliopia. Totodata, tulburarile de acuitate vizuala primesc solutii corecte, prin prescriptia ochelarilor potriviti. Dr Carmen Finaru, fondatoarea cabinetului, este medic primar oftalmolog cu o vasta experienta in lucrul cu pacientii de toate varstele.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la copii intre 0 si 6 ani, se percepe pretul de 200 de lei, in timp ce copiii peste 6 ani sunt examinati la pretul de 180 de lei. 

Pacientii spun ca au gasit aici servicii de calitate, un medic profesionist si o persoana empatica, ca au primit explicatii pe inteles, iar preturile produselor de optica medicala sunt accesibile.

4. Clinica Gauss

Clinica Gauss este brandul sub umbrela caruia se regasesc centre de optica medicala, oftalmologie si oftalmologie pediatrica si doua clinici pentru interventii chirurgicale oftalmologice complexe, in Bacau si Piatra Neamt. Clinica Gauss a fost infiintata in anul 2007 de catre doi medici oftalmologi, dr. Cristian Postolache si dr. Oana Chelaru, medici primari. In Bacau, te poti adresa pentru consultatii oricaruia dintre cele doua centre oftalmologice, Centrul Luminii si Centrul Miorita, precum si clinicii oftalmologice din strada I.S. Sturza nr. 39. Pe langa fondatori, mai lucreaza in centrele Gauss 7 medici oftalmologi, 20 de optometristi si 11 asistente medicale. Vei gasi aici aparatura speciala necesara diagnosticarii afectiunilor oftalmologice la copii si o echipa prietenoasa si experimentata in comunicarea cu micii pacienti. Aparatul PlusOptix ajuta la determinarea precoce a deficientelor vizuale, inca de la varsta de 9 luni a copilului.

Pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica la aceasta clinica este de 350 de lei.

Majoritatea pacientilor considera ca serviciile clinicii sunt la standarde inalte, ca medicii sunt profesionisti, aparatura este de ultima generatie si ca au avut parte de interventii chirurgicale care au facut minuni cu sanatatea ochilor si cu vederea. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte organizatorice precum timpul foarte mare de asteptare si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

5. Asioptic

Asioptic este Cabinetul individual privat de oftalmologie si optica medicala al dr. Adriana Ivanciu, medic specialist oftalmolog cu peste 15 ani de experienta, caruia te poti adresa pentru consultatii de calitate de oftalmologie pediatrica in Bacau. Consultatiile oftalmologice complete au loc intr-un cabinet dotat cu echipamente de ultima generatie, in care se masoara acuitatea vizuala, tensiunea intraoculara, se fac investigatii de pol anterior, de fund de ochi, gonioscopie, keratometrie, camp vizual computerizat, se prescrie tratamentul si lentilele necesare, dupa caz. Dr. Adriana Ivanciu este membra a unor importante societati oftalmologice din tara si din strainatate, este specialist in Retina medicala atestat de Klinik Universitӓt – Regensburg, Germania si lucreaza in cadrul mai multor clinici private, precum si la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau. Medicul este in contract cu C.J.A.S. Bacau, deci pacientii pot accesa consultatii si servicii decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, fara bilet de trimitere, o consultatie pentru copii are pretul de 130 de lei.

Pacientii spun ca au gasit aici profesionalism si calitate, un medic oftalmolog bun, consultatii temeinice, prescriptii precise si preturi decente.

Concluzii

Oftalmologia pediatrica in Bacau este bine reprezentata in cadrul unor clinici si cabinetele de oftalmologie si optica medicala cu servicii la standarde inalte, medici profesionisti si conditii excelente pentru depistarea afectiunilor ochilor si a deficientelor de acuitate vizuala inca de la cele mai mici varste. Cabinetele specializate din oras sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, pentru investigatii non-invazive si prietenoase cu cei mici, iar personalul medical are experienta in lucrul cu copiii. 

Centrele de oftalmologie din Bacau ofera si servicii de optica, cu ajutorul carora, daca este cazul, ochelarii prescrisi de medic in cadrul consultatiei se pot comanda chiar in clinica sau cabinetul ales.