Meniu

Oftalmologie pediatrica Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii sunt expusi cel mai mult riscului de a dezvolta probleme oculare, mai ales daca li se ofera ocazia de a petrece mult timp in fata ecranelor, motiv pentru care consultatia de oftalmologie pediatrica din Baia Mare nu trebuie sa fie amanata. Daca nu stii care este institutia medicala potrivita spre care iti poti indrepta atentia in orasul tau, iti sugeram sa citesti mai departe si sa descoperi cinci clinici de oftalmologie de copii pe care le-am selectat cu atentie special pentru tine. Sanatatea copilului tau este cea mai importanta, motiv pentru care te incurajam ca la primele simptome, cum ar fi lacrimarea ochilor, mancarimi, dureri de cap, sa te adresezi de urgenta medicului de specialitate.

Stiai ca in Baia Mare exista suficiente optiuni pe care le poti lua in considerare si care iti vor fi de un real ajutor pentru copilul tau? Iata care sunt variantele pe care ti le-am pregatit, unde vei intalni medici pasionati de acest domeniu, dar si cu o buna pregatire.

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica in Baia Mare?

De regula, consultatiile oftalmologice pediatrice in Baia Mare au preturi mai ridicate in comparatie cu cele pentru adulti, pentru ca, in cele mai multe situatii, un copil trebuie sa fie investigat mult mai atent pentru obtinerea unui diagnostic precis. In tabelul de mai jos iti prezentam toate tarifele practicate la institutiile medicale din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vitreum
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu o buna pregatire in domeniu
 • Investigatii multiple si eficiente
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Optica Kulcsar
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii oftalmologice de calitate
 • Mediu placut
 • Atmosfera agreabila
 • Tehnici si abordari prietenoase
Laura Optics
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Implicare, buna pregatire, profesionalism si empatie
 • Mediu confortabil pentru copii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
Vista Vision
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa diversificata de medici primari si specialisti oftalmologi
 • Consultatii pediatrice de specialitate
 • Precizie, profesionalism si empatie
 • Performanta ridicata a aparaturilor
 • Programarile sunt respectate
Optica Donofta
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii corecte si rezultate precise
 • Atmosfera primitoare si placuta
 • Timp rezonabil de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in oftalmologie pediatrica in Baia Mare

Copilul tau a inceput sa prezinte ameteli, lacrimare excesiva, nevoia crescuta de a clipi si dificultati in a vedea la distanta, motiv pentru care vrei sa faci programare la o clinica de oftalmologie pediatrica din Baia Mare care sa fie de incredere? Pentru a-ti usura munca, in randurile de mai jos iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate institutii medicale specializate in oftalmologie spre care sa iti indrepti atentia:

1. Vitreum

Vitreum este un cabinet care ofera servicii de oftalmologie pediatrica in Baia Mare la standarde ridicate. Acesta se adreseaza, bineinteles, si adultilor, indiferent cat de grave sunt problemele de care sufera. Echipa de medici cu o buna pregatire in domeniu si care se implica in desfasurarea unui act medical corect ofera un diagnostic precis prin intermediul investigatiilor complexe pe care le pun in aplicare, dar si un tratament adecvat, in functie de patologia si varsta copilului. Printre aparaturile de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii si prin intermediul carora se efectueaza investigatii ireprosabile se numara si: tonometru portabil pentru masurarea tensiunii oculare, autorefractometru pediatric, proiector LCD, instrumente adaptate pentru copii prin care se identifica strabismul. Medicii sunt specialisti in masurarea dioptriilor, in testarea acuitatii vizuale, in depistarea si examinarea formelor de strabism.

Pretul pentru un consult de baza este de 150 lei. 

In cele peste o mie de recenzii pozitive postate in mediul online, pacientii isi exprima multumirea si satisfactia pentru serviciile de care au beneficiat. Cadrele medicale dau dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare si au o experienta vasta in aplicarea multiplelor investigatii, astfel incat copiii sa primeasca un diagnostic corect. Atmosfera este placuta, adecvata pentru cei mici, astfel incat sa nu se teama de actul medical, ci, din contra, sa se simta confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Vitreum
Vezi Pareri

2. Optica Kulcsar

O alta clinica de oftalmologie pediatrica spre care sa iti indrepti atentia este chiar Optica Kulcsar din Baia Mare. In cadrul acestui centru isi desfasoara activitatea specialisti in domeniu, care acorda servicii oftalmologice atat pentru copii, cat si pentru adulti. Se pune la dispozitie o gama variata de ochelari cu lentile si rame de calitate, lentile oftalmice, lentile de contact si accesorii ochelari. Optometristul este cel care se ocupa de efectuarea consultatiilor computerizate pentru determinarea precisa a dioptriilor. Aparaturile pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie si performante, astfel incat investigatia sa fie efectuata precis, iar rezultatul obtinut sa fie cel corect. 

Consultatia optometrica este de 100 lei insa, in anumite perioade, poate fi gratuita, neconditionata de achizitia de ochelari, inclusiv de stabilire de dioptrii si probleme oftalmologice minore

Rating-ul clinicii este unul ridicat, datorita faptului ca pacientii s-au declarat a fi multumiti de serviciile oftalmologice de care au beneficiat. Echipa de specialisti ofera tuturor persoanelor un mediu placut, in care consultatia decurge perfect. Atmosfera este agreabila pentru copii, datorita faptului ca optometristul foloseste tehnici si abordari prietenoase.

3. Laura Optics

Laura Optics se adreseaza tuturor pacientilor, adulti sau copii, care vor sa efectueze un control oftalmologic la standarde superioare in Baia Mare. Clinica de optica medicala a fost infiintata in anul 1996 si are ca misiune principala corectarea vederii pacientilor care se confrunta cu anumite afectiuni oculare. Echipa de specialisti da dovada de o buna pregatire in domeniu, punand la dispozitia pacientilor un act medical ireprosabil prin consultatii de specialitate, corect realizate. Pentru obtinerea unor rezultate precise si pentru stabilirea unor dioptrii corecte, se utilizeaza o tehnologie moderna si avansata. Printre serviciile puse la dispozitie se numara si: comercializarea ochelarilor, consultatii computerizate, montaj lentile pe rame, reparatii ochelari. Clinica se afla in colaborare cu optometristi acreditati si cu medici specialisti, care ofera pacientilor un diagnostic si tratament eficient.

Consultatia oftalmologica este gratuita.

Pacientii se declara multumiti de serviciile oftalmologice de care au avut parte, acordand recenzii pozitive in mediul online. Medicii specialisti si optometristii dau dovada de implicare, o buna pregatire, profesionalism si empatie, mai ales atunci cand lucreaza cu pacienti copii, pentru a le induce un sentiment de confort in timpul consultatiei de specialitate. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, multumita carora actul medical este unul ireprosabil.

4. Vista Vision

Vista Vision este o clinica oftalmologie din Baia Mare, care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, cu investigatii si consultatii de specialitate. Din cadrul echipei fac parte urmatorii medici de renume: dr. Viorica Frantescu, dr. Cosmina Carabas, dr. Daniela Cosma, dr. Corina Feier, dr. Alina Muntean, dr. Ciprian Sabau, dr. Ganna Savu, dr. Maria Trus, medici primari oftalmologi, dr. Amanda Bota, dr. Nicoleta Oros, dr. Mihai Lucian Osman, dr. Cosmin Pupazan, dr. Mihai Staiculescu si dr. Adela Voinescu, medici specialisti oftalmologi. Toti cei prezentati anterior pot asigura un mediu adecvat si pentru pacientii copii, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta generatie, prin intermediul carora pot obtine un diagnostic precis. Printre investigatiile aplicate se amintesc si: acuitate vizuala, examinare fund de ochi, prescriptie ochelari/ lentile de contact, tensiune intraoculara, camp vizual, pahimetrie, topografie, biometrie, microscopie speculara, retinografie etc.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii relatand experiente chiar placute. Echipa diversificata de medici primari si specialisti este capabila sa ofere un mediu confortabil si primitor pentru copii, asigurand precizie, profesionalism, seriozitate si empatie. Performanta aparaturilor si echipamentelor utilizate este ridicata, iar programarile sunt respectate exact cum s-a stabilit.

5. Optica Donofta

Optica Donofta este un cabinet medical de oftalmologie din Baia Mare, care asigura servicii si pentru copii la o calitate superioara. Cabinetul se afla in coordonarea dr. Margareta Donica, medic primar oftalmolog, doctor in medicina. Aceasta a capatat o experienta vasta in domeniu in mediul universitar, in cadrul anilor de practica, in cursurile de formare si de specialitate, astfel incat actul medical pe care il realizeaza sa fie ireprosabil. Pune la dispozitia pacientilor de orice varsta consultatii oftalmologice computerizate complexe, iar aparaturile care se afla in cadrul cabinetului sunt de o performanta inalta, efectuandu-se investigatii precise.

Costul unei consultatii oftalmologice este de 180 lei.

O mare parte din recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita activitatii ireprosabile desfasurate de dr. Margareta Donica. Aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, oferind rezultate precise si ducand la realizarea unor investigatii corecte. Atmosfera este primitoare si placuta, timpul rezonabil de asteptare, preturile accesibile, iar serviciile calitative, cadrul medical dand dovada de empatie.

Concluzii

Din pacate, avand in vedere tendinta tot mai ridicata catre digitalizare, copiii risca sa petreaca prea mult timp in fata ecranelor, din cauza carora, cu trecerea timpului, pot dezvolta tulburari de vedere, motiv pentru care parintii sunt atentionati cu privire la respectarea regulatatii vizitelor la cabinetul de oftalmologie pediatrica in Baia Mare. Institutiile medicale prezentate anterior si clinicile de optica se adreseaza tuturor pacientilor cu probleme de vedere, in special copiilor.