Meniu

Oftalmologie pediatrica Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Primul semn care ar trebui sa te atentioneze ca fiul sau fiica ta se confrunta cu probleme de vedere este atunci cand are tendinta de a-si inclina capul atunci cand se uita atent la ceva, moment in care se recomanda sa mergi de urgenta la o clinica de oftalmologie pediatrica in Botosani pentru a discuta cu un specialist. Din pacate, tulburarile de vedere incep sa fie din ce in ce mai frecvente in cazul copiilor care petrec mult timp in fata ecranelor. Tocmai de aceea, principala recomandare a medicului oftalmolog este ca cel mic sa petreaca mai mult timp in aer liber.

Vesti bune pentru cei care locuiesc in Botosani, acest articol li se adreseaza direct, prin lista de clinici si cabinete medicale la care pot apela si unde vor beneficia de un ajutor de specialitate. Alte semne care iti pot da de inteles ca fiul sau fiica ta are tulburari de vedere: lacrimare excesiva, nevoia de a-si freca ochii, durerile de cap si fotosensibilitatea. 

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica in Botosani?

Fiecare cabinet de oftalmologie din Botosani stabileste un anumit pret pentru o consultatie de specialitate, in functie de interventiile incluse, dar si de rangul medicului care le efectueaza. Vei vedea ca tariful unei examinari realizate de un medic primar este mai ridicat decat in cazul unui medic specialist, pentru ca are o pregatire mult mai vasta in domeniu. Exista si posibilitatea sa beneficiezi de acest serviciu medical in mod gratuit prin intermediul colaborarii dintre clinica si CAS. Indiferent care este situatia cu care te confrunti, ti-am pregatit un tabel in cele ce urmeaza cu preturile actualizate practicate la institutiile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medoptic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Personal bine pregatit si competent
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Dotari superioare
 • Atmosfera primitoare si mediu confortabil
Smart Optic Center
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Specialisti amabili, profesionisti si bine pregatiti
 • Consultatii oftalmologice pediatrice de calitate
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
Novaoptic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Echipa medicala de elita
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii complexe si complete
 • Mediu placut, primitor si confortabil
MedicalOptic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate, implicare si empatie
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala de exceptie
 • Tratamente personalizate si investigatii precise
 • Preturi accesibile
Expertoptic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Mediu primitor pentru copii
 • Servicii de calitate
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in oftalmologie pediatrica in Botosani

Vrei sa afli care este parerea unui specialist cu privire la vederea copilului tau, asa ca vrei sa ii faci o programare la o clinica de oftalmologie din Botosani? Afla care sunt cele cinci variante pe care le poti lua in considerare, dar si care sunt dotarile principale ale institutiilor medicale pe care ti le recomandam:

1. Medoptic

Medoptic este o clinica din Botosani care ofera consultatii oftalmologice pediatrice realizate de un personal de incredere si bine pregatit in domeniu. Echipa medicala este profesionista, capabila sa efectueze chirurgie optica, tratamente laser, investigatii complexe prin care identifica un diagnostic corect si pe baza caruia se stabileste un tratament eficient. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Anca Trifina, medic primar, dr. Alice Daniela Polonic, medic primar si dr. Carmen Gabriela Danilevici, medic specialist, care au o buna formare prin intermediul cursurilor de specialitate si anilor de practica in diverse unitati de sanatate. Echipamentele pe care le au la dispozitie sunt de o performanta inalta, contribuind la efectuarea unor investigatii precise.

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie incepe de la 200 lei si ajunge la 250 lei si cuprinde urmatoarele investigatii: refractometrie, acuitate vizuala, presiune intraoculara, examenul polului anterior si examenul fundului de ochi, prescriere ochelari.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de actul medical desfasurat in cadrul clinicii. Personalul este format din medici primari si specialisti, avand o buna pregatire in domeniu si competenta de a identifica problema de care cel mic sufera, dar si o solutie adecvata pentru fiecare copil in parte. Atmosfera este primitoare, medicii asigurand un mediu confortabil si sigur.

Vezi parerile pacientilor despre Medoptic
Vezi Pareri

2. Smart Optic Center

Clinica de optica medicala Smart Optic Center este localizata in Botosani si pune la dispozitia pacientilor copii consultatii oftalmologice pediatrice de specialitate. Pe langa investigatiile efectuate minutios prin intermediul aparaturii de ultima generatie (conceputa in 2016), pacientii au sansa si de a achizitiona ochelari de vedere de calitate, cu scopul corectarii acesteia. Printre variantele puse la dispozitie se amintesc si: ochelari monofocali, progresivi, bifocali, soare cu dioptrii, accesorii pentru ochelari, ochelari de soare polarizati. Echipa de specialisti are o buna pregatire si o experienta vasta in oftalmologia pediatrica, punand la dispozitia copiilor solutii personalizate.

Consultatia oftalmologica este gratuita la achizitia unei perechi de ochelari din cadrul clinicii de optica medicala.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile, multumita faptului ca pacientii de orice varsta au fost tratati cu amabilitate, seriozitate si respect. Colectivul de specialisti acorda o atentie sporita consultatiilor pediatrice, astfel incat cei mici sa se simta confortabil. Prin intermediul aparaturilor de inalta performanta, investigatiile realizate sunt precise, iar atmosfera din cabinet este una primitoare.

3. Novaoptic

O alta clinica de oftalmologie din Botosani la care poti apela cu incredere este Novaoptic, care ofera consultatii de specialitate atat adultilor, cat si copiilor. A fost fondata in anul 1999 si cuprinde o multime de departamente specializate, in cadrul carora se practica urmatoarele servicici: investigatii oftalmologice pediatrice si de adulti, optica medicala, chirurgie oculara. Colectivul este format din medici de incredere, cu o buna pregatire in domeniu, printre care si: dr. Cristina David, dr. Ioana Poiata, dr. Corina Lupascu, dr. Angela Buznean, dr. Daniela Dragan, dr. Madalina Anton, dr. Aniela Sofian, dr. Cristina Tiron, dr. Cristian Postolache. Se folosesc o serie de investigatii si tratamente personalizate pentru o eficienta ridicata: tratamentul laser a retinopatiei diabetica cu laserul ZEISS COMBI III, topografie corneana, fotografiere digitala, tomografie in coerenta optica, biomicroscopie ultrasonica, biometrie oculara etc.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica pediatrica este de 220 lei.

Personalul de medici cu experienta este apreciat pentru capacitatea sa de a lucra eficient si empatic cu cei mici. Serviciile puse in aplicare sunt calitative, investigatiile sunt complexe si complete, aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar mediul din cabinet este placut, primitor si confortabil. Serviciile acestora se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

4. MedicalOptic

Daca esti in cautarea unui alt cabinet in care copilul tau sa beneficieze de consultatii oftalmologice pediatrice in Botosani, te poti adresa cu incredere institutiei MedicalOptic. Aceasta este echipata cu o tehnologie avansata, aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, care ajuta la efectuarea unor investigatii precise. Dispune de sali de explorari functionale, bloc operator si magazine de optica medicala, care se adreseaza pacientilor cu diverse nevoi, punandu-le la dispozitie: consultatii de specialitate atat pentru adulti, cat si pentru copii, investigatii complexe, operatii, tratamente eficiente si elaborate in urma stabilirii unui diagnostic, servicii de optica, ortokeratologie si tratamente laser. Echipa este formata din specialisti cu experienta, capabili sa desfasoare un act medical ireprosabil.

Consultatia oftalmologica este de 200 de lei, iar pacientii asigurati care se prezinta la cabinet cu bilet de trimitere vor beneficia de anumite investigatii decontate in cadrul consultatiei.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti sunt favorabile, datorita faptului ca acestia au fost tratati cu amabilitate, implicare si, cel mai important, empatie. Se efectueaza consultatii oftalmologice pentru copii si pentru adulti, investigatii complexe si precise, se ofera tratamente personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, preturile sunt accesibile pentru achizitia ochelarilor de vedere, iar programarile sunt respectate.

5. Expertoptic

In lista celor cinci clinici de oftalmologie pediatrice din Botosani este inclusa si institutia medicala Expertoptic, care ofera consultatii de specialitate pentru copii, dar si pentru adulti. Are o activitate de peste 10 ani in domeniu, iar echipa de specialisti care activeaza in cadrul sau are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si solutii personalizate, astfel incat cel mic sa se vindece corespunzator. Aparaturile folosite si echipamentul din dotari sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor la stabilirea corecta a dioptriilor pacientului. Optometristii pun la dispozitia celor interesati si o gama variata de ochelari de vedere, adaptati pentru dioptriile pacientului.

Consultul optometric este gratuit.

Clinica este apreciata de pacienti, majoritatea postand recenzii pozitive si remarcand ca actul medical desfasurat este prietenos cu cei mici. Echipamentul si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar investigatiile efectuate sunt ireprosabile, urmand ca specialistul sa indice un anumit numar de dioptrii. Mediul este primitor si confortabil pentru copii, iar serviciile efectuate sunt serioase si de calitate. Din pacate, a fost sesizata o gestionare deficitara a programarilor.

Concluzii

Vrei sa mergi cu cel mic la o consultatie de oftalmologie pediatrica in Botosani si nu stii care institutie medicala este potrivita pentru necesitatile tale? Atunci iti recomandam sa iti indrepti atentia catre clinicile si cabinetele oftalmologice prezentate anterior, unde vei avea ocazia de a solicita parerea unui specialist cu privire la starea de sanatate vizuala a copilului tau.