Meniu

Oftalmologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca fiul sau fiica ta se confrunta cu anumite dificultati de vedere, motiv pentru care vrei sa soliciti ajutorul clinicilor de oftalmologie pediatrica din Brasov? Problemele de vedere sunt, in unele cazuri, mostenite pe cale genetica, fiind aproape dificil de combatut sau de tinut sub control. O boala cu o frecventa ridicata care se naste in randul copiilor este chiar miopia si care, in functie de predispozitiile genetice, poate fi mai severa de la un caz la altul. Pe langa predispozitiile genetice, afectiunea poate aparea si in urma timpului indelungat petrecut in fata ecranelor.

Daca esti in cautarea unui oftalmolog de copii in Brasov, care le ofere celor mici posibilitatea de a se trata in mod corespunzator, te incurajam sa citesti mai departe acest articol si sa afli care sunt clinicile pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza. Ne dorim sa ai parte de rezultate ireprosabile si de un ajutor de specialitate, asa ca afla care sunt institutiile la care poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Brasov?

Inainte de a merge la un cabinet specializat in oftalmologie pediatrica in Brasov, trebuie sa te asiguri ca esti la curent cu toate preturile aplicate pentru consultatiile de specialitate. Acestea sunt diferite de la o clinica la alta, in functie de multi factori, cum ar fi calitatea serviciilor, dar si performanta aparaturilor folosite. Afla din tabelul de mai jos care sunt preturile aplicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Best Optic Blue
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Rating ridicat
 • Personal si echipa medicala cu o buna pregatire
 • Implicare, atentie la detalii si empatie
 • Rezultate rapide si diagnostic corect
 • Atmosfera primitoare si confortabila
Opticristal
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Consultatii gratuite prin CAS
 • Activitate ireprosabila
 • Peste 20 de ani de activitate
B-Optik
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii precise si diagnostic corect
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
Kronstadt Optik
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Personal bine pregatit, empatic si experimentat
 • Preturi accesibile
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Servicii de exceptie
BijuVision
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici primari in oftalmologie
 • Atmosfera primitoare si tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de oftalmologie pediatrica in Brasov

Parintii trebuie sa se asigure ca efectueaza verificari constante ale starii de sanatate a ochilor copiilor lor, mergand regulat la cabinete de oftalmologie pediatrica in Brasov si discutand cu un specialist in domeniu. In clinicile pe care ti le prezentam mai jos activeaza atat oftalmologi pentru adulti, cat si oftalmologi pediatri, care aplica o serie de investigatii si care au la dispozitie aparaturi de ultima generatie. Iata care sunt acestea, dar si care sunt dotarile lor:

1. Best Optic Blue

Best Optic Blue este un cabinet medical din Brasov, care ofera si servicii de oftalmologie pediatrica, pentru copiii care se confrunta cu probleme de vedere. Acesta se afla in colaborare si cu un partener premium, Zeiss, care are o experienta de peste 175 de ani. Tehnologia folosita este iProfiler ZEISS, de ultima generatie, capabila sa depisteze cu precizie cauza problemei fiecarui pacient, indiferent de varsta sa. La dispozitia clinicii se afla si sistemul ZEISS iTerminal, pentru a obtine solutia potrivita, indiferent care sunt necesitatile ochilor pacientului. Echipa medicala este formata dintr-un colectiv de incredere, format din: Gyorgy Bodi, optometrist & ortokeratologist si Manuela Moldovan, optometrist, care isi desfasoara activitatea alaturi de o echipa de consultanti vanzari.

Pretul pentru o consultatie de specialitate la oftalmologia de copii este 220 lei.

Multumita celor peste o mie de recenzii pozitive, clinica de oftalmologie Best Optic Blue a obtinut un rating ridicat. Echipa medicala si personalul dau dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si empatie, mai ales in lucrul cu cei mici, astfel incat acestia sa nu se teama de investigatiile efectuate. Rezultatele sunt obtinute rapid, diagnosticul este stabilit cu precizie de medicul specialist, iar atmosfera este primitoare si confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre Best Optic Blue  
Vezi Pareri

2. Opticristal

Opticristal este o alta varianta pe care o poti lua in considerare pentru serviciile de oftalmologie pediatrica din Brasov. Echipa este formata din medici bine antrenati, capabili in desfasurarea unui act medical corect, iar evolutia lor profesionala este una continua. Aceasta este formata din: dr. Catalina Pacurar, dr. Lucian Sarbu, medici primari oftalmologi, dr. Claudiu Dragos, dr. Alexandra Mihaescu, dr. Flaviu Iuoras, dr. Monica Filipov si dr. Cristina Nicolae, medici specialisti oftalmologi. Clinica este dotata cu o aparatura de ultima generatie, care contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect. Cu o activitate de peste 20 de ani, pacientii au posibilitatea de a opta pentru servicii de oftalmologie atat de adulti, cat si de copii. Datorita contractului incheiat cu CAS, pacientii au nevoie doar de un bilet de trimitere de la medicul de familie. 

Pretul pentru o consultatie la un medic specialist este de 250 lei, iar o consultatie la un medic primar incepe de la 250 lei si ajunge la 500 lei.

Cabinetul oftalmologic a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, care s-au declarat multumiti de ajutorul oferit de cadrele medicale de specialitate. In cadrul cabinetului isi desfasoara activitatea atat medici primari, cat si medici specialisti, care transforma din sanatatea pacientului o prioritate. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, pacientii pot opta si pentru consultatii gratuite, iar activitatea medicilor este ireprosabila.

3. B-Optik

B-Optik ofera servicii oftalmologice pediatrice in Brasov, dar si pentru adulti la o calitate ridicata, prioritizandu-se identificarea corecta a diagnosticului. Clinica a fost infiintata in anul 2016 si, inca de atunci, pacientii primesc servicii de ingrijire medicala a ochilor personalizate in functie de necesitatile acestora. Echipa medicala este formata din medici profesionisti si devotati, aflandu-se intr-un proces continuu de evoluare. Aceasta este compusa din: dr. Mladita Bazarca, medic primar oftalmolog, dr. Mihai Petcu, medic specialist oftalmolog, alaturi de echipa de asistente: Alexandra Mateiu, Miruna Iordache, Diana Stan, Ionela Iosub, Maria Voinescu. Institutia medicala ofera consultatii de specialitate, care sunt decontate prin intermediul CAS, investigatii, tratamente, interventii chirurgicale si servicii de optica medicala. Printre dotarile prezente se remarca si tehnologia 3D, dar si: aparat facoemulsificare, autokeratorefractometru, biomicroscop, combina oftalmologica, ECG, ecograf, laser YAG III Combi, microscop operator etc.

Pretul pentru o consultatie de specialitate, care se aplica in cazul pacientilor neasigurati medical, porneste de la 200 lei (la medicul specialist) si ajunge la 250 lei (la medicul primar).

Parerea pacientilor cu privire la activitatea medicilor desfasurata la B-Optik este favorabila. Serviciile puse in aplicare sunt calitative, tratamentele sunt eficiente, procedurile de investigatie sunt precise, de pe urma carora rezulta un diagnostic corect, iar atmosfera din cabinet este una placuta si primitoare. Mai merita mentionat si faptul ca aparaturile folosite sunt de ultima generatie.

4. Kronstadt Optik

Kronstadt Optik este o optiune pe care o poti lua in considerare daca esti parinte si vrei sa-ti duci copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica in Brasov la o clinica de incredere. Echipa este formata din profesionisti si medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Laura Irina Badaluta, medic primar oftalmolog, dr. Roxana Scripca, dr. Cristina Padurariu, medici specialisti oftalmologi, alaturi de care isi desfasoara activitatea o echipa de optometristi. Echipamentul si aparatura sunt de ultima generatie, printre acestea fiind amintite si: combina oftalmologica, autorefractometru computerizat, tonometru non-contact, pahimetru non-contact, plusoptix – consult pediatric interactiv, proiector de teste, biomicroscop, Zeiss – sistem inovativ unic 3D video de centrare si masurare a parametrilor etc. Specialistii ofera si consiliere de specialitate, montaj ochelari si reparatii ochelari. Se ofera, de asemenea, si consultatii de specialitate pentru copii.

In ceea ce priveste pretul aplicat pentru o consultatie oftalmologica, aceasta este gratuita.

Personalul bine pregatit, empatic, priceput, experimentat si profesionist este apreciat de pacienti, acest lucru fiind vizibil in recenziile pozitive postate. Preturile sunt accesibile, pacientii sunt intampinati cu zambetul pe buze, aparaturile si echipamentele utilizate sunt de o performanta inalta, iar serviciile sunt de exceptie. 

5. BijuVision

Daca esti in cautarea unei clinici de oftalmologie pediatrica din Brasov pentru a-ti trata copilul in mod corespunzator, adreseaza-te institutiei medicale BijuVision. In cadrul sau, isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, capabila si competenta atat in abordarea pacientilor adulti, cat si in abordarea copiilor, folosind aparaturi de ultima generatie si tehnici eficiente. Echipa este formata din: dr. Mircea Varga, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, dr. Gheorghe Vintila, medic primar oftalmolog si dr. Brigitta Untaru, medic oftalmolog. Medicul care are si specialitatea de oftalmopediatrie este dr. Gheorghe Vintila. Clinica, prin prisma personalului profesionist, ofera consultatii de specialitate, optometrice, prescriptie si montaj ochelari. 

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie este de 200 lei.

Datorita personalului profesionist si a aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul cabinetului, pacientii lasa recenzii pozitive, care sa reflecte serviciile ireprosabile. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa de medici primari in oftalmologie, avand la dispozitie un echipament profesional si performant. Atmosfera este primitoare, iar tratamentele aplicate sunt eficiente.

Concluzii

Nimeni nu ar trebui sa isi neglijeze sanatatea oculara, mai ales cand vine vorba de copii, motiv pentru care investigatiile oftalmologice pediatrice din Brasov trebuie sa fie repetate cu regularitate, mai ales in cazul copiilor cu probleme. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, care genereaza investigatii precise, toata lumea are sansa de a afla concret care este problema care cauzeaza tulburarile de vedere, dar si care este tratamentul necesar.