Meniu

Oftalmologie pediatrica Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de oftalmologie pediatrica din sector 1 sunt deosebit de importante pentru detectarea si tratamentul precoce al afectiunilor oculare, pentru corectarea vederii, monitorizarea si tratarea bolilor cronice, precum si pentru consilierea parintilor si educarea lor.

Avand in vedere importanta cruciala a acestor servicii medicale, te invitam sa descoperi cateva clinici de top din sectorul 1 din Bucuresti ce dispun de medici specializati in oftalmologie pediatrica si cu o experienta vasta. In plus, aceste clinici au toate dotarile tehnice necesare pentru a oferi un act medical de calitate superioara, indiferent ca este vorba de consultatii, tratamente, interventii chirurgicale. 

Cat costa consultatia de oftalmologie pediatrica in sector 1?

Tarifele pentru consultatia de oftalmologie pediatrica in sectorul 1 variaza de la o clinica la alta, dar si de la un medic la altul in cadrul aceleiasi institutii medicale. Tabelul de mai jos prezinta tarifele pentru consultatii in cadrul mai multor clinici de top din aceasta zona a Bucurestiului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clario
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 330 Ron
 • Oftalmologie pediatrica si oftalmologie pentru adulti
 • Controlul miopiei copiilor
 • Staff profesionist si amabil
 • Medici cu experienta
 • Locatie moderna si curata
 • Servicii de chirurgie
 • Aparatura performanta
Infosan
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Medici cu experienta si cu stagii de pregatire in strainatate
 • Consultatii si investigatii pentru copii si adulti
 • Operatii de cataracta in regim CASMB
 • Optica medicala
 • Numeroase operatii oftalmologice
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Consultatii VIP si programari prioritare
Kidoptik
219 Ron
 • Pret Consultatie 219 Ron
 • Servicii de oftalmologie pediatrica
 • Medici certificati Cambridge
 • Optica medicala integrata
 • Echipamente avansate
 • Magazin online de ochelari
 • Atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
Focus Optic
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Echipa medicala profesionista si supraspecializata
 • Aparatura ultramoderna
 • Servicii personalizate de optica medicala
 • Consultatii oftalmologice pentru copii
 • Diverse investigatii oftalmologice
 • Acces rapid – Piata Victoriei
 • Programari online sau prin telefon
 • 18 ani de experienta
I Care
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici cu experienta vasta
 • Servicii pentru persoane de toate varstele
 • Interventii chirurgicale
 • Diverse investigatii oftalmologice
 • Atmosfera relaxanta si pozitiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici au serviciu de oftalmologie pediatrica in sectorul 1?

In sectorul 1 sunt mai multe clinici cu servicii de oftalmologie pediatrica. In continuare iti prezentam un clasament al celor mai bune dintre ele, ale caror servicii sunt evaluate ca fiind de calitate superioara de catre bucuresteni. Iata care sunt aceste clinici, ce servicii ofera si ce le evidentiaza pe piata serviciilor medicale.

1. Clario

Clinica de oftalmologie Clario din sectorul 1 a fost data in folosinta in anul 2015 si pune la dispozitie servicii pentru copii si adulti: consultatii, investigatii si servicii de chirurgie, din acestea din urma facand parte operatiile laser pentru reducerea dioptriilor si operatiile de cataracta. Din 2019, clinica functioneaza intr-o noua locatie, beneficiind de un sediu modern si spatios, dar, mai ales, de echipamente si tehnologii de ultima generatie, urmand planul fondatorilor de a infiinta o clinica de oftalmologie „ca afara”. In 2020, a fost deschisa si sala de operatii, echipata cu lasere ultramoderne de chirurgie si cu aparatura performanta pentru operarea cataractei. Unul dintre fondatori este dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog ce profeseaza de peste 15 ani in domeniu. 

Pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica este cuprins intre 330 si 350 de lei, in functie de varsta copilului (330 de lei fiind consultatia pentru copii de 6-18 ani, iar 350 de lei cea pentru copii de 0-6 ani).

Serviciile Clario sunt evaluate de pacienti ca fiind de foarte buna calitate. Bucurestenii apreciaza in special amabilitatea si profesionalismul personalului, dar si ambianta placuta. Buna organizare a activitatii este un alt aspect pe care oamenii l-au aplaudat, motivand ca nu exista „timpi morti” si ca fiecare pacient este tratat cu respect si ca nu este lasat sa astepte. Alte plusuri sunt acordate si pentru aspectul modern al clinicii si curatenia deosebita.

Vezi parerile pacientilor despre Clario
Vezi Pareri

2. Infosan

In Spitalul de Oftalmologie Infosan din sectorul 1 este si un departament de oftalmologie pediatrica, in care se pune accent pe preventie, dar se si trateaza afectiuni specifice (miopia, strabismul, hipermetropia, astigmatismul, cataracta congenitala, ambliopia, ptoza palpebrala, nistagmus, obstructia de canal lacrimal). Echipa de medici oftalmologi pediatri este alcatuita din numeroase cadre medicale cu experienta, printre care dr. Andreea Ciubotaru, ce a participat la stagii de specializare in oftalmologie pediatrica si in chirurgia cataractei in Műnchen, Praga si Graz. Operatiile de cataracta pentru adulti se pot efectua si in regim decontat, prin parteneriatul cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Pretul consultatiei pentru copii este cuprins intre 300 si 1.500 de lei, in functie de medicul oftalmolog si de varsta copilului. 

Se spune despre medicii oftalmologi de aici, in frunte cu dr. Ciubotaru, ca fac „minuni” pentru unii pacienti care nu mai credeau sa isi pot recupera vederea. Pasiunea, pregatirea, profesionalismul si implicarea cadrelor medicale sunt lucruri pentru care acestea sunt apreciate de pacienti din toata tara. De asemenea, personalul zambitor, aparatura avansata, conditiile ultramoderne, ambientul placut si curatenia fara cusur sunt alte „bile albe” acordate de pacientii Infosan.

3. Kidoptik

Pentru servicii de oftalmologie pediatrica te poti adresa si clinicii Kidoptik, tot din sector 1, unde vei intalni medici certificati Cambridge, cu o experienta vasta, formata in Spitalul Universitar si in Spitalul Militar din Bucuresti. Aparatura este performanta si este speciala pentru copii, cum ar fi retinoscopul special pentru cei mici din Germania, care poate realiza investigatii de la distanta, astfel ca pot fi examinati si bebelusi, dar si copiii foarte activi. Tratamentele pentru cei mici vizeaza: strabismul, miopia, ochii rosii, astigmatismul, alergiile oculare, leziuni din cauza soarelui, ochi obositi din pricina expunerii la ecrane. Cei doi medici specialisti oftalmologi care activeaza aici sunt dr. Mihaela Doina Tsirmpas si dr. Dimitrios Tsirmpas.

Consultatia de oftalmologie pediatrica are un tarif unic de 219 lei.

Parintii care si-au adus copiii la Kidoptik pentru a fi consultati si a primi tratamentele necesare se declara in majoritate foarte multumiti de experienta pe care au trait-o aici. Aparatura ultramoderna, profesionistii, gama variata de rame, atmosfera calda si un bun raport calitate-pret sunt lucrurile care i-au convins cel mai mult pe bucuresteni sa recomande locatia, dar si sa revina aici la nevoie.

4. Focus Optic

Focus Optic din sectorul 1 este o clinica de oftalmologie si de management al miopiei cu servicii pentru copii si adulti si cu o experienta de 18 ani. Sunt patru medici oftalmologi care profeseaza in aceasta locatie, printre care dr. Daniela Goicea, medic oftalmolog si presedinte EurOK Europa de Est, cu specializari in keratoconus, ortokeratologie si oftalmologie pediatrica, membra in societati stiintifice si cu participari la congrese. Printre serviciile oferite in clinica, pe langa cele pentru copii, se mai afla: reducerea progresiei miopiei, prescrierea lentilelor de contact, consultatii oftalmologice complete, optica.

Pretul consultatiei oftalmologice pentru copii este de 250-300 de lei, in functie de medic.

Aprecierile de care se bucura aceasta clinica in mediul online nu vin decat sa arate cat de multumiti sunt pacientii din Bucuresti si nu numai de serviciile sale. Atentia la detalii, serviciile foarte bune pentru copii, personalul amabil si dornic sa ajute, aparatura de ultima generatie si profesionalismul sunt lucrurile laudate cel mai mult in recenzii.

5. I Care

Clinica I Care a fost infiintata de catre dr. Claudia Turcu, medic primar oftalmolog cu 27 de ani de experienta, din dorinta de a le oferi pacientilor, copii si adulti, un mediu confortabil, in care sa li se acorde atentia si timpul de care au nevoie. Dr. Turcu este co-fondator al Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva, iar echipa sa este completata de inca 11 medici cu experienta si o pregatire solida. Medicii ofera consultatii pentru copii si adulti si efectueaza investigatii specifice (ecografie, camp vizual, biometrie, microscopie speculara, OCT), precum si operatii de cataracta, glaucom, injectii intravitreene sau alte interventii.

O consultatie pentru copii are un tarif de 300 de lei.

Si serviciile clinicii I Care sunt laudate de bucuresteni, pentru: profesionalismul si atentia deosebita a doctorilor, atmosfera placuta, serviciile chirurgicale, echipamentele ultramoderne utilizate in consultarea copiilor si adultilor. Unele relatari ale bucurestenilor arata cat de preocupati si de priceputi sunt medicii de aici, tratand cu succes persoanele de toate varstele, de la 0 la 90+ ani.

Concluziile noastre

Parintii care cauta servicii de top in materie de oftalmologie pediatrica in sector 1 pot lua in considerare cele cinci clinici prezentate in acest articol. Toate aceste locatii sunt bine cotate, au personal medical de exceptie, cu pregatire in strainatate si care se afla intr-o continua instruire, dar si echipamente de ultima generatie. 

Daca trebuie sa mergi cu copilul la oftalmolog in sectorul 1 pentru o consultatie de rutina sau pentru diagnostic si tratament, nu ezita sa apelezi la oricare dintre aceste clinici moderne.