Meniu

Oftalmologie pediatrica Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un lume in care folosirea ecranelor a devenit o practica generalizata, vederea copilului tau trebuie monitorizata inca de la cele mai fragede varste, de aceea ai nevoie de un medic bun in proximitatea ta, pe care sa il poti gasi la un cabinet de oftalmologie pediatrica din sector 2, Bucuresti. Iti doresti sa poti merge cu cel mic la un profesionist in medicina oftalmologica, care lucreaza cu aparatura performanta si este capabil sa comunice astfel incat vizita la medic sa devina o experienta placuta, fara anxietate pentru copil.

Daca nu iti place sa te bazezi pe o singura sursa si pe recomandari ale cunoscutilor, in articolul de fata vei gasi o prezentare completa a celor mai bune clinici si cabinete de oftalmologie cu servicii pentru copii, din Capitala.

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in sector 2?

Poate ca pretul nu este cel mai important lucru te intereseaza in legatura cu o consultatie de oftalmologie pediatrica in sector 2, insa ai vrea ca, atunci cand mergi cu copilul la doctor, sa fii pregatit/-a si din punct de vedere financiar si sa nu te tulbure nicio surpriza. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor cu servicii in acest domeniu medical si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ama Optimex
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 350 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Personal profesionist si experimentat
 • Interventii care au schimbat vietile pacientilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Ocuvista
365 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 365 Ron
 • Medici profesionisti
 • Comunicare excelenta cu copiii
 • Servicii de calitate
 • Interior modern si curat
 • Aparatura performanta
 • Preturi mari
Dr. Burloiu
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Experienta si profesionalism
 • Medic exceptional
 • Persoana blanda si rabdatoare cu micii pacienti
 • Diagnostic precis
 • Solutii bune de tratament
 • Servicii calitative
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Arena Med
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Personal profesionist si amabil
 • Rabdarea si intelegerea fata de copii si varstnici
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
Dr. Ermilia Lupu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalism si experienta
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de oftalmologie pediatrica din sector 2

Nu toti medicii cu o buna pregatire in domeniul lor de activitate au competenta de a diagnostica si trata copiii si din cei care pot face aceste lucruri nu toti au blandetea si tactul necesar pentru a comunica cu cei mici, de aceea ai vrea sa stii mai multe informatii despre clinicile si cabinetele de oftalmologie pediatrica din sector 2 inainte de a suna la oricare dintre ele pentru o programare. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre fiecare dintre centrele medicale din clasament, despre calitatea serviciilor, medicii care activeaza in cadrul lor si parerile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care le-au trecut pragul.

1. Ama Optimex

Clinica Ama Optimex din sector 2 a fost infiintata in 1991, fiind printre primele clinici private din Romania, si ofera pacientilor o diversitate de servicii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica, consultatii, investigatii, operatii, interventii cu laser si optica  medicala. Clinica efectueaza anual pana la 25.000 de consultatii, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie si al echipei de 13 medici oftalmologi, condusa de conf. dr. Mircea Filip, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale si cadru didactic la UMF Carol Davila din Bucuresti, avand competente in chirurgia oftalmologica, tratamente laser si ecografie oculo-orbitala. Echipamentele de care dispune clinica provin de la producatori consacrati in domeniu si permit efectuarea de interventii in tehnica SMILE, PRESBYOND, PRK, FemtoLasika, implant in scop refractiv si de operatii de cataracta.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de oftalmologie la copii vei plati suma de 350 de lei si de 400 de lei la conferentiarul universitar din echipa medicala.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile clinicii. Multi spun ca serviciilor sunt exceptionale, ca personalului este profesionist si experimentat si ca au beneficiat aici de interventii care le-au schimbat viata. Totodata, este mentionata aparatura de ultima generatie. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul de asteptare mare si de preturile ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Ama Optimex
Vezi Pareri

2. Ocuvista

Clinica Ocuvista din sector 2, sub deviza „Oftalmologie de familie”, se adreseaza locuitorilor Capitalei si nu numai lor, cu servicii de oftalmologie pentru pacientii de toate varstele, oftalmologie pentru adulti si varstnici si oftalmologie pediatrica. Clinica este infiintata si condusa de cuplul de medici, sot si sotie, dr. Razvan Nanu, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, si dr. Roxana Cozubas, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, carora li s-a alaturat dr. Alexandra Ilie, medic specialist oftalmolog. Dr. Cozubas are o experienta de 10 ani in oftalmologie pediatrica si strabism, examinand si tratand micii pacienti inca de primele zile de viata. Toti trei membrii echipei pot fi abordati pentru consultatii la copii.

Tarifele pentru consultatii variaza in functie de medic si sunt cuprinse intre 365 de lei pentru copiii cu varsta sub 7 ani si pot sa ajunga pana la 565 de lei in cazul adultilor.

Pacientii si parintii micilor pacienti spun ca au avut aici o experienta placuta, ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si comunica excelent cu copiii si ca interiorul clinicii este modern, curat si dotat cu aparatura performanta. Unii pacienti spun ca preturile sunt mari.

3. Dr. Burloiu

Cabinetul de oftalmologie al Clinicii Dr. Burloiu este unitatea medicala din sector 2, in care pacientii de toate varstele pot beneficia de consultatii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica – nou-nascuti, prematuri, prescolari si scolari, de teste de electrofiziologie a retinei si a nervului optic (electroretinograma ERG, potentiale evocate vizual PEV), prescriere de ochelari si lentile de contact. Cabinetele medicale Dr. Borloiu SRL si-au inceput activitatea in decembrie 1994 si conteaza azi pe o echipa mixta de medici alcatuita din dr. Adrian Burloiu, medic primar oftalmolog, dr. Carmen Burloiu, medic primar neurologie pediatrica, si dr. Madalina Leanca, medic specialist neurologie pediatrica. Clinica a dezvoltat recent si un serviciu de telemedicina, prin care pacientii pot accesa consultatii online.

Pentru o consultatie la oftalmologie pediatrica, tariful este de 300 de lei.

Pacientii si parintii copiilor examinati aici considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de experienta si profesionalismul unui medic exceptional, o persoana blanda si rabdatoare cu cei mici. Totodata, se mentioneaza acuratetea diagnosticului si solutiile bune de tratament. Clinica are si puncte slabe, date de aglomeratie, timpul mare de asteptare si o lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

4. Arena Med

Sub sloganul „Priviri limpezi. Inimi puternice. Fara compromisuri”, Clinica Arena Med din sector 2 reuneste cabinete medicale de oftalmogie – adulti si oftalmologie pediatrica, cardiologie, ecografie si optica medicala. In cadrul acestui centru medical se poate efectua si tomografie retiniana, cu unul dintre cele mai performante aparate existente in domeniu. Arena Med este deservita de specialisti in oftalmopediatrie, care lucreaza cu aparate speciale, adaptate nevoilor copiilor. Dr. Mihaela Dragomir este medic primar oftalmolog, cu experienta in oftalmopediatrie si strabism, si se ocupa cu diagnosticul problemelor vizuale, al infectiilor oculare si palpebrale, patologia cailor lacrimale, corectia si controlul progresiei miopiei prin ortokeratologie, prescrierea lentilei de contact rigide RGP. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, pentru servicii compensate, nu gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Preturile clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pretul pentru o consultatie vei plati aici 300 de lei la copii peste 4 ani si 320 la copii sub 4 ani.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile de calitate ale acesteia, de clinica moderna si curata, personalul profesionist si amabil. Se apreciaza, de asemenea, rabdarea si intelegerea fata de copii si varstnici la consultatii si investigatii. Clinica inregistreaza si unele nemultumiri cauzate de timpul de asteptare mare si de faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

5. Dr. Ermilia Lupu

Cabinetul Medical Individual Dr. Ermilia Lupu este specializat in oftalmologie pediatrica, oferind consultatii gratuite copiilor intre 0 si 18 ani, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, tratamentul afectiunilor oculare la nou-nascuti si sugari, depistarea si tratarea afectiunilor oculare la copii mici, prescolari si elevi, tratamentul strabismului. Totodata, pacientii din sectorul 2 pot beneficia aici de consultatii pentru adulti, depistarea cataractei si de servicii de optica medicala pentru toate varstele. Dr. Ermilia Lupu este medic primar oftalmolog cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Pentru o consultatie contra-cost, indiferent de varsta pacientului, vei plati 250 de lei.

Dr. Ermilia Lupu este un medic apreciat de pacienti pentru serviciile de calitate ale cabinetului sau, pentru profesionalismul si experienta sa si pentru solutiile eficiente de tratament de care au avut parte aici. Nemultumirile sunt legate de timpul de asteptare mare.

Concluzii

Se recomanda ca primul control oftalmologic de verificare a sanatatii organului vizual la copii sa fie efectuat la varsta de 6 luni, anumite deficiente si probleme putand fi remediate mai usor la varste fragede, iar micii pacienti si parintii acestora pot accesa consultatii si tratamente la cabinete si clinici cu servicii de oftalmologie pediatrica din sector 2. Vor gasi aici medici profesionisti, cu rabdare si blandete fata de copii, aparatura performanta pentru investigatii, tratamentul strabismului si corectia deficientelor de acuitate vizuala prin prescriptia de ochelari. Consultatiile sunt accesibile pentru diferitele tipuri de buget, unele cabinete avand contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate si gratuitate pentru anumite servicii, altele avand regim de compensare a costurilor, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, iar altele fiind disponibile numai contra-cost.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea cabinetului de oftalmologie pediatrica spre care ar trebui sa te indrepti in sectorul 2 al Bucurestiului, in functie de ratingul medicului, de experienta sa, de aparatura si de tarifele serviciilor.