Meniu

Oftalmologie pediatrica Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Roseata ochilor, strangerea pleoapelor pentru a privi la distanta si incetosarea vederii sunt principalele motive pentru care numerosi parinti isi programeaza copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica in sectorul 4. Chiar daca micutul nu prezinta semne ca ar avea probleme cu vederea, parintii tot trebuie sa il duca periodic la control oftalmologic pentru a depista din timp daca exista vreo deficienta care poate sa il afecteze pe copil in procesul de invatare. 

De asemenea, copiii petrec tot mai mult timp in fata ecranelor, iar cateva dintre repercursiunile asupra vederii sunt miopia, oboseala oculara si durerile de cap. Pentru a depista la timp aceste probleme si pentru identificarea solutiei potrivite, este nevoie ca micii pacienti sa treaca din cand in cand pe la medicul oftalmolog. In sectorul 4 sunt disponibile numeroase cabinete si clinici de oftalmologie pediatrica.

Tarif pentru consultatie de oftalmologie pediatrica in sectorul 4

Daca iti faci griji pentru calitatea vederii micutului tau, poti sa te adresezi unei clinici din sectorul 4, care ofera si servicii de oftalmologie pediatrica. Iata care sunt principalele optiuni si cat costa o consultatie pentru copii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vision Optica
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si promptitudine
 • Explicatii detaliate si sfaturi utile
 • Gama variata de produse
 • Preturi bune
Vision Clinic
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Echipa profesionista, empatica si amabila
 • Comunicare eficienta si transparenta
 • Sfaturi utile si informatii complete
 • Servicii de inalta calitate
 • Punctualitate si promptitudine
 • Preturi bune
Oftal Medica
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil, profesionist si dedicat
 • Empatie si rabdare
 • Mediu placut
 • Aparatura performanta
Oftapro
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si grija pentru pacient
 • Atitudine optimista
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Aparatura de ultima generatie
 • Calitatea serviciilor
 • Preturi rezonabile
Clinica Oftalmestet
220 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 220 Ron
 • Medici profesionisti si amabili
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii calitative
 • Preturi rezonabile
 • Programarile nu se respecta mereu
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de oftalmologie pediatrica in sectorul 4

Pentru un examen complet de oftalmologie pediatrica, parintii din sectorul 4 isi pot duce copiii la una dintre numeroasele clinici apreciate pentru calitatea serviciilor pe care le ofera si pentru atitudinea profesionista a medicilor. 

Pentru a te ajuta sa faci o alegere informata, am alcatuit un clasament care surprinde informatii importante despre activitatea principalelor cabinete si clinici din sectorul 4, unde se ofera si servicii de oftalmologie pediatrica:

1. Vision Optica

Daca locuiesti in sectorul 4 si vrei sa iti programezi copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica, Vision Optica este una dintre optiunile pe care trebuie sa le iei in calcul. Aceasta retea de magazine de optica medicala asigura si consultatii, punand la dispozitia clientilor o gama variata de produse. Calitatea consultatiei si a produselor disponibile este sustinuta de tehnologia de prelucrare de ultima generatie folosita in cadrul centrului. La capitolul ochelari, aici poti gasi colectii de la branduri renumite in plan international, stocul de produse fiind actualizat in permanenta.

Pretul unei consultatii oftalmologice pentru copii este de 180 lei.

Aceasta clinica a primit in mediul online sute de recenzii pozitive de la clienti, care spun ca au intalnit personal rabdator, implicat, amabil si profesionist. Produsele sunt de calitate, iar clientii pretentiosi sunt ajutati sa isi gaseasca perechea de ochelari potrivita. Preturile sunt bune, fiind disponibile mai multe optiuni pentru bugetul oricarui client. De asemenea, personalul ofera explicatii detaliate si sfaturi utile in urma fiecarei consultatii. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, iar promptitudinea si empatia sunt alte doua calitati ale celor care isi desfasoara activitatea in acest centru de optica medicala. 

Vezi parerile pacientilor despre Vision Optica
Vezi Pareri

2. Vision Clinic

Multi dintre bucurestenii care locuiesc in sectorul 4 sau in imprejurimi aleg Vision Clinic atunci cand au nevoie de servicii de oftalmologie pediatrica. Aceasta clinica a fost deschisa in 1992 si face parte dintre primele clinici private de oftalmologie din tara. De-a lungul celor peste doua decenii de activitate, clinica si-a extins gama de servicii si echipa, misiunea fiind in continuare cea de a asigura pacientilor servicii de inalta calitate. Pana la momentul de fata, medicii de la Vision Clinic au efectuat mii de consultatii si operatii de cataracta. Medicii primari si medicii specialisti au experienta vasta, consolidata inclusiv prin participarea la numeroase congrese nationale si internationale. 

La Vision Clinic, o consultatie costa 200 sau 250 lei.

Curatenia, conditiile de confort si aparatura moderna sunt cateva dintre principalele avantaje pe care pacientii acestei clinici le-au amintit in recenziile din mediul online. Personalul este laudat pentru seriozitate, profesionalism, disponibilitate, empatie si amabilitate. Comunicarea cu pacientii este eficienta si transparenta, acestia primind sfaturi utile si toate informatiile solicitate cu privire la consultatie sau diagnostic. Serviciile sunt de inalta calitate, iar alte avantaje sunt punctualitatea, promptitudinea si preturile bune. 

3. Oftal Medica

In sectorul 4, consultatia de oftalmologie pediatrica se poate face si la Oftal Medica. In cadrul acestui cabinet se ofera servicii de oftalmologie generala si oftalmopediatrie, echipa fiind formata din medic primar si medic specialist. Acestia au o experienta vasta, iar pregatirea si cunostintele lor au fost perfectionate in cadrul a numeroase cursuri si congrese din tara si din strainatate la care au participat. 

Intervalul de pret pentru consultatia oftalmologica pediatrica este de 200-250 lei.

La Oftal Medica, pacientii spun ca au intalnit personal amabil, profesionist si dedicat meseriei. Medicii de la acest cabinet ofera servicii de inalta calitate, sunt empatici, atenti la detalii si preocupati de bunastarea pacientului. Mediul este unul placut si se foloseste aparatura performanta. De asemenea, medicii ii trateaza pe copii cu rabdare si reusesc sa transforme consultatia intr-o experienta placuta pentru micii pacienti. 

4. Oftapro

Consacrata in randul clinicilor de oftalmologie, Oftapro este o clinica din sectorul 4 a carei activitate a inceput in anul 1994 si care ofera si servicii de oftalmologie pediatrica. Pe parcursul anilor de activitate s-au facut investitii mari in aparatura performanta si portofoliul de servicii s-a diversificat considerabil. Pe partea de produse, pacientii au la dispozitie rame si ochelari de inalta calitate. Clinica se afla intr-o continua dezvoltare, iar personalul este format din medici cu experinta, care si-au perfectionat cunostintele in strainatate prin stagii de pregatire. Personalul se afla intr-o continua evolutie profesionala si participa la un program de educatie medicala continua. 

Pretul pentru o consultatie oftalmologica pediatrica variaza intre 300 si 600 lei. 

Foarte multe persoane sustin ca Oftapro este un cabinet exceptional, unde medicii si asistentele dau dovada de profesionalism, amabilitate, grija pentru pacient si pasiune pentru meserie. Acestia au o atitudine optimista si ii incurajeaza pe pacienti, ceea ce ofera siguranta si confort. Medicii se comporta frumos cu micii pacienti si comunica eficient cu ei. Serviciile sunt de calitate, se foloseste aparatura de ultima generatie si preturile sunt rezonabile. Cateva persoane spun ca exista probleme in ceea ce priveste sistemul de programari. 

5. Clinica Oftalmestet

Pentru consultatii de oftalmologie pediatrica, parintii care locuiesc in sectorul 4 al Capitalei pot sa aleaga Clinica Oftalmestet. In cadrul acestei clinici exist spatii destinate consultatiilor si bloc operator, astfel incat pacienti sa beneficieze de o abordare integrata a problemelor din sfera oftalmologiei. Aici isi desfasoara activitatea dr. Speranta Schmitzer, care este presedinta a Societatii Romane de Chirurgie Oculoplastica si primul medic din Romania care a obtinut supraspecializarea pentru chirurgie oculoplastica. De asemenea, este membru in mai multe asociatii de profil si a efectuat pana la momentul de fata peste 26.000 de interventii chirurgicale, dintre care 7.000 oculoplastice. 

Pretul unei consultatii este de 220-350 lei. 

Mai multi pacienti au impartasit impresii pe internet despre aceasta clinica, iar majoritatea dintre ei se declara foarte multumiti. Pretul consultatiei este unul rezonabil, personalul este primitor si se foloseste aparatura de ultima generatie. Cat despre medici, acestora le sunt aduse cuvinte de lauda si multumiri din partea multor persoane, care ii descriu ca fiind profesionisti si amabili. La polul opus, exista si pacienti care spun ca programarile nu se respecta si ca atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista.

Concluzii

Daca vrei sa iti duci copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica, poti sa alegi una dintre clinicile prezentate anterior, care sunt optiuni de top pentru cei din sectorul 4, Bucuresti. Printr-un control oftalmologic de rutina poti afla daca micutul tau are probleme de vedere, care uneori nu se manifesta prin simptome evidente. Daca acesta prezinta insa si simptome (dureri de cap, ochi uscati, tendinta de a strange ochii etc.), controlul trebuie efectuat cat mai repede.