Meniu

Oftalmologie pediatrica Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cateva dintre motivele pentru care parintii se prezinta cu cei mici la clinici de oftalmologie pediatrica in sectorul 6 sunt durerile de cap ale micutilor, tendinta de a apropia foarte mult cartile de ochi si incetosarea vederii. Chiar si atunci cand copilul nu prezinta semne ale unei probleme de vedere, parintii trebuie sa il duca regulat la controlul oftalmologic. Miopia, astigmatismul si hipermetropia sunt cele mai frecvente afectiuni oculare depistate in randul copiilor. 

Atunci cand un copil se scarpina frecvent la ochi, strange pleoapele pentru a vedea la distanta, are dificultati in mentinerea unui contact vizual sau clipeste exagerat, parintii trebuie sa se adreseze cat mai rapid unui medic oftalmolog pentru diagnostic si tratament. Din acest articol poti afla care sunt cele mai apreciate cabinete si clinici de oftalmologie din sectorul 6 al Capitalei.

Cat vei plati pentru consultatia de oftalmologie pediatrica in sectorul 6?

In sectorul 6 exista mai multi medici specializati in oftalmologie pediatrica, disponibili sa consulte micii pacienti si sa prezinte parintilor cele mai bune optiuni de tratament. Depistate la timp, unele probleme pot fi corectate mai repede. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai apreciate clinici de oftalmologie, unde poti merge pentru a evalua calitatea vederii copilului si afla daca aceasta a fost afectata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Delta Optic
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate, rapiditate si atentie la nevoile clientului
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Produse pentru bugetul fiecaruia
 • Consultatii complexe
Evista
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Gama variata de produse
 • Consiliere in alegerea ochelarilor
 • Atmosfera placuta
Trend Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa bine pregatita
 • Abordare profesionista
 • Amabilitate, empatie si promptitudine
 • Produse de top
 • Preturi bune
Vision Optica
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Diversitate de produse
 • Raport bun calitate-pret
 • Echipa de profesionisti
 • Promptitudine, amabilitate si rabdare
Otofta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie, empatie, rabdare si implicare
 • Explicatii detaliate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica de oftalmologie pediatrica din sectorul 6 alegi?

Bucurestiul gazduieste multe clinici in care se ofera si servicii de oftalmologie pediatrica, iar sectorul 6 nu face exceptie. In aceasta zona, vei gasi numeroase centre de optica medicala, cabinete specializate si clinici care se adreseaza pacientilor de orice varsta. Important este sa gasesti un medic bun, renumit pentru experienta si pentru comportamentul adecvat fata de micii pacienti.

Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere, am alcatuit un clasament al celor mai bune optiuni de centre, cabinete si clinici de oftalmologie din Bucuresti, sector 6:

1. Delta Optic

Delta Optic este una dintre locatiile din sectorul 6 pe care le poti alege pentru servicii de oftalmologie pediatrica. Acest cabinet are o experienta de peste 20 de ani si asigura consultatii pacientilor de orice varsta, efectuate de ingineri optometristi cu pregatire complexa. Personalul efectueaza consultatii complexe si eficiente, menite sa depisteze rapid problemele de vedere si sa contribuie la identificarea solutiei potrivite in timp util. 

La Delta Optic, consultatia oftalmologica este gratuita.

Personalul de la Delta Optic este descris de catre pacienti si clienti ca fiind profesionist, amabil si rapid. Acesta raspunde la toate intrebarile si este orientat catre nevoile clientului, caruia ii furnizeaza informatiile solicitate. Spatiul este bine organizat si exista produse potrivite pentru bugetul fiecaruia. Consultatiile se desfaoara intr-o maniera profesionala si sunt complexe. 

Vezi parerile pacientilor despre Delta Optic  
Vezi Pareri

2. Evista

In sectorul 6, o alta locatie unde poti face programare pentru consultatia oftalmologica pediatrica este Evista. Din echipa fac parte optometristi acreditati care determina dioptriile si ofera consiliere in alegerea ochelarilor, precum si un medic oftalmolog care se ocupa de consultatie, de masurarea tensiunii oculare si de verificarea fundului de ochi. De asemenea, se pot achizitiona lentile si ochelari de la branduri de top din industrie, oferta fiind una variata. 

Si la Evista consultatia oftalmologica este gratuita.

Persoanele care au trecut pragul acestui magazin de optica medicala spun ca au ramas placut impresionate, deoarece personalul le-a intampinat cu amabilitate, le-a informat si le-a oferit consiliere in alegerea ochelarilor potriviti. Profesionalismul echipei si calitatea serviciilor sunt principalele motive pentru care clientii recomanda Evista. Se ofera sfaturi utile si explicatii, iar atmosfera este una placuta. 

3. Trend Optic

Situat in sectorul 6, cabinetul Trend Optic este una dintre locatiile spre care te poti orienta pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica. Acest cabinet se adreseaza persoanelor de orice varsta, care beneficiaza de consultatii si de consultanta in alegerea ochelarilor potriviti, din partea unor specialisti cu experienta. Oferta de produse este variata, iar in determinarea dioptriilor se foloseste aparatura performanta. 

La Trend Optic nu vei plati nimic pentru consultatie, aceasta fiind gratuita. 

Persoanele care au ales Trend Optic se declara multumite, notand in recenzii ca personalul este amabil, bine pregatit si rabdator. Se ofera explicatii usor de inteles, iar echipa este laudata pentru abordarea profesionista, pentru promptitudine si empatie. Serviciile sunt de calitate si preturile accesibile. Sunt disponibile produse de top si un alt avantaj il constituie gratuitatea consultatiei.

4. Vision Optica

Persoanele care locuiesc in sectorul 6 si vor sa isi duca copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica pot sa aleaga Vision Optica. Scopul acestui cabinet este de a ii ajuta pe oamenii de orice varsta sa isi gaseasca ochelari de vedere care se preteaza nevoilor individuale. Specialistii de la Vision Optica propun solutii eficiente pentru diferite probleme de vedere si folosesc aparatura de ultima generatie pentru a determina cu precizie ce tip de lentila se potriveste pacientului. Personalul asigura o abordare personalizata, folosind sisteme moderne de masurare.   

La Vision Optica poti merge pentru o consultatie oftalmologica gratuita. 

Serviciile de la Vision Optica sunt de inalta calitate, iar din recenziile pacientilor reiese faptul ca personalul este profesionist, rabdator, amabil si prompt. Raportul calitate-pret este foarte bun si ochelarii sunt realizati rapid, in raport cu nevoile si pretentiile clientului. Un alt avantaj il constituie diversitatea de produse. 

5. Otofta

Clinica Otofta din sectorul 6 completeaza cu succes topul celor mai bune locatii in care se efectueaza si consultatii de oftalmologie pediatrica. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2001 si asigura tratamente complete pentru orice afectiune oculara, avand o echipa din care fac parte medici experti in acest domeniu. Medicii primari si medicii specialisti care profeseaza la Otofta au experienta vasta si au participat la cursuri de perfectionare in tara si in strainatate. Acestia se remarca prin pregatirea complexa, prin activitatea stiintifica si prin supraspecializari. 

Tariful unei consultatii oftalmologice este de 200 lei.  

La Clinica Otofta profeseaza medici profesionisti, care dau dovada de atentie, rabdare, empatie si implicare in tratamentul pacientilor. Multi pacienti spun ca interventiile si consultatiile au decurs bine, ca au fost ascultati si ca au primit explicatii detaliate. 

Concluzii

Acestea sunt principalele cabinete si clinici de oftalmologie din sectorul 6, care ofera si servicii de oftalmologie pediatrica. Asa cum ai observat, multe dintre ele ofera consultatii gratuite, iar produsele pe care le comercializeaza sunt de inalta calitate. Inainte de a ii face o programare copilului tau, este bine sa te interesezi cu privire la raportul calitate-pret si sa alegi un cabinet unde profeseaza specialisti cu experienta.