Meniu

Oftalmologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ziua de astazi, probleme de vedere par sa fie tot mai raspandite si de aceea multi parinti apeleaza la serviciile de oftalmologie pediatrica din Bucuresti pentru copiii lor. Printr-o consultatie cu un medic specialist, multe afectiuni pot fi depistate cand inca se afla in faza de inceput. 

Fiind vorba de capitala tarii, nu este mirare ca in Bucuresti isi practica meseria multi medici oftalmologi talentati, care sunt pregatiti sa interactioneze cu pacienti de toate varstele, inclusiv copii. De cele mai multe ori, acesti medici pot fi gasiti in cadrul unor clinici de renume, care ies in evidenta prin aparatura moderna si gama variata de servicii 

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica din Bucuresti? 

Pretul unei consultatii la o clinica de oftalmologie pediatrica din Bucuresti poate sa difere in functie de mai multi factori, precum varsta copilului sau experienta oftalmologului care se ocupa de cazul sau. Exista si situatii in care in pretul consultatiei sunt incluse mai multe servicii. Pentru a vedea concret care sunt preturile la clinicile din capitala, consulta tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clario
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 330 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Locatie accesibila
Ama Optimex
350 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 350 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Medici primari si specialisti
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
Infosan
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Aparatura avansata
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
Ocuvista
295 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 295 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Studii si congrese in strainatate
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Kidoptik
219 Ron
 • Pret Consultatie 219 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Studii si congrese in strainatate
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de oftalmologie pediatrica in Bucuresti 

In topul urmator au fost incluse cinci clinici care ofera servicii de oftalmologie pentru copii in Bucuresti, apreciate in mod deosebit pentru modul in care isi desfasoara activitatea. Fiecare prezentare incepe cu o scurta descriere a clinicii respective, pentru a te putea familiariza cu activitatea ei, iar dupa aceea urmeaza pretul serviciului si reputatia pe care a obtinut-o: 

1. Clario  

Infiintata in anul 2015 de catre Dr. Monica Apostolescu, Clario a pornit de la ideea de a le oferi oamenilor o experienta ca afara, iar in prezent, pune la dispozitia acestora o gama variata de servicii, printre care se afla si oftalmologia pediatrica in Bucuresti. Din echipa clinicii mai fac parte medici primari oftalmologi ca Dr. Ruxandra Simonescu, Dr. Liana Duta, Dr. Silvia Chiotoroiu, dar si medici specialisti oftalmologi ca Dr. Dana Popescu si Dr. Diana Colta. Pe partea de dotari, clinica dispune de aparatura si tehnologie de ultima generatie, precum topograful cornean Atlas Zeiss sau microscopul specular Konan. Consultatiile pentru copii efectuate la aceasta clinica includ biomicroscopia, autorefractometria, ciclopegia, testarea vederii binoculare, examenul fundului de ochi, prescrierea tratamentului si prescriptia ochelarilor de vedere. Chiar si discutia, impreuna cu instrumentele folosite in timpul consultatiei, sunt adaptate astfel incat experienta copiilor sa fie una cat mai placuta, care sa-i determine sa revina pe viitor fara frica. 

Pretul unei consultatii pentru copii cu varsta de pana in 6 ani este de 350 de lei, iar pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani, de 330 de lei. 

Experienta prin care au trecut persoanele care au ales serviciile de oftalmologie oferite de Clario a fost una foarte placuta. Atat adultii, cat si copiii se simt in siguranta atunci cand interactioneaza cu Dr. Monica Apostolescu, indiferent ca este vorba de o prima consultatie sau de un control de rutina. Locatia este accesibila, indiferent ca oamenii aleg sa vina cu masina sau cu transportul public. 

Vezi parerile pacientilor despre Clario
Vezi Pareri

2. Ama Optimex  

Cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, clinica Ama Optimex ofera servicii de calitate in ceea ce priveste ramura de oftalmologie pediatrica in Bucuresti. Fiind dotata cu echipamente ultramoderne, portofoliul de servicii de care pot beneficia pacientii clinicii, indiferent de varsta, este unul variat. Aparatura utilizata este fabricata in tari precum Germania, SUA, Suedia si Japonia, iar dintre cele mai importante echipamente merita amintite microscopul oftalmologic OPMI LUMERA 300, care ofera o rezolutie foarte mare, dar si cel mai precis si sigur femtolaser la acest moment si anume VisuMax 800. Echipa clinicii este formata din oameni talentati, bine pregatiti si cu experienta in domeniu, precum Conf. Dr. Mircea Filip, medic primar, specialist oftalmolog si Doctor in stiinte medicale sau Dr. Andrei Filip.  

Pretul consultatiei pentru copii cu varsta de pana in 14 ani este de 350 de lei. Daca de consultatie se ocupa Dr. Mircea Filip sau Dr. Cornel Stefan, pretul creste la 400 de lei. 

Clinica Ama Optimex este apreciata pentru profesionalismul, amabilitatea si atentia la detalii de care personalul medical da dovada. Parintii care i-au adus pe cei mici la consultatie au fost incantati de faptul ca programarile se respecta, iar interactiunea dintre medic si copil este una placuta, in care informatiile sunt explicate pe intelesul tuturor. 

3. Infosan 

Clinica Infosan este cunoscuta nu doar in capitala, ci in toata tara pentru activitatea Dr. Andreea Ciubotaru, care ofera servicii de calitate, inclusiv pe partea de oftalmologie pentru copii, in Bucuresti. Din echipa clinicii fac parte mai multi medici primari si specialisti oftalmopediatrii, precum Dr. Ionela Iosub, Dr. Andreea Hopinca, Dr. Irina Stamatian si Dr. Cristina Nitulescu. In pretul consultatiei sunt incluse servicii de tip masurarea ochelarilor, evaluarea fixatiei, acuitatea vizuala, testarea vederii binoculare si stereoscopice etc. Acesti medici talentati folosesc aparatura avansata pentru a oferi servicii oftalmologice de o calitate superioara. In functie de patologia si necesitatile pacientului, medicul va decide care investigatii trebuie efectuate si care nu. 

Pretul consultatiilor pentru copii cu varsta pana in 3 ani incep de la 550-590 de lei si pot sa ajunga chiar si la 1.500 de lei, in functie de medicul care se ocupa de consult. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, preturile consultatiilor variaza intre 380 si 1.500 de lei, iar pentru cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani, tarifele incep de la 300 de lei si ajung la 1.500 de lei. 

Reputatia obtinuta de clinica Infosan pe parcursul activitatii sale este una foarte buna, ceea ce se datoreaza aparaturii performante si personalului bine pregatit. Investigatiile sunt destinate pacientilor de toate varstele, indiferent ca este vorba de copii, adulti sau pensionari. Au existat si cateva situatii in care pacientii si-ar fi dorit mai multa grija din partea asistentelor fata de copii. Un alt minus pe care l-au sesizat mai multi pacienti este costul ridicat al serviciilor de aici. 

4. Ocuvista  

O alta clinica la care oamenii pot gasi un oftalmolog pediatru in Bucuresti este Ocuvista. Aici isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti oftalmologi precum Dr. Razvan Nanu, Dr. Roxana Cozubas si Dr. Alexandra Ilie. In functie de consultatia aleasa de un pacient, aceasta poate sa cuprinda refractometria, acuitatea vizuala, testele de strabism, examenul de pol posterior si anterior, prescrierea de ochelari etc. Personalul clinicii a participat la numeroase studii si congrese in strainatate, tocmai in scopul de a fi mereu la curent cu noutatile din domeniu, astfel incat pacientii care aleg serviciile Ocuvista sa aiba parte de cea mai buna experienta. In cadrul multor din aceste congrese se pune accent pe oftalmologia pediatrica si depistarea timpurie a problemelor de vedere. Astfel, pacienti de toate varstele pot opta pentru serviciile acestei clinici. 

Pentru o consultatie oftalmologica pentru copii, pretul incepe de la 295 de lei, in cazul celor care au depasit varsta de 7 ani sau 365 de lei, pentru pacientii mai mici de 7 ani. In functie de medicul ales, consultatia unui pacient nou poate sa ajunga la 565 de lei. 

Printre cuvintele folosite adesea pentru a descrie activitatea clinicii Ocuvista se numara profesionalismul, empatia si respectul. Parintii care i-au dus pe cei mici la un consult aici, au avut parte de o experienta placuta, intrucat personalul medical a dat dovada de foarte multa rabdare si a acordat o atentie deosebita la detalii. Datorita recomandarilor Ocuvista, multi copii au reusit sa scape atat de ochelari, cat si problemele legate de vedere, dupa ce au urmat tratamentul. 

5. Kidoptik 

Tot pentru un oftalmolog pediatru in Bucuresti, parintii care au nevoie de sprijin pot conta pe Kidoptik, o clinica de oftalmologie cu o ampla experienta in domeniu. Printre dotarile clinicii se afla si aparatul PlusOptix, care permite testarea tuturor copiilor, incepand de la varste foarte mici, de chiar 6 luni. In general, echipamentul folosit este fabricat de firme de renume din Germania si Japonia. Tocmai datorita acestora, multe investigatii se pot realiza de la distanta, astfel incat micii pacienti sa nu se sperie. De efectuarea serviciilor se ocupa medici specialisti oftalmologi, precum Dr. Mihaela Doina, care a publicat mai multe articole in reviste de specialitate, atat pe partea de medicina generala, cat si de oftalmologie, dar si Dr. Tsirmpas Dimitrios, care a participat la numeroase congrese atat nationale, cat si internationale, in calitate de oftalmolog. 

Pretul unui consult oftalmologic la copii este de 219 de lei. 

Kidoptik este o clinica apreciata din mai multe puncte de vedere: aparatura ultramoderna, profesionalismul, gama variata de rame de ochelari, preturile accesibile etc. Atat copiii, cat si adultii beneficiaza de toata atentia de care au nevoie din momentul in care pasesc in clinica si pana la finalizarea tratamentului. Exista persoane care apeleaza la serviciile clinicii de ani de zile si sunt in continuare super multumite de experienta pe care le-o ofera echipa de aici. 

Concluzii

In cele din urma, indiferent ca ai nevoie de o simpla consultatie sau de sprijin pe partea de urgente oftalmologice pentru copii, in Bucuresti vei gasi cea mai buna solutie pentru tine! Alege una din clinicile de mai sus, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie si de nevoile celui mic. Celelalte detalii le vei primi in momentul in care te prezinti la clinica pentru consultatie.