Meniu

Oftalmologie pediatrica Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet bun de oftalmologie pediatrica in Buzau, pentru un control de rutina al ochilor sau pentru anumite probleme de sanatate oculara sau acuitate vizuala si nu stii unde ar trebui sa mergi cu copilul pentru a beneficia de o consultatie in cele mai bune conditii, cu aparatura corespunzatoare si un medic competent si rabdator cu micii pacienti. Indiferent ce recomandari ai fi primit anterior, faptul ca citesti acest articol dovedeste ca esti o persoana careia ii place sa se convinga ca ia intotdeauna cele mai bune decizii, mai ales cand este vorba despre sanatatea copilului.

Vei afla din textul de mai jos informatii bine documentate despre clinicile si cabinetele din Buzau cu servicii specializate, in care poti gasi un bun oftalmolog pediatru in Buzau.

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Buzau?

Vrei sa elimini orice necunoscuta in legatura cu mersul la un cabinet cu servicii de oftalmologie pediatrica in Buzau si acest lucru implica si aflarea tarifului pentru o consultatie. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te indrepti cu cel mic si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optimed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea si calmul fata de pacienti
 • Eficienta serviciilor medicale
 • Produse de optica de calitate
Kristall OPTIC
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Medic profesionist, dedicat meseriei
 • Empatie si amabilitate fata de pacienti
 • Aparatura moderna
 • Investigatii temeinice
 • Optica de calitate
Majestiq Story
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Produse de calitate
New Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Conditii bune la consultatii
 • Medici specialisti
 • Aparatura moderna
 • Produse de optica excelente
Optimar
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici buni
 • Personal profesionist
 • Sfaturi competente
 • Produse de optica la standarde ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii de oftalmologie pediatrica din Buzau

Cele mai bune servicii de oftalmologie pediatrica din Buzau inseamna ca investigatiile din cadrul consultatiei sa fie cele mai potrivite pentru varsta copilului, comportamentul personalului medical sa fie caracterizat de blandete si calm, iar medicul oftalmolog sa aiba competentele necesare in diagnosticarea afectiunilor oculare ale copiilor. Vei afla din sectiunea urmatoare a articolului care este cel mai potrivit centru de oftalmologie dintre cele incluse in clasament, unde ar putea sa iti fie indeplinite toate aceste exigente.

1. Optimed

Clinica de Oftalmologie Optimed din Buzau, precum si cele patru centre de oftalmologie si optica medicala din oras reprezinta locuri potrivite in care poti obtine o consultatie de oftalmologie pediatrica pentru copilul tau. Sunt dotate cu aparatura speciala de ultima generatie PLUSOPTIX, prin care se pot diagnostica defectele de vedere ale celor mici intr-o maniera confortabila, neinvaziva, fara stresul vizitei la medic. Clinica este condusa de prof. univ. dr. Calin, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, avand competente in chirurgia oculara, iar in centrele de oftalmologie si optica din oras activeaza in total sase medici primari oftalmologi si doi medici specialisti. Reteaua Optimed a luat fiinta in anul 1991 si functioneaza neintrerupt pana astazi, sub deviza „Sa ne vedem cu bine!”.

Pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica vei plati aici suma de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt usor diferite in functie de centrul de oftalmologie caruia i s-au adresat. In general, este apreciat profesionalismul medicilor, rabdarea si calmul cu care abordeaza pacientii de toate varstele, eficienta solutiilor medicale oferite si produsele de optica de calitate. Pe de alta parte, sunt semnalate probleme cu onorarea programarilor, care genereaza timp de asteptare la consultatii, si in legatura cu lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Optimed
Vezi Pareri

2. Kristall OPTIC Solutions

La  Kristall OPTIC Solutions din Buzau, pacientii pot accesa consultatii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica, tratamente si prescriptii ochelari. Serviciile oferite constau in masurarea acuitatii vizuale, examen biomicroscopic al polului anterior, autorefractometrie si determinarea dioptriilor, masurarea tensiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi, injectii intraoculare AntiVegf pentru degenerescenta maculara, obstructii vasculare retiniene, retinopatie diabetica, extractii de corpi straini corneeni si subconjunctivali, test Schirmer, test BUT. Ochelarii prescrisi se pot executa in centrul de optica al cabinetului, la Kristall Optic Solutions. Te poti adresa pentru o problema de sanatate a ochilor fondatorului cabinetului, dr. Mihai Suteu, medic primar oftalmolog, cu competente in chirurgia oftalmologica de pol anterior, sau dr. Stefan Alexandru Jica, medic primar oftalmolog.

Pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica este de 150 de lei.

Pacientii spun ca in acest cabinet, serviciile sunt de nota 10, medicul este profesionist, dedicat meseriei, empatic si amabil, aparatura este moderna, investigatiile se fac temeinic, iar produsele de optica sunt de calitate.

3. Majestic Story

Majestic Story este un centru de optica medicala, care ofera consultatii optometrice, stabilirea dioptriilor, sfaturi avizate de la specialisti, consultanta in alegerea ramelor si lentilelor, montaje rame si lentile, reparatii si reglaje la adulti si copii, si o gama variata de produse de optica, ochelari de vedere pentru toate varstele, lentile de contact cosmetice si de vedere, ochelari de soare. Centrul se gaseste pe piata serviciilor de optica medicala din Buzau din anul 2017.

Consultatia optometrica pentru prescrierea dioptriilor pentru ochelari este gratuita aici.

Clientii centrului de optica se declara multumiti de serviciile de calitate intalnite aici, de profesionalismul si seriozitatea angajatilor, de amabilitatea cu care au fost intampinati, precum si de produsele de calitate comercializate.

4. New Medical Optic Vision

New Medical Optic Vision este o clinica de oftalmologie si optica medicala, la care pacientii din Buzau pot merge pentru consultatii oftalmologice adulti, consultatii de oftalmologie pediatrica, examen pentru fund de ochi, tomografie coerenta optica, masurare tensiune intraoculara si investigatii pentru depistarea glaucomului. Consultatiile pediatrice se realizeaza la copii peste 7 ani si cuprind autorefractometrie, determinarea acuitatii vizuale, masurarea tensiunii intraoculare, biomicroscopia si examinarea fundului de ochi. Dr. Andreea Stan este medic specialist in oftalmologie clinica, consultatii, investigatii si tratamente.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Un consult pediatric are pretul de 150 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut o experienta placuta la New Medical Optic Vision, cu servicii de calitate, consultatii in conditii bune, aparatura moderna si produse de optica excelente.

5. Optimar Vision Care

Optimar Vision Care este un centru de optica medicala cu servicii complete constand in consultatii de oftalmologie, oftalmologie pediatrica, consultații de ortokeratologie, tratamente personalizate, prescriptii ochelari, executie si montaj de lentile. Optimar dispune de trei centre specializate in Buzau: Optimar Buzau Sud, Optimar Buzau Centru si Optimar Buzau Nord. Pentru consultatie, iti sta la dispozitie unul dintre cei patru medici specialisti oftalmologi: dr. Elena Catana, dr. Maria Dina, dr. Raluca Georgescu, si dr. Patricia Badila-Botea. La oftalmologie copii, poate depista strabismul dr. Roxana Cozubas, medic specialist oftalmolog, cu experienta in oftalmologia pediatrica.

Pentru o consultatie oftalmologica la copii vei plati aici 150 de lei.

Pacientii recomanda centrele Optimar pentru serviciile de calitate, medicii buni, personalul profesionist, sfaturi competente in alegerea ochelarilor si produse de optica la standarde ridicate.

Concluzii

Atunci cand vrei sa mergi cu copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica in Buzau, poti apela cu incredere la o clinica, un cabinet cu servicii specializate sau la un centru de optica medicala in care exista medic oftamolog. Pentru efectuarea ochelarilor pe baza unei prescriptii preexistente sau pentru consultatii la copiii peste 14 ani, poti solicita si o consultatie la optometrist in orasul tau. 

Important este ca ai o varietate de optiuni in Buzau si poti alege in functie de ceea ce iti doresti de la o consultatie pentru copilul tau. In toate cazurile, recomandarea pediatrilor este sa mergi intotdeauna la medicul specialist competent in rezolvarea problemelor de sanatate ale ochilor, care va gasi solutii adecvate de tratament, abordand afectiunile si deficientele de acuitate vizuala din timp, pentru o remediere sau o corectare eficienta.