Meniu

Oftalmologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de vizite si programari la cabinetele de oftalmologie pediatrica din Constanta se afla in crestere, deoarece parintii sunt tot mai ingrijorati de calitatea vederii copiilor, in conditiile in care acestia petrec mult timp in fata ecranelor. Controlul oftalmologic trebuie efectuat periodic, insa anumite semne de alarma indica faptul ca vizita la medicul oftalmolog trebuie efectuata cat mai repede. Frecatul excesiv al ochilor, durerile de cap, sensibilitatea la lumina si strangerea pleoapelor pentu a vedea mai bine sunt doar cateva semne de avertizare. 

Vizita la un oftalmolog pediatru din Constanta impreuna cu cel mic ii va ajuta pe parinti sa afle in timp util daca micutul are probleme cu vederea si cum pot fi remediate. Cateva dintre cele mai frecvente afectiuni oculare intalnite la copii sunt miopia, hipermetropia si astigmatismul. Continua sa citesti pentru a vedea care sunt cele mai bune clinici si cabinete de oftalmologie din orasul tau si care este pretul pentru o consultatie la copii.

Cele mai bune cabinete de oftalmologie pediatrica din Constanta

Locuitorii orasului Constanta au mai multe optiuni la capitolul oftalmologie pediatrica. Cabinetele, clinicile si centrele de optica medicala ofera consultatii si solutii de tratament pacientilor de orice varsta, inclusiv copiilor. Iata care sunt cele mai bune variante si cat va trebui sa platesti pentru o consultatie initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Okilor
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, empatie si rabdare
 • Amabilitate si explicatii pe intelesul pacientilor
 • Prezentarea cauzelor, solutiilor si riscurilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Laser Vision Med
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate, dedicare si interes pentru pacient
 • Act medical bine organizat
 • Aparatura ultramoderna
 • Curatenie si conditii foarte bune
Dr. Mrini
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Personal bine pregatit
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile se decaleaza
ESK Optical Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si atitudine pozitiva
 • Empatie si atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
 • Sfaturi si sugestii utile
Optic SWD
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Echipa bine pregatita, amabila si rabdatoare
 • Raport bun calitate-pret
 • Medici implicati
 • Servicii calitative
 • Ambient placut
 • Atitudinea neprofesionista a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi un cabinet de oftalmologie pediatrica din Constanta?

Atunci cand este vorba despre copilul tau, e firesc sa te indrepti catre cele mai bune cabinete de oftalmologie pediatrica, mai ales ca in Constanta exista cateva astfel de cabinete cu reputatie solida. Recomandarile si feedback-ul din partea altor pacienti te pot ajuta sa alegi, la fel si informatiile privind activitatea si experienta personalului.

In clasamentul de mai jos gasesti astfel de informatii, precum si mai multe detalii despre tariful consultatiei oftalmologice pentru copii:

1. Clinica Okilor

Prezenta de 5 ani in Constanta, clinica Okilor este una dintre clinicile preferate de parinti atunci cand trebuie sa ii duca pe cei mici la o consultatie de oftalmologie pediatrica. Ingrijirea sanatatii ochilor reprezinta o prioritate pentru intreaga echipa, la fel si consilierea oferita tuturor pacientilor pentru a lua decizii informate privind solutiile de tratament. Impreuna cu echipa sa, dr. Alexandru Isfan asigura servicii inalt calitative si foloseste tehnologii de varf, aparatele de ultima generatie permitandu-i sa bifeze rapiditatea si precizia in diagnostic. 

Pretul unei consultatii oftalmologice porneste de la 150 lei. 

Multi dintre pacientii care au ales Clinica Okilor si-au relatat parerile si in mediul online, unde au spus ca medicul i-a tratat cu profesionalism, empatie si rabdare. Desi clinica este mica, e dotata cu multe aparate de ultima generatie si ofera servicii la standarde inalte de calitate. Personalul este bine pregatit si amabil, iar o alta calitate o reprezinta disponibilitatea de a oferi explicatii pe inteles si de a prezenta in detaliu cauzele problemei, solutiile si riscurile. Pacientii beneficiaza de consultanta pentru alegerea ochelarilor potriviti, iar pretul este accesibil.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Okilor
Vezi Pareri

2. Laser Vision Med

Pentru consultatii de oftalmologie pediatrica si tratamente pentru o gama vasta de probleme oculare, persoanele din Constanta pot face o programare la clinica Laser Vision Med. Lista de servicii cuprinde investigati si tratamente complexe, fiecare pacient beneficiind de ingrijire personalizata. Laser Vision Med este optiunea de top a multor persoane din acest oras, fiind cel mai mare centru privat de oftalmologie din Sud-Estul Romaniei, cu obiective orientate catre excelenta clinica si stiintifica. Medicii inalt calificati ofera servicii complete si efectueaza inclusiv interventii chirurgicale, folosind unele dintre cele mai avansate echipamente medicale. 

La Laser Vision Med, o consultatie de oftalmologie pediatrica are tariful de 300 lei.

Foarte multi pacienti recomanda aceasta clinica, unde sustin ca au intalnit medici profesionisti, care i-au ajutat sa isi rezolve problemele cu vederea. Serviciile sunt de cea mai inalta calitate si personalul este apreciat pentu amabilitate, dedicare, pentru interesul manifestat fata de pacient, empatie si promptitudine. Clinica este frumos amenajata, curata si dotata cu aparatura ultramoderna. Actul medical este bine organizat si interventiile se desfasoara in cele mai bune conditii. 

3. Dr. Mrini Eye Hospital

In cei peste 10 ani de activitate, Dr. Mrini Eye Hospital din Constanta a devenit favoritul multor pacienti la capitolul oftalmologie pediatrica si nu numai. Din echipa fac parte medici cu experienta vasta, care folosesc cele mai avansate tehnologii din sfera chirurgiei oftalmologice pentru tratarea unor afectiuni oculare dintre cele mai complexe. Pentru a bifa permanent calitatea serviciilor, acest spital a facut investitii constant in aparatura de ultima generatie si pune accent pe perfectionarea continua a medicilor. 

Consultatia de oftalmologie pentru copii costa 250 lei. 

Acest spital de oftalmologie se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar foarte mare de pacienti. Sute dintre ei au ales sa isi povesteasca pe internet experienta avuta la Dr. Mrini si au mentionat avantaje profesionalismul si amabilitatea medicilor, folosirea aparaturii de ultima generatie si succesul interventiilor. Pesonalul este bine pregatit, rabdator, atent la nevoile pacientului si capabil sa rezolve probleme delicate de vedere. De asemenea, pacientii beneficiaza de explicatii detaliate, primesc sfaturi utile si se simt in siguranta in cadrul spitalului. Cateva persoane spun ca programarile se decaleaza, dar ca serviciile oferite merita asteptarea. 

4. ESK Optical Clinic

ESK Optical Clinic din Constanta este unul dintre cele mai bune cabinete pe care le poti alege pentru consultatia de oftalmologie pediatrica. Medicii din cadrul acestui cabinet pun accent pe prevenirea problemelor de vedere si ii incurajeaza pe parinti sa mearga periodic la control cu cei mici. Echipa de medici de la ESK Optical Clinic are experienta vasta si se afla intr-un proces de dezvoltare continua, motiv pentru care participa regulat la congrese si conferinte din domeniul oftalmologiei. Se folosesc echipamente medicale noi si se pune accent deosebit pe acuratete in diagnostic. 

Pentru o consultatie la copii, vei achita suma de 200 lei.

Mai multe persoane au ales sa ofere recenzii in mediul online pentru a isi exprima recunostinta fata de medicii de la ESK Optical Clinic. Medicii sunt laudati pentu amabilitate, atitudine pozitiva, rabdare, atentie la detalii si mai ales, profesionalism. Empatia si atitudinea ireprosabila fata de pacient sunt alte doua trasaturi atribuite personalului. Se ofera explicatii detaliate, sfaturi si sugestii utile. 

5. Optic SWD

In Constanta, sunt disponibile servicii de oftalmologie pediatrica si la Optic SWD, centru de optica medicala infiintat in anul 1997. Din echipa fac parte medici specialisti si medici primari care au scopul de a oferi pacientilor servicii calitative si variate de ingrijire a vederii, precum si de remediere a problemelor depistate. Aici poti beneficia de consultatii oftalmologice, tratamente diverse si ochelari personalizati. Pentru precizie in diagnostic si pentru eficienta solutiilor de tratament propuse, echipa de la Optic SWD foloseste aparatura de ultima generatie si tehnologii care ajuta la depistarea a numeroase anomalii ale ochiului. 

O consultatie costa 170 lei. 

Echipa de la Optic SWD este profesionista, amabila si rabdatoare. Pacientii sunt intampinati cu o atitudine optimista si beneficiaza de servicii de calitate intr-un ambient placut. Conform recenziilor din mediul online, raportul calitate-pret este unul foarte bun, iar produsele sunt de calitate premium. Implicarea medicilor si dorinta intregului personal de a ajuta sunt cateva dintre aspectele ce contureaza o experienta pozitiva. Majoritatea parerilor sunt pozitive, dar exista si persoane care spun ca timpul acordat unei consultatii este prea mic.

Concluzii

Asadar, in Constanta poti gasi usor o clinica sau un cabinet unde se ofera servicii de oftalmolgie pediatrica. Optiunile prezentate anterior au devenit favorite in randul parintilor pentru ca asigura precizie in diagnostic si propun solutii eficiente de a remedia problemele oculare. De asemenea, lista de servicii cuprinde investigatii si teste dedicate micilor pacienti, iar specialistii au o abordare empatica si sunt capabili sa interactioneze eficient cu cei mici.