Meniu

Oftalmologie Pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Se spune ca un copil este ca lumina ochilor pentru parintii sai, care se ingrijesc de toate aspectele implicate in cresterea lor, printre care problemele de vedere ale celor mici si afectiunile oculare, pentru care vizita la un cabinet cu servicii de oftalmologie pediatrica in Craiova este esentiala. Cauti, desigur, un oftalmolog bun, care, pe langa competentele profesionale, sa fie capabil sa comunice cu micii pacienti si sa ii ajute sa se destinda pentru efectuarea unor examinari si investigatii care sa duca la intocmirea unui diagnostic corect, la un tratament adecvat si la prescriptia dioptriilor potrivite, acolo unde este cazul.

Poti gasi un bun oftalmolog pediatru in Craiova in cadrul unor clinici si cabinete de top de oftalmologie din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal medical profesionist.

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Craiova?

Desi pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica in Craiova nu este principalul aspect care te preocupa atunci cand intentionezi sa mergi cu copilul la medic, totusi ai vrea sa stii la ce sa te astepti si sa nu te surprinda in mod neplacut costurile. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate de fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Iris Topmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica oftalmologica ultra-moderna
 • Medici profesionisti
 • Servicii la standarde europene
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii performante
 • Blandete si empatie fata de pacientii de toate varstele
Dr. Alexandra Dan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si daruit profesiei
 • Consultatii riguroase
 • Aparatura performanta
 • Solutii eficiente de tratament
Optic City
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti si amabili
 • Dotari moderne
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Servicii de calitate
 • Preturi bune pentru ochelari si lentile
Dr. Davidescu
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Seriozitate si profesionalism
 • Calitatea serviciilor
 • Medici buni
 • Prescriptii corecte la ochelari si lentile
 • Timp de asteptare mare
Altra Optic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic profesionist si experimentat
 • Implicare in actul medical
 • Aparatura moderna
 • Produse la standarde inalte
 • Preturi accesibile
 • Servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de oftalmologie pediatrica din Craiova

Cand este vorba despre copilul tau, iti doresti ce e mai bun de la un cabinet cu servicii de oftalmologie pediatrica din Craiova, ceea ce se traduce intr-un medic bun, aparatura performanta, care sa permita efectuarea de investigatii de acuratete si aprecieri pozitive din partea pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii utile, care te vor ajuta sa descoperi care dintre centrele medicale din top ar fi cel mai in masura sa iti satisfaca toate exigentele.

1. Iris Topmed

Centrul Oftalmologic Iris Topmed ofera pacientilor de toate varstele din judetul Dolj, consultatii de oftalmologie, oftalmologie pediatrica, prescriptii de ochelari si retete gratuite si compensate. Clinica din Craiova are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate si te poti adresa aici personalului medical pentru o consultatie, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Centrul este dotat cu optica moderna, la preturi accesibile. Prof. univ. dr. Carmen Mocanu este medic primar oftalmolog, profesor universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, doctor in stiinte medicale, si seful Clinicii de Oftalmologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Cabinetul privat al dr. Mocanu este dotat cu cele mai moderne aparate de investigatie oftalmologica, autorefractometrie computerizata, perimetrie computerizata, tonometrie computerizata non-contact, biomicroscopie, aplanotometrie Goldmann, proiectoare de teste prin telecomanda si altele.

Pentru o consultatie contra-cost la acest cabinet cu servicii de oftalmologie copii din Craiova vei plati suma de 200 de lei.

Pacientii apreciaza ca Iris Topmed este o clinica oftalmologica ultra-moderna, cu medici profesionisti, servicii la standarde europene, aparatura de noua generatie si investigatii performante, in care persoanele de toate varstele sunt abordate cu blandete si empatie de catre personal.

Vezi parerile pacientilor despre Iris TopMed
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandra Dan

Cabinetul medical individual privat Dr. Alexandra Dan se adreseaza pacientilor din Craiova cu servicii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica, constand in consultatii oftalmologice pentru adulti si copii,  autorefractometrie si prescriere de ochelari, biomicroscopie, extractii de corp strain, diagnosticul patologiei pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei, irisului si cristalinului, examenul fundului de ochi – pentru diagnosticul patologiilor retiniene, coroidiene si vitreene, gonioscopie – vizualizarea unghiului irido-cornean, util in diagnosticul glaucomului si al tumorilor de pol anterior, test Schirmer pentru secretia lacrimala, teste de simt cromatic si stereoscopie, teste speciale de strabism, OCT – tomografie oculara, tomografie in coerenta optica. Centrul medical dispune de tehnologie si aparatura de ultima generatie ce permite evaluarea oftalmologica inca din prima zi de viata a copilului. Poti accesa aici servicii gratuite si compensate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, consultatia la acest medic oftalmolog de copii din Craiova are pretul de 150 de lei.

Pacientii dr. Alexandra Dan se declara incantati de serviciile primite aici, de profesionalismul si daruirea medicului, de rigurozitatea consultatiilor, de aparatura performanta si de solutiile de tratament care si-au dovedit eficienta.

3. Optic City

Optic City este un nume de referinta in domeniul oftalmologiei si opticii medicale din Craiova, functionand aici inca din anul 2009, cu o gama variata de servicii: consultatii de oftalmologie, oftalmologie pediatrica, investigatii specifice, tratament pentru afectiunile oculare si prescriptii ochelari si lentile de contact. Cabinetul este prevazut cu tehnologie moderna: autorefractometru computerizat, biomicroscop + aplanotonometru, tonometru I-care, combina oftalmologica cu foropter computerizat, oftalmoscop Welch Allyn si altele. In aceasta clinica de oftalmologie activeaza doi medici, dr. Mirela Preda, medic primar oftalmologie,  dr. Mihaela Carausu, medic specialist oftalmologie, si un tehnician optometrist, Toma Popa.

Tariful pentru o consultatie oftalmologica la copii este de 200 de lei.

Pacientii care au beneficiat de prestatiile acestui centru declara ca la Optic City serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si amabili, dotarile sunt moderne, programarile se respecta, iar preturile pentru ochelari si lentile sunt decente.

4. Cabinet Dr. Davidescu

Centrul Medical Dr. Davidescu reuneste cabinete de oftalmologie, oftalmologie pediatrica, optica medicala si cardiologie. Dr. Lidia Davidescu este medic specialist in oftalmologie, iar dr. Marius Davidescu este medic specialist cardiolog. In cadrul consultatiilor oftalmologice, se realizeaza depistarea viciilor de refractie, stabilirea corectiei optice, determinarea tensiunii oculare, determinarea computerizata a campului vizual si prescriptia ochelarilor si a lentilelor de contact. Tot aici se fac si tratamente laser pentru afectiuni vasculare ale polului posterior, pentru retinopatie diabetica, ocluzii venoase si arteriale. Prescriptia este gratuita pentru pacientii de toate varstele si pentru orice tip de ochelari.

Consultatia in vederea prescrierii de ochelari este gratuita. Pentru alte probleme de sanatate a ochilor, te va costa 150 de lei.

Pacientii apreciaza ca Dr. Davidescu este un cabinet cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism din partea medicilor, consultatii temeinice si prescriptii de precizie a lentilelor si ochelarilor. Sunt si pacienti care spun ca exista o oarecare lipsa de organizare in gestionarea programarilor, care cauzeaza timp de asteptare mare.

5. Altra Optic

Altra Optic este numele cabinetului medical de oftalmologie si oftalmologie pediatrica al medicilor dr. Mirela Cepoi, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, si dr. Razvan Belu, medic rezident oftalmolog. Vei gasi aici o gama larga de servicii de oftalmologie si optica medicala, consultatii complexe, cu biomicroscopie, masurarea tensiunii oculare, examen de fund de ochi, exoftalmometrie, testarea permeabilitatii lacrimale, testarea simtului cromatic, prescriptie ochelari si lentile de contact, extractie de corp strain.

Pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica vei plati in acest cabinet suma de 200 de lei.

Pacientii au remarcat serviciile de calitate ale cabinetului, profesionalismul si experienta medicului Mirela Cepoi, implicarea cu care examineaza si trateaza pacientii, aparatura moderna si produsele la standarde inalte, ochelari si lentile cu preturi accesibile oricarui buzunar.

Concluzii

Pentru servicii de oftalmologie pediatrica de calitate in Craiova, poti face o programare pentru copilul tau la oricare dintre clinicile si cabinetele de oftalmologie si optica medicala prezentate in clasamentul de mai sus. Exista in cadrul acestora o gama variata de servicii, consultatiile complexe constand in investigatii pentru determinarea problemelor de acuitate vizuala, pentru alte afectiuni oculare si pentru stabilirea dioptriilor corecte in prescriptia ochelarilor pentru cei mici. Medicii profesionisti care activeaza aici trateaza cu succes pacienti de toate varstele, pe langa pregatirea profesionala, doctorii avand si calmul si blandetea necesare lucrului cu copiii.

Clinicile si cabinetele de oftalmologie de top din Craiova dispun, de asemenea, de servicii de optica medicala, cu ajutorul carora vei putea solicita ochelarii prescrisi de medic, dintr-o varietate de rame si lentile de la producatori renumiti din tara si din strainatate. Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ochilor copilului tau si sa suni pentru o programare la clinica sau cabinetul care ar putea sa iti satisfaca exigentele cat mai bine.