Meniu

Oftalmologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai sesizat ca micutul tau a inceput sa clipeasca foarte des, sa se frece la ochi si sa se planga de dureri de cap, motiv pentru care medicul de familie iti recomanda sa te adresezi unui cabinet de oftalmologie pediatrica din Iasi? Atunci citeste in continuare acest articol pentru a te informa corespunzator cu privire la optiunile pe care le ai la dispozitie in orasul tau. 

Pentru a-ti simplifica munca de a gasi un cabinet de incredere, ne-am hotarat sa iti pregatim o lista cu unele dintre cele mai bune institutii medicale specializate in oftalmologie pentru copii in Iasi. Stim ca este dificil sa gasesti o institutie care sa fie si de incredere si care sa puna in aplicare un act medical corect, motiv pentru care topul clinicilor iti va fi de un real ajutor pentru a gasi un oftalmolog pediatru in Iasi pe care sa te poti baza.

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie pediatrica in Iasi?

Pentru a te asigura ca pleci pregatit la consultatia de oftalmologie pediatrica la o clinica din Iasi pentru a vedea ce parere are medicul cu privire la sanatatea oculara a copilului tau este nevoie sa stii si care sunt preturile aplicate. De regula, acestea sunt stabilite in functie de tratamentele aplicate, de dotarile institutiilor medicale, dar si in functie de experienta medicilor. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
OchiDoc
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Medici primari si specialisti
 • Implicare, profesionalism si o buna pregatire
 • Aparaturi si echipamente de performanta inalta
 • Preturi accesibile
OptiKlar
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii calitative
 • Rating ridicat
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
Platinum Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa profesionista si bine instruita
 • Solutii personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
Clinica Oftaprof
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Medici primari in oftalmologie
 • Diagnostic corect si tratament adecvat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Solutii personalizate
Sanovizual
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism, implicare si pasiune
 • Aparaturi de ultima generatie si echipamente performante
 • Investigatii si servicii de calitate
 • Diagnostic precis si tratament adecvat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in oftalmologie pediatrica in Iasi

Vrei sa descoperi care este cauza pentru care cel mic se confrunta cu tulburari de vedere prin intermediul unei consultatii de oftalmologie pediatrica in Iasi? Atunci asigura-te ca nu mai amani vizita la medicul specialist si afla care este parerea sa. Sunt necesari ochelarii sau aplicarea unui tratament pe baza de picaturi de ochi? Afla in cadrul clinicilor de mai jos care sunt investigatiile si solutiile care pot fi luate in considerare pentru copilul tau, pentru ca problema de sanatate sa nu se agraveze:

1. OchiDoc

OchiDoc este un cabinet medical multidisciplinar care se adreseaza si problemelor de vedere atat la adulti, cat si la copii, prin consultatiile oftalmologice din Iasi. Echipa medicala din cadrul departamentului de oftalmologie da dovada de o buna pregatire in acest domeniu, fiind formata din: dr. Tiberiu Marc, dr. Mariana Bredetean, medici primari in oftalmologie, dr. Vlad Bredetean, dr. Irina Andreea Ignat, dr. Tudor Corneliu Tarasi, dr. Catalin Constantin Anton, medici specialisti in oftalmologie. Centrul este echipat cu aparaturi de ultima generatie, care permit investigarea rapida si precisa a tuturor afectiunilor oftalmologice. Pe langa consultatiile realizate la medicul oftalmolog de copii si adulti, pacientii pot opta si pentru urmatoarele servicii: acuitate vizuala si autorefractometrie, prescriere ochelari, prescriere lentile de contact, biomicroscopie, tonometrie, examen fund de ochi, examen secretie lacrimala, tomografie in coerenta optica (OCT), pahimetrie corneeana, cromatoscopie etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie oftalmologica este de 100 lei si decontata integral daca pacientul se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Rating-ul clinicii este ridicat, multumita recenziilor pozitive care au fost postate in mediul online. Echipa medicala da dovada de implicare, profesionalism si o buna pregatire in domeniu, pacientii beneficiind de un act medical ireprosabil. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, atmosfera in cabinet este primitoare, preturile accesibile, iar programarile sunt respectate cu strictete.

Vezi parerile pacientilor despre OchiDoc
Vezi Pareri

2. OptiKlar

Daca esti in cautarea unui oftalmolog pediatru din Iasi, care sa aplice procedurile necesare de investigare a sanatatii oculare a copilului tau, iti poti indrepta atentia catre OptiKlar. Aparaturile si echipamentele folosite pentru efectuarea masuratorilor de precizie, din care reies si diagnostice corecte, sunt de ultima generatie. Astfel, patologiile oculare, indiferent cat de severe sunt, primesc tratamentul necesar. Echipa din cadrul OptiKlar are o experienta de peste 11 ani in domeniu, acordand pacientilor un act medical de calitate si solutii personalizate. Printre serviciile care sunt puse la dispozitie se numara si: determinarea dioptriilor, examenul fundului de ochi, biomicroscopia oculara, tensiunea intraoculara, autorefractometru portabil. Se efectueaza consultatii gratuite, pe baza carora se stabileste care sunt dioptriile pacientului, dar si care sunt solutiile spre care isi poate indrepta atentia pentru a se bucura de o vedere sanatoasa.

Consultatia oftalmologica pediatrica este gratuita.

In cele peste trei sute de recenzii, pacientii isi declara multumirea pentru serviciile calitative de care au beneficiat, acordand un rating ridicat. Specialistii au capacitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament eficient, ochelarii de corectare a vederii sunt personalizati in functie de pacient, atmosfera este primitoare, iar preturile aplicate pentru investigatii si ochelari sunt accesibile. 

3. Platinum Optic

Platinum Optic este locul potrivit in care poti veni cu cel mic si in care acesta poate beneficia de o consultatie de oftalmologie pediatrica in Iasi. Specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul Platinum Optic au o experienta vasta in domeniu, aplicand pacientilor sai o multime de proceduri de investigatie pentru a identifica problema, dar si pentru a o trata in mod corespunzator. Aceasta a fost infiintata in anul 2003, urmand ca in 2017 sa fie inaugurata clinica de chirurgie oftalmologica. Cu o experienta vasta in domeniu, toti pacientii, adulti sau copii, pot beneficia de un act medical ireprosabil. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotari sunt superioare, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica pediatrica este de 100 lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de optica medicala de care au beneficiat, acordand, majoritar, recenzii pozitive in mediul online. Echipa de specialisti este profesionista, bine instruita, cu o atentie sporita pentru pacientii cu probleme de vedere, acordand solutii personalizate in functie de fiecare in parte, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

4. Clinica Oftaprof

Clinica Oftaprof ofera servicii de oftalmologie atat pentru copii, cat si pentru adulti in Iasi, din anul 2002. Institutia medicala dispune de o echipa de specialisti, reprezentata de profesorul doctor Dorin Chiselita, recunoscut atat national, cat si international. De-a lungul timpului s-au efectuat peste 1500 de interventii chirurgicale, cu precadere pentru vindecarea cataractei. Clinica este dotata cu o aparatura de ultima generatie si o tehnologie avansata, tehnologia laser Suita Refractiva WaveLight, prin intermediul careia se efectueaza proceduri ca LASIK si PRK. Echipa de medici primari in oftalmologie este formata din: dr. Alina Cantemir, dr. Catalina Galatanu, dr. Ciprian Danielescu si prof. dr. Diana Cimpoesu, medic primar de medicina de urgenta. Printre serviciile care sunt efectuate pentru identificarea unui diagnostic corect se numara si: tomografie in coerenta optica (OCT), perimetrie computerizata, topografie corneana, pahimetrie corneana, ecografie oculara, microscopie speculara, biometrie oculara, masuratori computerizate.

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica incepe de la 300 lei (dr. Ciprian Danielescu) si ajunge la 500 lei (prof. dr. Dorin Chiselita).

Majoritatea pacientilor au lasat recenzii pozitive, multumita experientelor placute pe care le-au avut. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea doar medici primari in oftalmologie si au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, multumita investigatiilor minutios efectuate. In plus, aparaturile sunt de ultima generatie, iar solutiile stabilite sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte, atat la adulti, cat si la copii.

5. Sanovizual

Sanovizual este o clinica de oftalmologie din Iasi, care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, in cadrul careia echipa de specialisti prioritizeaza sanatatea vizuala. Echipa de medici este reprezentata de dr. Gabriela Dimitriu cu specializare si in oftalmologie pediatrica, dr. Mioara Roxana Stoian si dr. Adina Ioana Todireasa. Alaturi de o echipa vasta de optometristi, ofera consultatii de specialitate si solutii personalizate in functie de problema de sanatate de care sufera. Printre serviciile pe care medicii le ofera pacientilor se numara si: consultatie oftalmologica, refractie oculara computerizata, masurarea tensiunii oculare, examen fund de ochi, prescriere de ochelari si de lentile de contact, masuratori ortoptice, tomografie in coerenta optica, perimetrie computerizata, ecografie oculara.

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie atat pentru adulti, cat si pentru copii, este de 200 lei si se accepta doar numerar.

Profesionalismul, implicarea iesita din comun, pasiunea pentru acest domeniu medical si buna pregatire sunt principalele aspecte pe care pacientii le apreciaza la cabinet si pentru care se declara multumiti. Alaturi de o aparatura de ultima generatie si de echipamente performante, investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt de calitate.

Concluzii

Asigura-te ca ii faci copilului tau o programare la o clinica de oftalmologie pediatrica in Iasi in momentul in care sesizezi ca acesta se confrunta cu anumite probleme vizuale. Doar medicul de specialitate poate oferi un tratament adecvat, care sa ii ofere sansa de a vedea perfect. Toate clinicile amintite mai sus sunt echipate corespunzator, astfel incat investigatiile realizate sa fie ireprosabile, iar diagnosticul stabilit sa fie unul corect.