Meniu

Oftalmologie pediatrica Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat decizia de a iti programa copilul la o consultatie de oftalmologie pediatrica din Pitesti? In acest oras exista mai multe clinici si cabinete specializate unde poti merge impreuna cu copilul pentru o consultatie amanuntita si pentru achizitionarea ochelarilor, daca este cazul. Consultul oftalmologic trebuie sa fie efectuat periodic si exista cateva semne care pot indica existenta unei probleme: pleoape inflamate, lacrimat excesiv, dificultati la citit, sensibilitate la lumina. 

Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune cabinete de oftalmologie pentru copii din Pitesti, pe care le poti alege pentru un raport calitate-pret avantajos. Primul control trebuie efectuat la 6 luni, apoi la 3 ani. Din momentul in care micutul merge la scoala, se recomanda ca vizita la oftalmolog sa se faca anual, mai ales ca timpul petrecut in fata ecranelor creste pe masura ce acestia inainteaza in varsta. 

Care sunt preturile pentru consultatia de oftalmologie pediatrica in Pitesti?

Pentru a verifica sanatatea ochilor copilului si pentru a preveni agravarea unor probleme, poti sa te orientezi catre unul din numeroasele cabinete de oftalmologie situate in orasul Pitesti. Tariful se numara printre factorii decisivi, asa ca am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai apreciate clinici si cabinete, precum si pretul aferent unei consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clariss Optiq
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii si produse de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Gama variata de produse
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Dorinta de a ajuta
Infinity Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Profesionalism si amabilitate
 • Gama variata de produse
Optica Negreanu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Corectitudine in diagnostic
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si dorinta de a ajuta
 • Cabinet dotat corespunzator
 • Calitatea serviciilor
 • Preturi accesibile
Clinica Dr. Georgescu
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura performanta
Oftalmoterapia
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si intelegere
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinet de oftalmologie pediatrica din Pitesti alegi pentru copilul tau?

Pentru consultatia de oftalmologie pediatrica a copilului, parintii din Pitesti au foarte multe optiuni. Important este sa aleaga acele cabinete unde lucreaza specialisti cu experienta, care stiu sa abordeze copiii si sa faca din consultatie o experienta placuta. 

Iata care sunt variantele preferate de cei mai multi parinti din Pitesti cand vine vorba despre sanatatea si calitatea vederii copiilor: 

1. Clariss Optiq

Optica medicala Clariss Optiq din Pitesti este vizitata frecvent de persoane care vin impreuna cu cei mici pentru consultatia de oftalmologie pediatrica. Pacientii de orice varsta beneficiaza de consultatii, informatii si produse menite sa le imbunatateasca sanatatea ochilor. In plus, acestora li se ofera consultanta in alegerea ramelor potrivite, avand la dispozitie o gama variata de produse de la branduri de top. 

La Clariss Optiq, consultatia este gratuita. 

Clariss Optiq este un cabinet modern de oftalmologie, pe care clientii il apreciaza pentru calitatea serviciilor si a produselor. Comunicarea cu personalul este foarte buna, acesta dand dovada de profesionalism, amabilitate si dorinta de a ajuta.

Vezi parerile pacientilor despre Clariss Optiq
Vezi Pareri

2. Infinity Optic

Pentru consultatii de oftalmologie pediatrica in orasul Pitesti, poti face programare la cabinetul Infinity Optic. Serviciile se adresaza persoanelor de orice varsta, iar gama de produse este variata si include rame de la branduri renumite pe plan international. Consultatiile sunt efectuate de specialisti cu experienta, care folosesc tehnologii avansate din domeniul oftalmologiei si opticii medicale. 

Pretul unei consultatii este de 100 lei, aceasta fiind gratuita daca iti faci ochelarii acolo. 

Cativa dintre pacientii care au ales Infinity Optic sunt de parere ca este cel mai bun cabinet din oras, deoarece au beneficiat de consultatii amanuntite si de consultanta in alegerea ochelarilor potriviti. Personalul este amabil si bine pregatit, iar gama de produse este variata. 

3. Optica Negreanu

Alegerea principala a unui numar mare de parinti din Pitesti pentru consultatiile de oftalmologie pediatrica este Optica Negreanu, prezenta de peste doua decenii in acest oras. Din echipa fac parte medici specialisti, ingineri optometristi si opticieni cu experienta, care efectueaza consultatii complete pacientilor de toate varstele. Pentru un diagnostic corect si pentru precizie in masurarea dioptriilor se foloseste aparatura de ultima generatie. 

Consultatia oftalmologica pentru copii are tariful de 150 lei. 

Foarte multi dintre cei care au trecut pragul acestui cabinet si-au impartasit parerile in mediul online, spunand ca au beneficiat de servicii de calitate si de corectitudine in diagnostic. Echipa este formata din profesionisti care isi doresc sa ajute si care isi indreapta toata atentia catre pacient. Profesionalismul si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile personalului. Cateva persoane spun ca aleg Clinica Negreanu de peste 20 de ani si ca intotdeauna au fost multumite. In plus, cabinetul este dotat corespunzator si preturile sunt accesibile. 

4. Clinica Dr. Georgescu

In Pitesti, clinica de oftalmologie Dr. Georgescu este una dintre cele mai apreciate, fiind o optiune buna pentru efectuarea consultatiei de oftalmologie pediatrica. Activitatea acestei clinici a inceput in anul 2007 si gazduieste o echipa medicala inalt calificata, interesata de extinderea gamei de servicii si investigatii. In componenta acestei unitati medicale se afla cabinete de consultatii si tratamente de oftalmologie si chirurgie, fiind disponibil inclusiv un bloc operator unde se realizeaza tratamente chirurgicale pentru afectiuni complexe si unde se foloseste aparatura ultraperformanta. 

Pretul unei consultatii pentu copii variaza intre 200 si 250 lei.

Multe pesoane afirma ca au avut o experienta buna la aceasta clinica de oftalmologie din Pitesti si ca sunt multumite de serviciile medicale de care au beneficiat. Prin intermediul recenziilor pe internet, cativa pacienti au mentionat faptul ca la clinica Dr. Georgescu au intalnit medici dedicati meseriei, bine pregatiti si amabili. 

5. Oftalmoterapia

Deschisa in 2012, clinica Oftalmoterapia din Pitesti este una dintre clinicile specializate pe care sa le iei in considerare daca te intereseaza serviciile de oftalmologie pediatrica. Lista de servicii este una complexa, deoarece la acest centru oftalmologic se efectueaza, pe langa consultatii si investigatii specifice, interventii chirurgicale complexe. Medicii folosesc aparatura ultramoderna, in dotarea clinicii fiind disponibile echipamente dintre cele mai avansate, de la producatori renumiti din strainatate.  

La aceasta clinica, pretul unei consultatii complete la copii variaza intre 100 si 200 lei. 

In mare parte, feedback-ul primit de aceasta clinica este pozitiv. Oamenii care au ales-o pentru consultatii sau interventii chirurgicale spun ca au intalnit personal bine pregatit, amabil, intelegator si dedicat nevoilor pacientului. Cateva persoane spun ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Orasul Pitesti este ofertant la capitolul serviciilor de oftalmologie pediatrica, asa ca parintii vor putea sa gaseasca destul de usor o clinica sau un cabinet pentru a isi programa copilul la consultatie. Atunci cand alegi o clinica de oftalmologie, factorii de care trebuie sa tii cont sunt raportul calitate-pret, experienta medicilor si comportamentul fata de micutii pacienti. Feedback-ul altor persoane te va ajuta sa iti faci o idee despre atitudinea si pregatirea personalului, iar clasamentul prezentat mai sus poate fi utilizat ca punct de plecare in alegerea clinicii potrivite.