Meniu

Oftalmologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa afli care sunt clinicile de oftalmologie pediatrica din Ploiesti la care iti poti duce copilul pentru a beneficia de un control de calitate, articolul de fata iti vine in ajutor! Prima vizita este foarte importanta, intrucat o experienta placuta il poate motiva pe cel mic sa revina la cabinet pe viitor, fara sa-i fie teama de medici sau de controlul propriu-zis.  

In scopul de a evita pe cat posibil problemele cu vederea, parintii trebuie sa-i duca pe copii la consultatii oftalmologice din timp. Din fericire, serviciile clinicilor din Ploiesti se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Mai mult decat atat, medicii care se ocupa de efectuarea consultatiilor si investigatiilor respective au acumulat o ampla experienta in domeniu. 

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Ploiesti? 

Pretul consultatiei de oftalmologie pediatrica in Ploiesti poate sa difere de la o clinica alta: exista situatii in care serviciile pot fi decontate prin intermediul unui bilet de trimitere, dar acest lucru nu se aplica la fiecare cabinet din oras. De aceea, inainte de a opta pentru o clinica, ideal este ca oamenii sa se intereseze in privinta tarifelor. Poti incepe cu tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optipunkt
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
Artoptic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Echipamente ultramoderne
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse produse
 • Consultatii gratuite
ProMax Optic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Diverse promotii
 • Garantie de cel putin 12 luni
 • Promptitudine
Visus Clinic
230 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 230 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Experienta in domeniu
 • Locatie usor de accesat
Ophtamax
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de oftalmologie din Ploiesti 

Lista urmatoare a fost alcatuita in scopul de a te ajuta sa gasesti cat mai repede un oftalmolog pediatru in Ploiesti. De cele mai multe ori, acesti medici isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici la care se efectueaza o gama variata de servicii, de la simple consultatii, la interventii chirurgicale. In functie de nevoile copilului tau, alege clinica pe care o consideri cea mai potrivita: 

1. Optipunkt 

Primul cabinet pe care il pot vizita oamenii in vederea obtinerii unei consultatii de oftalmologie pediatrica in orasul Ploiesti este Optipunkt. Echipa din cadrul cabinetului este alcatuita din medici specialisti, veniti de la Bucuresti pentru a efectua servicii de calitate, precum Dr. Irina Stefan, Dr. Bianca Neagoe si Dr. Catalin Hurezanu. Pe parcursul activitatii lor, cei trei au acumulat experienta in domeniu si au participat la diverse cursuri pentru a se perfectiona. Cu privire la gama de servicii, clinica ofera consultatii computerizate cu medici specialisti, determinarea dioptriilor, prescrierea ochelarilor si a lentilelor de contact, montaj si reparatii. In plus, cabinetul organizeaza in mod periodic concursuri pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni sansa de a beneficia de consultatii in mod gratuit. Programul cabinetului este unul flexibil, asa ca pacientii il pot vizita in aproape orice moment al zilei. 

Pretul unei consultatii de oftalmologie este de 150 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de serviciile prestate de medicii din cadrul cabinetului Optipunkt au fost foarte multumiti, datorita amabilitatii si profesionalismului de care au avut parte. Atmosfera este una cu adevarat placuta, in care cei mici se pot relaxa. Un alt aspect pe care il apreciaza oamenii este disponibilitatea maxima a medicilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Optipunkt
Vezi Pareri

2. Artoptic 

Clinica Artoptic ofera servicii complete de oftalmologie pediatrica si optica medicala in Ploiesti, datorita echipamentelor ultramoderne din dotare. Printre investigatiile efectuate aici se numara refractometria, keratometria, determinarea diametrului pupilar, microscopia speculara, fundul de ochi etc. Tot aici se efectueaza si diverse interventii chirurgicale oftalmologice, precum operatiile de cataracta. De partea de oftalmologie pediatrica se ocupa Dr. Andreea Dancescu, insa din echipa clinicii mai fac parte si medici specialisti in oftalmologie precum Dr. Florin Muresan si Dr. Labib Mahdi, sau medici primari oftalmologi ca Dr. Dana Cornelia Dumitrescu. Clinica pune la dispozitia celor interesati diverse produse de tip rame, lentile aeriene, lentile de contact si accesorii. 

Consultatiile efectuate la Artoptic sunt gratuite. 

Printre aspectele pe care pacientii clinicii Artoptic le-au apreciat in mod deosebit se afla amabilitatea personalului medical, atmosfera placuta si serviciile de calitate. Nici profesionalismul sau seriozitatea medicilor nu sunt trecute cu vederea. Copiii sunt de regula foarte incantati, intrucat li se acorda toata atentia pe care si-o doresc in timpul consultului. Toate aceste lucruri ii determina pe parinti sa revina la clinica alaturi de cei mici. 

3. ProMax Optic 

Cabinetul ProMax Optic a fost infiintat din dorinta de a le oferi oamenilor produse si servicii de o calitate inalta, in ceea ce priveste oftalmologia pentru copii in Ploiesti. Lista de servicii este una variata, de la consultatii complete, la urgente medicale. La clinica se efectueaza si investigatii complexe de tip evaluare biomicroscopica sau examinarea fundului de ochi. Echipa este alcatuita din medici primari si specialisti in oftalmologie: Dr. Laura Constantinescu, care a participat la numeroase congrese din tara si din strainatate, respectiv Dr. Claudia Simona Copoeru. Datorita aparaturii de ultima generatie, montajul se poate realiza in cadrul clinicii, iar garantia de care beneficiaza clientii este de cel putin 12 luni. Tot aici, oamenii au posibilitatea sa profite in mod periodic de diverse promotii, precum efectuarea gratuita a unui control optometric. 

Costul unei consultatii oftalmologice complete este de 150 de lei. Pentru copiii care vin la control dupa tratament, tariful este de 100 de lei. 

Rezultatele obtinute de persoanele care au optat pentru serviciile cabinetului ProMax Optic au fost foarte bune, datorita tehnologiei moderne si a preturilor accesibile. Promptitudinea este si ea apreciata, intrucat oamenii isi primesc ochelarii la putin timp dupa ce i-au comandat. Investigatiile sunt efectuate cu profesionalism, rabdare si atentie la detalii. De asemenea, recomandarile pe care le ofera medicii sunt in functie de buget. 

4. Visus Clinic

O alta clinica la care pot apela cei care au nevoie de servicii de oftalmologie pediatrica tot in orasul Ploiesti este Visus. Clinica a fost infiintata in anul 2014, de catre Dr. Olena Palii, medic primar oftalmolog, iar echipei i s-au alaturat mai multi oameni talentati, precum Dr. Cristina Coman, Dr. Mirabela Ciuca, Dr. Nicoleta Utica etc. De serviciile pentru copii se ocupa Dr. Maria Pop, care are specializare in oftalmopediatrie si strabologie. Gama de servicii este completa, intrucat clinica pune la dispozitia pacientilor atat consultatii de specialitate, cat si interventii oftalmologice, tratamente laser si posibilitatea de a cumpara diverse medicamente. Operatiile complexe se efectueaza in cadrul clinicilor partenere din capitala. Consultatiile pot fi realizate contracost sau decontate cu ajutorul biletului de trimitere, datorita contractului CAS sau prin abonamentul Medicover. 

Pentru o consultatie completa generala, pretul variaza intre 230 si 250 de lei. 

Printre cuvintele folosite pentru a descrie activitatea clinicii Visus se afla profesionalismul, empatia si rabdarea. Medicii raspund tuturor intrebarilor pe care le adreseaza pacientii, astfel incat sa nu exista nelamuriri legate de actul medical. Locatia este usor de accesat, asa ca oamenii care o viziteaza pentru prima data n-ar trebui sa aiba probleme in acest sens. 

5. Ophtamax

Infiintata inca din anul 2009, clinica Ophtamax a avut de la bun inceput misiunea de a furniza servicii de cea mai buna calitate in materie de oftalmologie pentru copii in Ploiesti. Clinica foloseste aparatura de ultima generatie pentru a efectua o gama variata de servicii, de la consultatii normale, urgente si servicii in regim prioritar, la investigatii, operatii de cataracta, interventii laser si alte tipuri de proceduri. Spre exemplu, printre dotarile clinicii se afla sistemul OCT Cirrus 6000, dezvoltat de firma Zeiss sau laserul YAG. Clinica are si un magazin de optica din care copiii si adolescentii pot alege o pereche de ochelari sau de lentile care sa se potriveasca silului lor. Calitatea serviciilor este confirmata inca din anul 2020 de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate. Echipa este formata din medici primari oftalmologi precum Dr. Adriana Furtuna, Dr. Mihai Cociu, Dr. Oana Andrei, Dr. Raluca Varna etc. 

Preturile consultatiilor variaza intre 200 si 350 de lei, daca este vorba de servicii in regim prioritar. 

Aspectele pe care le-au apreciat pacientii clinicii Ophtamax sunt aparatura performanta, profesionalismul medicilor si curatenia. Exista persoane care apeleaza de ani de zile la serviciile de aici, pentru ca sunt super multumite de modul in care lucreaza specialistii clinicii. Din pacate, timpul pe care medicii il acorda consultatiilor este insuficient, asa ca multe aspecte raman nelamurite. Nici programarile nu se respecta. 

Concluzii

In final, daca iti doresti sa-l duci pe cel mic la o clinica de oftalmologie pediatrica in Ploiesti, in vederea obtinerii unei consultatii, serviciile prezentate mai sus se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Un cabinet care asigura conditiile optime de confort ii inspira incredere copilului, care va ezita mai putin si se va putea relaxa in timpul consultului. Pe langa rezultatele obtinute, medicii ofera si sfaturi utile, pe care cei mici le pot urma cu scopul de a-si proteja ochii.