Meniu

Oftalmologie pediatrica Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre sarcinile parintilor este sa le asigure copiilor ingrijirea medicala de care au nevoie, iar vizita intr-un cabinet de oftalmologie pediatrica din Satu Mare este recomandata in fiecare an. In acest fel, pot fi depistate la timp unele afectiuni (ambliopie, strabism, miopie, hipermetropie, infectii oculare, alergii, tumori oculare) si tratate mai eficient, iar cei mici vor invata sa-si protejeze ochii de diversi factori nocivi si sa-si protejeze vederea pe termen lung.

Afla din acest articol unde poti merge cu copilul tau la un control de oftalmologie pediatrica, daca sunteti din Satu Mare, si cat costa o consultatie.

Cat costa consultatia de oftalmologie pediatrica in Satu Mare

Consultatia de oftalmologie pediatrica poate fi gratuita sau cu plata in Satu Mare, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vitreum
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala de exceptie
 • Oftalmologie pediatrica si pentru adulti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase investigatii
 • Tratamente oftalmologice laser si chirurgicale
 • Program si sambata
Optiwell
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Consultatii optometrice computerizate
 • Consultatii oftalmologice in colaborare cu un medic specialist
 • Gama variata de rame, de la diverse branduri
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparatura moderna
 • Consultatii la domiciliu, cu deplasare gratuita, pentru mai mult de 10 persoane
Oftapedia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist oftalmolog
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Optica medicala
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Buna organizare in cabinet
 • Se respecta programarile
Optica Ariana
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Consultatii optometrice computerizate
 • Aparatura performanta
 • Numeroase modele de rame
 • Posibilitatea de a achita in rate ochelarii
 • Locatie accesibila
Clinica Korall
130 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 130 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Laborator de analize medicale
 • Oftalmologie pediatrica si generala
 • Personal amabil la receptie
 • Farmacie la parterul clinicii
 • Tarife accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinete de oftalmologie pediatrica sunt in Satu Mare?

Nu este usor sa alegi la ce medic de oftalmologie generala sau oftalmologie pediatrica din Satu Mare sa te prezinti cu copilul, mai ales atunci cand nu cunosti prea multe date despre aceasta piata de servicii medicale. Vizualizeaza clasamentul de mai jos si astfel vei putea lua mai usor o hotarare in acest sens!

1. Vitreum

In Clinica Vitreum din Satu Mare sunt oferite consultatii de oftalmologie pediatrica, dar si pentru adulti. Medicii de la Vitreum folosesc aparatura de ultima generatie in consultatiile si investigatiile pe care le realizeaza. Tratamentele medicale si chirurgicale ce sunt posibile aici sunt diverse: tratamente laser, transplant de cornee, operatii de cataracta, operatii de retina, injectii intraoculare, interventii in caz de strabism, glaucom, chirurgie refractiva cu laser. In Centrul de Chirurgie Vitre-Retiniana Vitreum din Satu Mare au fost efectuate primele operatii endoscopice oculare din Romania, prin intermediul echipei formate din dr. Levai Lehar si prof. dr. Rado Gabor, ce au fost asistati de un inginer de sistem din Polonia.

Pretul consultatiei oftalmologice pentru copii si adulti este de 150 de lei.

Numarul mare de pacienti care au postat recenzii pozitive in dreptul clinicii Vitreum Satu Mare pe internet arata cat de apreciata este aceasta locatie. Oamenii au punctat mai multe avantaje pe care le-au sesizat in timpul vizitelor efectuate aici: medici bine pregatiti si cu experienta, personal amabil si competent, buna comunicare cu pacientii, aparatura ultramoderna, interventiile chirurgicale complexe, o organizare eficienta. In schimb, sunt si cateva persoane care sustin ca sunt intarzieri fata de ora programata sau ca lentilele au fost livrate mai tarziu decat s-au asteptat.

Vezi parerile pacientilor despre Vitreum
Vezi Pareri

2. Optiwell

Sunt mai multe magazine de optica medicala Optiwell in Satu Mare, unde poti gasi pentru copilul tau si pentru tine rame de ochelari de la diverse branduri si ochelari de vedere care sunt de buna calitate. Consultatiile sunt efectuate computerizat in aceste centre, de catre optometristi cu experienta, iar cele de oftalmologie sunt realizate in colaborare cu Cabinetul de  specialitate CMI Ster Olimpia, medic oftalmolog. In magazinele Optiwell este personal calificat pentru montajul ochelarilor, care utilizeaza aparatura moderna de: scanare, centrare, slefuire si curatare a ramelor cu ultrasunete sau lensmetre digitale.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei la Optiwell.

Numarul mare de rame si ochelari de soare din magazinele Optiwell si personalul amabil si bine instruit par sa fie lucrurile pe care satmarenii le apreciaza foarte mult in recenzii. Ei spun ca sunt intampinati de fiecare data cu zambetul pe buze si ajutati sa-si aleaga perechea potrivita de ochelari.

3. Oftapedia

Cabinetul Oftapedia din Satu Mare ofera servicii de oftalmologie pediatrica, dar si pentru adulti. In cadrul acestui centru isi desfasoara activitatea dr. Diana Coloji, medic specialist oftalmolog care activeaza si la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, la departamentul de oftalmologie. Dr. Coloji a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si a efectuat rezidentiatul la Clinica de Oftalmologie din acelasi oras. Medicul a participat la numeroase congrese nationale si internationale, precum si la cursuri de oftalmologie generala si pediatrica.

Pretul unei consultatii pentru copii, la Oftapedia, este de 150 de lei.

Atat pentru serviciile impecabile acordate copiilor, cat si pentru profesionalismul cu care se implica in tratarea problemelor de vedere ale adultilor, pacientii recomanda Oftapedia si implicit pe dr. Diana Coloji. Amabilitatea si caldura acestui medic, pregatirea si cunostintele profesionale sunt atu-uri pentru care satmarenii sustin ca vor reveni la nevoie.

4. Optica Ariana

Optica Ariana este un magazin de ochelari de vedere si de soare, in care se pun la dispozitie si consultatii optometrice computerizate, realizate de un specialist optometrist. Aparatura din acest centru este de ultima generatie, iar pentru a beneficia de o consultatie, este necesara programarea. Dupa consultatie, poti sa alegi, daca doresti si daca ai nevoie, din numeroase rame si lentile de calitate superioara. Optica Ariana a fost deschisa in anul 2022.

Consultatiile optometrice sunt gratuite la Optica Ariana.

Clientii acestei optici sustin ca serviciile de care au beneficiat sunt de buna calitate si apreciaza ca locatia este accesibila. De asemenea, mai spun ca sunt produse pentru toate buzunarele si ca ochelarii pot fi achizitionati si in rate.

5. Clinica Korall

Oferta variata de specialitati medicale a Clinicii Korall o fac sa fie o unitate medicala de mare ajutor pentru satmareni, punand la dispozitie inclusiv servicii de oftalmologie pediatrica si pentru adulti. Acestea sunt asigurate de dr. Gabriel-Zeno Munteanu, medic specialist oftalmolog ce s-a alaturat echipei in anul 2022. Pe langa oftalmologie, la Korall mai sunt si alte specialitati: medicina de familie, chirurgie generala, medicina interna, oncologie, neurologie, dermatologie, urologie, ginecologie sau psihiatrie.

Pretul unei consultatii pentru copii porneste de la 130 de lei.

Faptul ca in cadrul clinicii functioneaza mai multe cabinete medicale, de diferite specialitati, este pe placul pacientilor. Oamenii, vor, in general, sa rezolve mai multe sarcini in aceeasi locatie, spre exemplu recoltarea unor probe pentru analizele medicale, o consultatie de specialitate si achizitionarea medicamentelor prescrise de la farmacia ce functioneaza la parter. Pe langa acest aspect, au mai fost mentionate de catre satmareni si alte avantaje: personalul amabil de la receptie, medicii cu experienta, tarifele accesibile.

Concluziile noastre

Pentru a verifica sanatatea ochilor micutului tau, trebuie ca el sa ajunga intr-un cabinet de oftalmologie pediatrica in Satu Mare sau intr-un centru in care sunt oferite consultatii de specialitate pentru copii si adulti. In locatiile pe care ti le-am prezentat poti merge cu copilul pentru a beneficia de consultatii oftalmologice sau optometrice si a vedea astfel daca are nevoie sau nu de ochelari.

In Satu Mare sunt utilizate echipamente performante pentru consultatii si investigatii oftalmologice, astfel ca este indicat sa mergi in fiecare an cu cel mic pentru o evaluare, mai ales ca folosirea excesiva a ecranelor (telefon, tableta, calculator, televizor) poate deteriora sanatatea ochilor.