Meniu

Oftalmologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru servicii de oftalmologie pediatrica in Sibiu poti face o programare la o clinica sau un cabinet unde profeseaza specialisti care se adreseaza pacientilor de orice varsta. Copiii trebuie sa beneficieze anual de controlul oftalmologic, iar prima consultatie trebuie sa aiba loc in jurul varstei de 6 luni. 

Daca micutul tau are dificultati la citire, lacrimeaza excesiv, este sensibil la lumina sau are frecvent dureri de cap, poti sa te adresezi unui oftalmolog pediatru din Sibiu pentru a afla daca e vorba despre probleme de vedere si cum pot fi remediate in timp util. Miopia si astigmatismul sunt doua dintre cele mai frecvente afectiuni oculare intalnite la copii, iar daca te adresezi la timp medicului acestea pot fi corectate prin purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact. 

Care este pretul pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica in Sibiu?

Pentru efectuarea consultatiei de oftalmologie pediatrica, poti incepe prin a afla care sunt cele mai bune clinici si cabinete din Sibiu. Unul dintre factorii decisivi este pretul consultatiei, alaturi de calitatea serviciului. Lista de mai jos surprinde numele celor mai bune clinici si tariful aferent unei consultatii la copii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Holhos
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie la detalii, implicare si dedicare
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Investigatii complexe
 • Aparatura ultramoderna
 • Exista situatii in care programarile se decaleaza
Chic Optique
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Indrumare in alegerea ochelarilor potriviti
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Atmosfera placuta
 • Produse de calitate
Thera Optic Med
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Amabilitate, profesionalism si atentie
 • Comunicare eficienta
 • Sfaturi utile
 • Gama variata de produse
 • Calitatea serviciilor
Ofta Total
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate, implicare si empatie
 • Interventii complexe
 • Timpul de asteptare mare
Clinica iMED
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Investigatii complexe
 • Medici bine pregatiti, empatici si amabili
 • Servicii calitative
 • Explicatii amanuntite
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de oftalmologie pediatrica in Sibiu

Inainte sa faci programare la unul dintre cabinetele din Sibiu care ofera servicii de oftalmologie pediatrica, este indicat sa afli mai multe detalii despre activitatea sa. Fiind vorba despre copilul tau, e firesc sa iti doresti servicii de calitate, motiv pentru care trebuie sa alegi clinici apreciate.

Iata care sunt principalele cabinete si clinici de oftalmologie pentru copii in Sibiu:

1. Dr. Holhos

Clinica Dr. Holhos este situata in Sibiu si aleasa de multi parinti care isi duc periodic copii la consultatii de oftalmologie pediatrica. Reteaua Dr. Holhos cuprinde 5 clinici si 12 cabinete de optica medicala, prezente in mai multe judete din Romania. Bazele acestei clinici au fost puse de catre dr. Teodor Holhos care si-a perfectionat cunostintele si experienta dobandite pe parcursul anilor de studii prin participarea la diferite stagii de practica, traininguri si cursuri de specialitate in strainatate (SUA, Elvetia, Franta, Cehia, Portugalia etc.) Medicul participa constant la congrese internationale din sfera oftalmologiei pentru a ramane la curent cu cele mai noi tehnici de investigatie si tehnologii chirurgicale. 

Pretul unui control oftalmologic pentru copii este de 150 sau 200 lei, in functie de aparatura folosita.

Clinica de oftalmologie Dr. Holhos este foarte apreciata in Sibiu, iar recenziile pozitive sustin aceasta afirmatie. Clinica ofera servicii de top, dispune de aparatura de ultima generatie si atmosfera creeaza pacientilor un sentiment de incredere si siguranta. Echipa este formata din profesionisti, care se remarca prin comportament ireprosabil fata de pacient, atentie la detalii, dedicare si implicare. Sunt disponibile investigatii complexe, iar comunicarea medic-pacient este foarte buna, fiind prezentate alternative si detalii usor de inteles. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar cateva persoane mentioneaza ca exista si cazuri in care programarile se decaleaza.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Holhos
Vezi Pareri

2. Chic Optique

Pentru o evaluare completa a sanatatii ochilor si pentru servicii de oftalmologie pediatrica, locuitorii orasului Sibiu au la dispozitie serviciile cabinetului de optica medicala Chic Optique. Aici sunt disponibile servicii complete pentru ingrijirea ochilor, fiecare pacient benefiicind de o abordare personalizata. Pentru determinarea dioptriilor si depistarea problemelor de vedere, personalul de la Chic Optique foloseste tehnologie medicala de varf. De asemenea, este disponibila o gama variata de rame calitative. 

Pretul unei consultatii este de 140 lei.

Despre Chic Optique, clientii spun ca este un cabinet unde au beneficiat de servicii de calitate si indrumare in alegerea ochelarilor potriviti. Produsele sunt de calitate, iar atmosfera din cabinet este una placuta. Cat despre personal, in recenziile din mediul online clientii puncteaza calitati ca profesionalismul, amabilitatea si implicarea. 

3. Thera Optic Med

Cabinetul de optica medicala Thera Optic Med din Sibiu este o optiune foarte buna pentru consultatia de oftalmologie pediatrica. La acest cabinet, micutii pacienti se bucura de atentie deosebita din partea echipei si au la dispozitie 200 de modele de rame dintre care pot alege. Aici se efectueaza consultatii oftalmologice de specialitate si se pot achizitiona ochelari personalizati, in raport cu nevoile individuale si preferintele. In gama de produse sunt disponibile rame de la producatori renumiti, fiind disponibile modele pentru pacientii de orice varsta. 

La Thera Optic Med, consulatia este gratuita. 

Acest cabinet de optica medicala a primit zeci de recenzii pozitive de la persoane care i-au trecut pragul si care sustin ca au intalnit personal amabil, atent, comunicativ si mai ales, profesionist. Clientii beneficiaza de indicatii si sfaturi utile, comunicarea cu personalul fiind una eficienta. Un alt avantaj il reprezinta disponibilitatea unei game variate de rame. Intreaga echipa este dedicata si rabdatoare, cabinetul arata impecabil si serviciile sunt de calitate.

4. Ofta Total

In Sibiu, consultatiile de oftalmologie pediatrica se pot efectua si la Ofta Total. Aceasta clinica ofera servicii de oftalmologie pacientilor de toate varstele, asigurand proceduri complexe pentru rezolvarea unor afectiuni precum cataracta. Cu o experienta de peste trei decenii, aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor tratamente performante si este dotata cu echipamente de ultima generatie. Clinica dispune de mai multe departamente, dedicate consultatiilor, examinarilor, tratamentelor medicale, interventiilor chirurgicale etc. Din echipa fac parte noua medici oftalmologi si asistente care pun pe primul loc siguranta pacientului.

La Ofta Total, consultatia oftalmologica are pretul de 150 sau 200 lei. 

Privitor la feedback, pacientii noteaza ca la Ofta Total au intalnit o echipa de medici implicati, amabili, empatici si profesionisti. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, se foloseste aparatura ultramoderna si consultatiile decurg foarte bine, la fel si interventiile. Exista persoane care spun ca timpul de asteptare este destul de mare, dar ca profesionalismul medicilor si calitatea serviciilor compenseaza acest minus.

5. Clinica iMed

Clasamentul celor mai bune clinici si cabinete din Sibiu care ofera servicii de oftalmologie pediatrica este completat de Clinica iMed. Lista de servicii se concentreaza pe oftalmologie, obstetrica-ginecologie si chirurgie. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a fost de a bifa precizia in diagnostic si de a acorda ingrijiri personalizate fiecarui pacient. In componenta clinicii exista un centru de oftalmologie si chirurgie oftalmologica unde pacientii beneficiaza de precizie in diagnosticul ocular, de explorari functionale moderne si tratamente pentru o gama variata de afectiuni. In cadrul acestui departament profeseaza specialisti cu peste 15 ani de experienta in domeniul oftalmologiei. 

La iMed, pretul unei consulatii variaza intre 150 si 200 lei.

Persoanele care au ales serviciile de oftalmologie ale clinicii se declara multumite, spunand ca au beneficiat de numeroase investigatii si explicatii din partea personalului. Pacientilor li se acorda suficient timp si li se explica cu rabdare si detaliat diagnosticul. Preturile sunt accesibile, iar medicii sunt caracterizati de profesionalism, empatie, amabilitate si dedicare. Ca dezavantaje, cateva persoane spun ca se raspunde greu la telefon si ca programarile nu se respecta mereu.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici si cabinete de oftalmologie pediatrica situate in orasul Sibiu, pe care le poti alege pentru consultatia de rutina sau pentru schimbarea ochelarilor copilului. Majoritatea parintilor prefera clinicile unde se folosesc tehnologii moderne si unde profeseaza medici care sunt apreciati pentru atitudinea fata de pacient, iar in orasul Sibiu exista suficiente clinici si cabinete specializate unde se bifeaza aceste criterii.