Meniu

Oftalmologie pediatrica Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea ochilor are o importanta cruciala in calitatea vietii si inclusiv in performantele scolare, serviciile de oftalmologie pentru copii din Targoviste fiind destinate micilor pacienti care au probleme de vedere sau in cazul carora se doreste prevenirea afectiunilor oculare. Cei mici au tendinta de a petrece tot mai mult timp in fata ecranelor, iar riscul de a se confrunta cu probleme de vedere creste semnificativ in aceste conditii. 

Parintii trebuie sa ii ajute pe cei mici sa constientizeze importanta sanatatii oculare si a vizitei la medicul oftalmolog, o consultatie fiind esentiala in depistarea precoce a eventualelor afectiuni, cum ar fi miopia, strabismul sau hipermetropia. Gestionate la timp, aceste probleme pot fi corectate si se previn complicatiile pe termen lung. Exista mai multe optici medicale, cabinete de oftalmologie si inclusiv o clinica in Targoviste la care puteti merge impreuna pentru consultatii si tratamente din sfera oftalmologiei. 

Ce cabinete ofera servicii de oftalmologie pentru copii in Targoviste?

Daca vrei sa faci programare la o consultatie de oftalmologie pentru copii si locuiesti in Targoviste, ai la dispozitie mai multe cabinete dintre care poti alege. Raportul calitate-pret este unul dintre cei mai importanti factori, astfel ca urmatorul tabel surprinde numele celor mai apreciate cabinete, clinici sau centre de optica medicala si pretul aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cristalin Optik
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Solutii personalizate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Raport bun calitate-pret
 • Experienta de peste 30 ani
Optidana
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic cu experienta
 • Atitudine pozitiva
 • Indicatii si sfaturi de la specialisti
 • Atmosfera primitoare
 • Diversitate de produse
Dioptria
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Profesionalism, seriozitate si amabilitate
 • Atentie la nevoile clientului
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Buna organizare
 • Atmosfera placuta
Purmed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si atitudine pozitiva
 • Explicatii detaliate
 • Solutii de tratament eficiente
Optic Art
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism, amabilitate si pricepere
 • Dotari la standarde europene
 • Conditii foarte bune
 • Atitudinea neprofesionista a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinet alegi pentru consultatia de oftalmologie la copii in Targoviste?

O cautare pe Google privind cabinetele din Targoviste care ofera consultatii de oftalmologie copiilor iti va returna destul de multe rezultate. Pentru a face o alegere informata, este bine sa afli mai multe despre experienta personalului, despre comportamentul fata de copii si tehnologiile folosite. 

Clasamentul de mai jos isi propune sa ajute parintii care locuiesc in Targoviste si vor sa isi programeze copilul la o consultatie de oftalmologie:

1. Cristalin Optik

Cu peste 30 de ani de experienta, optica medicala Cristalin Optik este o optiune buna pentru consultatia de oftalmologie la copii. Aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor servicii profesionale din domeniul opticii medicale, oferind consultanta in alegerea ochelarilor potriviti. Alaturi de medicul primar oftalmolog, optometristii de la Cristalin Optik asigura solutii optime de remediere a problemelor oculare si folosesc aparatura performanta. 

La Cristalin Optik, consultatia este gratuita.

Serviciile sunt de inalta calitate, potrivit mai multor persoane care au ales Cristalin Optik pentru consultatii sau pentru achizitionarea ochelarilor. Se ofera solutii individualizate in functie de nevoile personale, de mediul de lucru si de afectiunile depistate. Raportul calitate-pret este foarte bun, iar echipa este apreciata pentru amabilitate, profesionalism si experienta de care da dovada. 

Vezi parerile pacientilor despre Cristalin Optik
Vezi Pareri

2. Optidana

Optidana este un cabinet din Targoviste specializat in oftalmologie si optica medicala spre care se orienteaza multi parinti interesati de servicii de oftalmologie pentru copii. Serviciile sunt oferite de catre dr. Dana Ceraceanu, medic cu experienta vasta in domeniul oftalmologiei si in tratarea unui spectru larg de boli oculare. Dupa consultatia amanuntita, se identifica impreuna cu pacientul solutia optima de remediere a problemelor si de imbunatatire a calitatii vederii. 

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Actul medical de inalta calitate, respectul fata de pacient si diversitatea de produse sunt cateva dintre avantajele pe care pacientii cabinetului Optidana le-au amintit in recenziile lor. Cei care merg pentru consultatie beneficiaza de indicatii si sfaturi utile, intr-o atmosfera calda si primitoare. Dr. Dana Ceraceanu este descrisa ca fiind o profesionista, care explica in detaliu problemele depistate si are o atitudine pozitiva. Persoanele care au avut nevoie de interventii mai complexe spun ca operatiile au fost o reusita. 

3. Dioptria

Pentru consultatia oftalmologica la copii, se poate face o programare la Dioptria in Targoviste. Prezenta acestui cabinet de optica medicala este bine consolidata in localitate, intrucat a fost deschisa in anul 1991 si de atunci ofera consultatii oftalmologice si consultanta in alegerea ochelarilor potriviti, fiind in colaborare cu furnizori de top pentru produsele de optica medicala. Din echipa fac parte medici si optometristi care se ocupa de examinarea complexa a vederii si care folosesc aparatura de ultima generatie pentru stabilirea cu precizie a dioptriilor. 

O consultatie oftalmologica are tariful de 130 lei. 

Privitor la opinia pacientilor, acestia se declara multumiti de amabilitatea, seriozitatea si profesionalismul cu care au fost tratati la Dioptria. Serviciile sunt de calitate, iar colectivul este format din profesionisti atenti la nevoile clientului, caruia ii ofera solutii eficiente. Echipa este dedicata meseriei, are experienta, este deschisa si comunicativa. Cabinetul este bine organizat si atmosfera este placuta. 

4. PurMed

Printre optiunile principale din Targoviste la capitolul de servicii oftalmologice pentru copii se afla si Policlinica PurMed. Misiunea acestei clinici este de a asigura ingrijiri medicale de inalta calitate, iar lista de servicii acopera mai multe specialitati: oftalmologie, dermatologie, pediatrie, neurologie etc. La acest centru medical se pot face inclusiv analize medicale si ecografii. In departamentul de oftalmologie, consultatiile sunt efectuate de catre dr. Clara Tomescu, medic primar in oftalmologie. 

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Persoanele care au ales serviciile PurMed au ramas cu o impresie buna despre policlinica, intrucat au intalnit medici profesionisti, rabdatori, amabili si bine pregatiti. Personalul ofera explicatii detaliate, are o atitudine calma si pozitiva si ofera solutii de tratament eficiente.

5. Optic Art

Din topul celor mai bune cabinete din Targoviste care asigura consultatii oftalmologice pentru copii face parte si Optic Art, unde intreaga familie poate beneficia de consultatii oftalmologice complete. Optic Art este prima clinica de oftalmologie din judetul Dambovita, care a fost deschisa in anul 2018 si a adus in premiera in acest judet o sala moderna pentru interventiile din domeniul oftalmologiei, operatiile fiind efectuate in conditii care se aliniaza la standardele europene. Lista de servicii acopera o gama variata de investigtatii paraclinice oftalmologice, interventii oculare si operatii. Echipa este formata din medici cu experienta care utilizeaza aparatura performanta. 

Consultatia initiala la copii are pretul de 150 lei.

Clinica Optic Art este dotata la standarde europene si gazduieste o echipa de profesionisti. Asa reflecta parerile pacientilor, cativa dintre ei relatandu-si experienta prin recenzii in mediul online. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si priceperea. Serviciile sunt de calitate impecabila, lucru valabil si pentru interventiile mai complexe. Clinica este moderna, iar conditiile si aparatura sunt foarte bune. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si persoane care spun ca atitudinea angajatilor de la receptie nu este tocmai profesionista. 

Concluzii

Fie ca vrei sa mergi cu copilul la medic sau optometrist in Targoviste pentru a vedea cum evolueaza o problema depistata in trecut sau pentru schimbarea ochelarilor, exista multe cabinete si o clinica unde se ofera servicii de oftalmologie pentru copii. Cateva dintre aspectele de care trebuie sa tii cont sunt experienta personalului, raportul calitate-pret si atmosfera.