Meniu

Oftalmologie pediatrica Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oricat de mult ai vrea sa iti protejezi copilul, anumite lucruri trebuie lasate pe mana specialistilor din proximitatea ta, asa cum sunt problemele de sanatate a ochilor, de competenta unor medici competenti in oftalmologie pediatrica in Targu Mures. In cadrul unor clinici si cabinete de oftalmologie sau in cadrul unor centre de optica in care activeaza si medici, poti merge in orasul tau la o consultatie de rutina sau pentru diagnosticarea unei afectiuni sau unei deficiente de vedere.

Dupa lectura acestui articol dedicat prezentarii serviciilor de oftalmologie copii din Targu Mures, vei sti unde sa te adresezi pentru a gasi o rezolvare in cele mai bune conditii.

Cat costa o consultatie de oftalmologie pediatrica in Targu Mures?

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica in Targu Mures depinde de mai multi factori, de natura centrului medical in care se face, de politica de tarife si de preponderenta unor servicii, de dotari si de medici. Sunt, desigur, facilitati oferite pacientilor asigurati de unele clinici, gratuitati pentru cei care isi comanda ochelarii in centrul de optica, insa medicii au, de regula, un sistem de tarifare clar. In tabelul de mai jos vei gasi informatiile necesare la fiecare centru medical la care ai putea sa apelezi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Apollo Vision
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate
 • Rabdare fata de copii
 • Produse bune de optica medicala
Vizual Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii complexe
 • Consultatii de calitate la copii
 • Medici buni
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Servicii excelente de optica
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Dora Optics
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Consultatii riguroase
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp mare de asteptare
Visioofta
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de pacientii de toate varstele
 • Aparatura moderna
 • Produse de optica de calitate
Optica Optizan
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul si amabilitatea personalului
 • Punctualitate in onorarea programarilor
 • Servire ireprosabila la optica medicala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de oftalmologie pediatrica din Targu Mures

Cu siguranta ai in vedere niste criterii clare cand te gandesti la un cabinet cu servicii de oftalmologie pediatrica din Targu Mures si aici intra competentele medicului oftalmolog, capacitatea sa de a comunica pentru destinderea copilului si pentru a-l face sa fie cooperant in timpul consultatiei si existenta aparaturii specializate. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla aspecte din activitatea centrelor medicale din top, cu ajutorul carora vei primi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Apollo Vision

Apollo Vision este un centru de optica medicala, care efectueaza consultatii de optometrie la adulti si copii. Centrul este apreciat de clientii din Targu Mures pentru serviciile de calitate, aparatura performanta pentru masurarea acuitatii vizuale si stabilirea dioptriilor. O gama larga de produse de optica medicala pot fi solicitate si executate in acest centru, ochelari de vedere si de soare, lentile de contact cosmetice si functionale.

Consultatia la copii si adulti este gratuita.

Clientii apreciaza Apollo Vision pentru serviciile de calitate, personalul profesionist, amabilitate, rabdarea manifestata fata de copii si produsele de optica excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Apollo Vision
Vezi Pareri

2. Vizual Med

Vizual Med Targu Mures inseamna pentru locuitorii judetului Mures o clinica oftalmologica si un centru de optica medicala cu servicii complete si diverse: consultatii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica, examinarea fundului de ochi, biomicroscopia polului anterior si posterior, ecografie oculara, fotografia retinei, masurarea tensiunii intraoculare, gonioscopie, camp vizual computerizat, prescriere lentile de contact, angiofluorografie retiniana, screening ocular la copii PlusOptix, examen ortoptic la sinoptofor, ortoptica computerizata (Vision Therapy System), programe cu exercitii ortoptice la domiciliu (Home Therapy System), lentila de noapte, test Schirmer, test BUT, extractie de corpi straini oculari, tomografie in coerenta optica, topografie corneana si, in curand, iridologie. Clinica este deservita de cinci medici primari si specialisti, coordonati de dr. Dacia Hincu, manager partener, medic primar oftalmolog si doctor in stiinte medicale. Tulburarile de vedere ale copiilor se pot diagnostica de la varsta de 6 luni, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie disponibile in clinica, echipamentul PlusOptix de screening vizual  neinvaziv si lipsit de orice disconfort pentru cei mici.

O consultatie de oftalmologie pediatrica are pretul de 200 de lei in acest centru medical.

Pacientii considera ca Vizual Med este un cabinet de oftalmologie cu servicii complexe, consultatii de oftalmologie pediatrica de calitate, medici buni, cu rabdare si empatie si servicii de optica excelente. Unele persoane declara ca personalul de la receptie nu are amabilitatea necesara unui astfel de post.

3. Dora Optics

Dora Optics este o clinica de oftalmologie si optica medicala din Targu Mures in care se efectueaza consultatii de oftalmologie, oftalmologie pediatrica, tratamente laser pentru afectiunile oculare si interventii chirurgicale de finete. A fost infiintata in anul 2008 de catre dr. Zoltán Madaras, medic primar oftalmolog, initial avand un singur punct de lucru, de la care s-a ajuns la 9 puncte de lucru de optica, 9 cabinete medicale, o sala de investigatii, o sala de operatie si colaborari cu alte 3 policlinici din judetele limitrofe Muresului. La Dora Optics, aparatura de ultima generatie permite efectuarea de examinari si la nou-nascuti, pentru depistarea precoce a cataractei, glaucomului congenital sau a retinopatiei de prematuritate. 

Tarifele clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. O consultatie la oftalmologie copii are pretul de 150 de lei. 

Pacientii apreciaza clinica pentru calitatea serviciilor, profesionalismul impecabil al medicilor, consultatiile riguroase si solutiile medicale eficiente. Pe de alta parte, timpul de asteptare mare pare sa fie motivul care genereaza nemultumiti printre pacienti.

4. Visioofta

Visioofta este un centru de oftalmologie si optica medicala din Targu Mures, care se adreseaza pacientilor din judet cu o gama larga de servicii: consultatii oftalmologice la adulti si consultatii de oftalmologie pediatrica, tomografie in coerenta optica, ortokeratologie – cea mai eficienta metoda de corectie a miopiei si astigmatismului cu ajutorul lentilei de noapte, care opreste progresia miopiei la copii si tineri, contactologie, executie si montaj lentile si ochelari. Vei gasi aici trei medici oftalmologici cu experienta, dr. Meda Neagoe, medic primar, dr. Florina Vultur, medic primar, si dr. Oana Floria, medic specialist, si doi opticieni.

Pretul unei consultatii de oftalmologie la copii este de 100 de lei.

Pacientii se declara incantati de experienta avuta in acest centru, de serviciile de calitate, de profesionalismul si rabdarea medicilor, precum si de aparatura moderna si de produsele de optica.

5. Optica Optizan

Optica Optizan este un cabinet de oftalmologie si optica medicala, infiintat in anul 2007, in care se efectueaza consultatii pentru adulti, consultatii de oftalmologie pediatrica, prescriptie ochelari si care pune la disponitia pacientilor din Targu Mures lentile si rame accesibile pentru toate buzunarele. Ca tipuri de consultatii, poti conta aici pe masurarea acuitatii vizuale, consultatii pentru copii (fara picaturi) pentru descoperirea strabismului sau a viciilor de refractie, autokeratorefractometrie (determinarea computerizata a refractiei), examen biomicroscopic, examinare tensiune intraoculara prin aplanotonometrie, tonometru non-contact, examinare fund de ochi, prescriptie de ochelari sau lentile de contact, masurarea campului vizual prin perimetrie computerizata. 

Consultatiile sunt gratuite pentru pacientii care aleg sa isi comande ochelarii in cadrul centrului Optizan.

Centrul de optica din Targu Mures inregistreaza un grad ridicat de multumire in randul pacientilor, care mentioneaza ca puncte forte ale activitatii lui calitatea serviciilor, personalul profesionist si amabil, punctualitatea si servirea ireprosabila la optica medicala.

Concluzii

Serviciile de oftalmologie pediatrica din Targu Mures sunt prestate la standarde inalte de calitate in centre de oftalmologie si optica medicala in care personalul calificat efectueaza consultatii amanuntite, cu aparatura potrivita examinarii copiilor si emite prescriptii si indicatii de tratament cu grija si implicare pentru sanatatea ochilor celor mici si pentru imbunatatirea acuitatii vizuale. In orasul resedinta a judetului Mures se pot realiza atat consultatii de rutina de la cele mai mici varste, consultatii pentru diverse afectiuni, pentru determinarea deficientelor de vedere, cat si tratamente si interventii chirurgicale complexe.

In functie de problema copilului tau, poti apela la clinica sau centrul potrivit de oftalmologie si optica medicala, pentru a o rezolva in Targu Mures in cele mai bune conditii, cu eficienta si minimum de disconfort pentru cel mic.