Meniu

Oftalmologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita la un cabinet de oftalmologie din Ploiesti trebuie sa fie pe lista ta de sarcini obligatorii cel putin o data la 2-3 ani, daca nu ai probleme de vedere sau daca nu apar anumite afectiuni la nivelul ochilor. Frecventa este mai mare in cazul in care ai o afectiune oculara diagnosticata sau daca ai anumiti factori de risc, precum diabet, istoric familial de boli oculare sau utilizarea prelungita a calculatorului.

Te ajutam sa identifici un medic oftalmolog in Ploiesti la care sa te prezinti cu toata increderea pentru a beneficia de consultatii, tratamente si interventii, in functie de necesitati. Citeste acest articol pana la final si vei afla numeroase informatii interesante despre acest subiect.

Cat costa consultatia de oftalmologie in Ploiesti?

Consultatia de oftalmologie difera in Ploiesti, din punct de vedere al costului, in functie de clinica, dar si de medici. Tabelul de mai jos iti prezinta tarifele practicate de cele mai populare si bine cotate centre de oftalmologie si optica medicala din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optipunkt
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii computerizate
 • Prescriere ochelari si lentile de contact
 • Montaj si reparatii ochelari
 • Trei medici specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Oferta variata de ochelari de vedere si de soare
Artoptic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Medici cu experienta
 • Diagnosticarea si monitorizarea diverselor afectiuni oftalmologice
 • Investigatii OCT
 • Interventii chirurgicale oftalmologice
 • Servicii pentru toate varstele
 • Tehnologie performanta pentru evaluarea sanatatii oculare
 • Personal amabil si implicat
Visus Clinic
230 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 230 Ron
 • Medici cu experienta, care se pregatesc incontinuu
 • Servicii complete de oftalmologie
 • Optica medicala
 • Aparatura medicala performanta
 • Program si sambata
 • In contract cu CJAS Prahova
 • Locatie moderna
 • Nu se respecta programarile
Marelfiloptic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Trei medici specialisti oftalmologi
 • Aparatura moderna
 • Consultatii oftalmologice pentru copii si adulti
 • Numeroase investigatii
 • Operatii oftalmologice
 • Timp scurt de livrare a ochelarilor
 • Preturi avantajoase
Ophtamax
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Echipa medicala de exceptie
 • Investigatii complexe
 • Interventii laser si chirurgicale oftalmologice
 • Serviciu de urgente oftalmologice
 • Magazin de optica medicala
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

5 cabinete bune de oftalmologie din Ploiesti

Pentru a alege cele mai bune servicii de oftalmologie din Ploiesti, trebuie mai intai sa stii care sunt centrele pe care le ai la dispozitie. Iata-le pe cele mai apreciate dintre ele!

1. Optipunkt

Poti gasi un oftalmolog bun in Ploiesti la Optipunkt. Aici vei beneficia de consultatii computerizate, determinare dioptrii, prescrierea ochelarilor si a lentilelor de contact, dar si de service pentru ochelari. Atat adultii, cat si copiii vor gasi in acest centru suportul medical de care au nevoie pentru corectarea vederii si pentru a trata in conditii foarte bune afectiunile oculare. Dr. Irina Stefan, dr. Catalin Hurezanu si dr. Bianca Neagoe  isi desfasoara activitatea in aceasta locatie si le sunt alaturi ploiestenilor care au nevoie de schimbarea ochelarilor de vedere sau de o simpla consultatie de rutina. Oferta variata de ochelari de vedere si de soare va fi cu siguranta apreciata de cei care ajung in locatie.

Pretul unei consultatii este de 150 de lei.

Serviciile Optipunkt sunt apreciate din mai multe motive de persoanele care le-au trecut pragul: medicii bine pregatiti, care dau dovada de rabdare si atentie, atmosfera placuta si programari rapide. Pe langa toate acestea, ploiestenii mai sunt incantati si de informatiile si sfaturile primite de la specialistii Optipunkt.

Vezi parerile pacientilor despre Optipunkt
Vezi Pareri

2. Artoptic

Sunt mai multe centre Artoptic si in fiecare dintre acestea vei descoperi mai mult decat o clinica de oftalmologie din Ploiesti. In fiecare locatie functioneaza mai multe departamente, unde isi desfasoara activitatea medici cu experienta, printre care dr. Dana Cornelia Dumitrescu, medic primar oftalmolog, si dr. Andreea Dancescu, medic oftalmolog pediatru, dar si numerosi opticieni si optometristi. Serviciile se adreseaza, asadar, persoanelor de toate varstele, incepand cu bebelusii: investigatii oftalmologice, interventii chirurgicale oftalmologice, optica medicala, adaptarea personalizata a lentilelor de contact.

Consultul optometric este gratuit la Artoptic.

Lucrurile pe care oamenii le apreciaza cel mai mult intr-un centru Artoptic sunt: calitatea produselor, profesionalismul medicilor si al optometristilor, amabilitatea intregului personal, un raport excelent calitate-pret. Toate acestea conduc catre o ambianta placuta si relaxata, in care ploiestenii se simt bine, iar din acest motiv unii dintre ei sustin ca vor reveni tot aici la nevoie. 

3. Visus Clinic

Visus face parte de pe lista de clinici de oftalmologie din Ploiesti care se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Aceasta clinica a aparut pe piata in anul 2014, fiind infiintata de dr. Olena Palii, medic primar oftalmolog. In timp, oferta de proceduri s-a diversificat, iar echipa s-a marit, doar cu medici din Bucuresti, care participa frecvent la cursuri, workshop-uri si congrese in tara si in strainatate. Aici pot beneficia de un consult chiar si nou-nascutii, pentru ca in clinica se afla un oftalmopediatru, dar si persoane cu probleme grave de vedere, pentru care se afla la Visus  un medic specialist in patologia retinei. 

Pretul unei consultatii complete este de 230-250 de lei.

Profesionalismul, seriozitatea, atentia, rabdarea si comunicarea deschisa sunt atu-urile pe care le au membrii echipei de medici de la Visus, conform recenziilor pacientilor. Oamenii au fost incantati sa descopere aici servicii de buna calitate, in folosul pacientilor de toate varstele. Alte plusuri consemnate sunt: consultatii care se desfasoara pe indelete, preturile decente si faptul ca serviciile sunt decontate de CJAS Prahova. Sunt insa si cateva nemultumiri pe care le-au notat cativa pacienti, si anume ca nu se respecta programul afisat sau ca nu se respecta programarile.

4. Marelfiloptic

Daca esti in cautarea unui bun doctor oftalmolog in Ploiesti, ai toate sansele sa-l gasesti la Clinica Marelfiloptic, unde isi desfasoara activitatea trei medici specialisti cu experienta in domeniu. Clinica a fost inaugurata in anul 2005 pentru a le oferi locuitorilor din Ploiesti sansa la investigatii si tratamente oftalmologice de precizie, realizate cu aparatura performanta. Serviciile puse la dispozitie in aceasta locatie sunt urmatoarele: consultatii oftalmologice pentru copii si adulti, investigatii (camp vizual computerizat, examen fund de ochi, tomografie oculara OCT, gonioscopie, testarea simtului cromatic si ecografie oculara), operatii oftalmologice si optica medicala. 

Tariful unei consultatii in acest cabinet de oftalmologie din Ploiesti este de 150 de lei.

Avand in vedere serviciile de calitate de care au beneficiat, oferta variata de rame si lentile de la diverse branduri, amabilitatea si empatia personalului, multi dintre pacienti sunt de ani buni in relatie cu aceasta clinica de oftalmologie. Ploiestenii mai spun ca timpul de livrare a ochelarilor a fost foarte scurt si ca se poate observa cu ochiul liber ca profesionistii de aici isi fac meseria cu drag, fiind dedicati muncii lor. Un alt avantaj punctat ar fi preturile avantajoase practicate in aceasta locatie.

5. Ophtamax

Ophtamax este un spital privat in care se ofera tratamente oftalmologice pentru intreaga familie, iar consultatiile si interventiile chirurgicale si laser sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, pe baza biletului de trimitere. Se pot realiza aici interventii chirurgicale de cataracta in regim de spitalizare de zi, interventii laser de Capsulotomie sau de Iridotomie. De asemenea, cei care au urgente de oftalmologie in Ploiesti se pot prezenta in acest spital pentru a fi tratati in cele mai bune conditii. Printre numele de referinta care lucreaza in acest spital se afla si un dr. oftalmolog din Ploiesti care este cunoscut si apreciat pentru pregatirea si experienta sa, respectiv dr. Mihai Cociu, medic primar oftalmolog. 

Consultatia oftalmologica programata are un tarif cuprins intre 200 si 250 de lei, in functie de medic, iar o consultatie de oftalmologie in Ploiesti la Urgente Ophtamax este de 300 de lei. 

Majoritatea pacientilor acestui spital privat de oftalmologie sustin ca au fost multumiti de experienta. Interventiile chirurgicale cu rezultate foarte bune, mai ales in cazul cataractei, profesionalismul si amabilitatea personalului medical, buna comunicare cu micii pacienti sunt doar cateva dintre lucrurile pe care ploiestenii le apreciaza cel mai mult in aceasta locatie. Pe lista aprecierilor se mai afla si aparatura performanta cu care este dotat centrul medical, dar si curatenia impecabila din locatie. Sunt insa si cateva aspecte neplacute pe care le-au semnalat pacientii, si anume aglomeratia, timpul mare de asteptare sau tarife mai mari decat se comunica in momentul programarii.

Concluziile noastre

Poti merge la un medic oftalmolog din Ploiesti atat pentru o consultatie de rutina, cat si in cazul in care prezinti anumite simptome, precum: ochi iritati sau inflamati, vedere incetosata, pierderea sau schimbarea brusca a vederii, sensibilitate ridicata la lumina, prezenta unor pete in campul vizual etc. 

In Ploiesti sunt multe clinici de oftalmologie si centre de optica medicala unde iti poti testa vederea si poti primi ajutor in cazul afectiunilor care pot aparea la nivelul ochilor (conjunctivita, keratita, miopie, astigmatism, hipermetropie, infectii, cataracta, glaucom etc.). In aceste locatii sunt medici cu experienta, care au avantajul aparaturii de ultima generatie, pentru investigatii si interventii de specialitate.