Meniu

Oftalmologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea persoanelor care se programeaza la o consultatie de oftalmologie in Satu Mare se confrunta cu simptome ca roseata ochilor, dureri de cap cronice, senzatie de corp strain in ochi. Acestea pot sa indice existenta unei probleme care poate fi remediata daca se intervine la timp. Chiar daca nu prezinta semne ale unei afectiuni, oamenii sunt sfatuiti sa mearga periodic la oftalmolog pentru a isi verifica sanatatea ochilor. 

Exista mai multe clinici si cabinete unde poti gasi un medic oftalmolog in Satu Mare. In cadrul unei consultatii, vei beneficia de examinarea acuitatii vizuale, a posibilelor schimbari la nivelul ochilor, a presiunii intraoculare si altor aspecte care ajuta la evaluarea sanatatii ochilor. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici, cabinete si centre de optica medicala spre care te poti intrepta pentru consultatii de rutina, pentru schimbarea ochelarilor si pentru interventii complexe, dupa caz. 

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie in Satu Mare?

In Satu Mare, poti beneficia de consultatii de oftalmologie la preturi foarte bune. Tariful este unul dintre aspectele dupa care se orienteaza un viitor pacient atunci cand trebuie sa faca o alegere intre numeroasele clinici si cabinete de oftalmologie, asa ca am alcatuit un tabel in care figureaza pretul pentru o consultatie in cadrul celor mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vitreum
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Proceduri medicale complexe
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Programarile se decaleaza uneori
Optiwell
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Precizie si rapiditate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Cabinet primitor
 • Preturi bune
Oftapedia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic bine pregatit
 • Rabdare si amabilitate
 • Explicatii detaliate
 • Buna organizare
 • Servicii calitative
 • Programarile se respecta
Optica Ariana
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Personal bine instruit
 • Amabilitate si dorinta de a ajuta
 • Calitatea serviciilor
 • Diversitate de produse
Clinica Korall
130 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 130 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Cabinete specializate in diverse domenii medicale
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Dificultati de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si cabinete de oftalmologie din Satu Mare

Satu Mare gazduieste multe cabinete de oftalmologie, pe care locuitorii le aleg an de an pentru consultatii de rutina, pentru achizitionarea, schimbarea sau repararea ochelarilor, cat si pentru interventii complexe de rezolvare a unor boli oculare. Cateva dintre aceste locatii au devenit optiuni de top, ca urmare a calitatii serviciilor pe care le ofera si a faptului ca au investit considerabil in aparatura de ultima generatie.

Daca vrei sa mergi la oftalmolog in Satu Mare, uite care sunt cele mai bune variante pe care le ai la dispozitie:

1. Vitreum

Vitreum este o clinica de oftalmologie localizata in Satu Mare, unde poti merge pentru consultatii efectuate cu aparatura de ultima generatie si pentru acuratete in diagnostic. Consultatiile de specialitate sunt efectuate de medici cu experienta, care pun accent deosebit pe precizie in depistarea problemelor de vedere. Acest cabinet face parte dintr-o retea de clinici oftalmologice, cabinete si optici medicale care asigura pacientilor o abordare integrata a bolilor oculare, oferind tratamente complete si ingrijiri inalt calitative. Pe langa serviciile personalizate de diagnostic, la Vitreum este disponibila o gama larga de produse de optica medicala.  

Pentru o consultatie oftalmologica de baza vei achita suma de 150 lei.

Cabinetul oftalmologic Vitreum este foarte apreciat de locuitorii din Satu Mare, iar sutele de recenzii pozitive din mediul online dovedesc acest lucru. Foarte multe persoane au impartasit impresii despre acest cabinet, unde sustin ca au intalnit medici care efectueaza interventii delicate din sfera oftalmologiei si care ofera servicii de calitate impecabila. Sunt disponibile proceduri medicale dintre cele mai complexe si se folosesc tehnologii de ultima generatie. Personalul este apreciat pentru amabilitate, profesionalism si rabdare. In plus, locatia este curata si frumos amenajata. Exista si persoane care spun ca s-ar putea face imbunatatiri la capitolul organizare. 

Vezi parerile pacientilor despre Vitreum
Vezi Pareri

2. Optiwell

Pentru o consultatie de oftalmologie, poti sa iti faci programare la Optiwell, centru de optica medicala din Satu Mare. Pentru efectuarea consultatiilor si pentru montarea ochelarilor se folosesc tehnologii moderne, intrucat de-a lungul anilor de activitate s-au facut investitii mari in aparatura. Personalul are experienta ampla in depistarea problemelor de vedere si identificarea tratamentului pentru corectia problemelor de acuitate vizuala. In gama de produse, clientii vor remarca existenta unor rame de la branduri de top. 

Pretul unei consultatii este de 100 lei. 

Pe diverse platforme online, persoanele care au vizitat acest cabinet de optica medicala se declara multumite. Serviciile sunt calitative, precise si rapide. Personalul este laudat pentru profesionalism, amabilitate si atitudinea primitoare. Un alt avantaj amintit de clienti in recenziile lor il reprezinta faptul ca preturile sunt bune. 

3. Oftapedia

Un alt cabinet din Satu Mare specializat in oftalmologie este Oftapedia, unde isi desfasoara activitatea dr. Diana Coloji. Aceasta e medic specialist in oftalmologie inca din 2019, iar dupa finalizarea studiilor in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca a participat la numeroase congrese nationale si internationale, precum si la cursuri de pregatire in domeniul oftalmologiei generale si pediatrice. Serviciile de la Oftapedia se adreseaza pacientilor de orice varsta. 

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Persoanele care au ales Oftapedia recomanda mai departe acest cabinet, spunand ca dr. Diana Coloji este foarte bine pregatita, isi iubeste meseria si are o foarte mare rabdare cu micutii pacienti. Aceasta ofera explicatii detaliate, este bine organizata si amabila. Serviciile sunt de inalta calitate, iar un alt punct forte il reprezinta faptul ca programarile se respecta. 

4. Optica Ariana

La Optica Ariana din Satu Mare, clientii beneficiaza de consultatii de oftalmologie si de o gama variata de produse. Sunt disponibile rame de la branduri de top, iar clientii au parte de consiliere profesionala in alegerea ochelarilor potriviti. Personalul are experienta si ii incurajeaza pe pacienti sa vina periodic la control pentru a identifica solutiile de remediere ale problemelor de vedere. 

La Optica Ariana, consultatia este gratuita. 

Serviciile de la acest cabinet sunt de foarte buna calitate, iar persoanele care i-au trecut pragul apreciaza diversitatea de produse. Intregul personal este amabil, bine instruit si dornic sa ajute, motiv pentru care clientii spun ca vor reveni de fiecare data cand au nevoie de consultatii optometrice sau de schimbarea ochelarilor. Un avantaj foarte important il reprezinta gratuitatea consultatiei.

5. Clinica Korall

Clinica Korall din Satu Mare ofera servicii din mai multe discipline medicale, printre care si oftalmologia. In cadrul departamentului de oftalmologie, serviciile sunt oferite de catre dr. Gabriel Munteanu, medic specialist oftalmolog care ii incurajeaza pe pacientii de toate varstele sa mearge periodic la control. La Clinica Korall sunt disponibile consultatii si tratamente dintr-o gama variata de specialitati medicale, printre care chirurgia generala, cardiologia, hematologia si neurologia. Echipa este una numeroasa, formata din medici primari si medici specialisti care folosesc tehnici moderne aferente domeniului lor de activitate.

Pretul unei consultatii oftalmologice porneste de la 130 lei.

Clinica Korall a primit feedback pozitiv de la numerosi pacienti, care apreciaza faptul ca sunt disponibile cabinete specializate in diferite arii terapeutice. Serviciile sunt de calitate, personalul este bine pregatit si amabil. Cateva persoane spun ca au sunat pentru programare si au intampinat probleme de comunicare.

Concluzii

La capitolul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie, persoanele care locuiesc in Satu Mare se bucura de diversitate si calitate la preturi accesibile. Unele cabinete de optica medicala ofera consultatii gratuit, ceea ce ii atrage pe multi dintre clienti. Inainte sa faci o alegere, este recomandat sa afli mai multe detalii despre calitatea serviciilor oferite si experienta personalului, fie ca e vorba despre medici sau optometristi. 

De asemenea, daca vrei sa iti achizitionezi sau sa iti schimbi ochelarii, orienteaza-te catre opticile medicale renumite pentru raportul calitate-pret, precum si pentru diversitatea de modele. Poti gasi rame de la branduri de top in cadrul mai multor cabinete de oftalmologie din Satu Mare, unde vei beneficia si de asistenta pentru a lua o decizie corecta.