Meniu

Oftalmologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile de vedere au inceput sa fie din ce in ce mai des intalnite in prezent, din cauza timpului indelungat petrecut in fata ecranelor, motiv pentru care toata lumea ar trebui sa prioritizeze vizitele de medicul de oftalmologie. In Severin, exista cateva clinici spre care iti poti indrepta atentia pentru a efectua investigatiile si consultatiile necesare, astfel incat sa afli daca vederea ta se confrunta cu anumite probleme, dar si ce ai de facut pentru ca aceasta sa se insanatoseasca. 

In cele ce urmeaza iti vom prezenta doua clinici de oftalmologie din Severin, care iti vor fi de un real ajutor pentru a solicita sfatul unui medic cu experienta. Specialistii spun ca pacientii, mai ales cei care se confrunta cu probleme de vedere, cum ar fi miopia sau hipermetropia, trebuie sa mearga cel putin o data pe an la un medic oftalmolog pentru a afla daca afectiunea a evoluat, dar si pentru a beneficia de lentile cu dioptrii adecvate. 

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Severin?

Toata lumea este incurajata ca, inainte de a merge la o consultatie de oftalmologie in Severin, sa se informeze in mod adecvat cu privire la preturile aplicate. Exista si cazuri in care consultatia este asigurata gratuit daca pacientul urmeaza sa cumpere rame din locul respectiv, dar si daca institutia respectiva se afla in colaborare cu CAS. Afla, asadar, care sunt tarifele aplicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar in oftalmologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Clinica moderna si curata
Dr. Nicu Constanta
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Diagnostic precis si tratament eficient
 • Servicii calitative
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Atmosfera prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor de oftalmologie din Severin

Nimeni nu isi doreste sa se confrunte cu probleme de vedere, mai ales daca exista riscul ca, odata cu trecerea timpului, sa se agraveze, situatie in care consultatiile cabinetelor de oftalmologie din Severin nu ar trebui sa fie amanate. Parcurge articolul in continuare si afla care sunt cele doua clinici pe care ti le recomandam, dar si cat de bine dotate sunt acestea:

1. Elixir Medical

Elixir Medical este o clinica medicala privata multidisciplinara din Drobeta Turnu Severin, care ofera si servicii de oftalmologie pacientilor care se confrunta cu tulburari de vedere. In departamentul de oftalmologie isi desfasoara activitatea un medic primar, dr. Valentina Stancele, alaturi de asistentul medical Daniela Radosu. Pe langa procedurile care sunt efectuate de acest medic se numara si: diagnosticul si monitorizarea afectiunilor oculare, operatia de cataracta, chirurgia glaucomului, chirurgia refractiva si reconstructiva, eliminarea neoplasmului, repararea retinelor detasate, transplanturi de cornee. Pentru stabilirea unui diagnostic corect, se efectuateaza urmatoarele investigatii: autorefractometria, determinarea acuitatii vizuale, verificarea motilitatii oculare, biomicroscopia, examinarea fundului de ochi, masurarea tensiunii oculare. Pentru acestea se folosesc aparaturi de ultima generatie. 

Pretul pentru o consultatie initiala la medicul primar in oftalmologie este de 150 lei.

Majoritatea pacientilor au acordat recenzii pozitive, datorita faptului ca au fost multumiti de serviciile si procedurile puse in aplicare. Medicul da dovada de o buna pregatire in domeniu, profesionalism si pricepere, avand acces la aparaturi de ultima generatie, prin care pacientii pot obtine un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. In plus, clinica este moderna, curata si adecvat echipata.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Nicu Constanta

Un alt cabinet de oftalmologie din Drobeta Turnu Severin pe care te poti baza este cel individual al dr. Nicu Constanta. Cu o experienta vasta in domeniu si cu o buna echipare a cabinetului, medicul reuseste sa efectueze urmatoarele servicii la standarde ridicate: determinarea refractiei la dioptron, prescriere de ochelari, masurarea tensiunii intraoculare, examen fund de ochi, examenul polului anterior al ochiului la biomicroscop, recomandari de tratament, determinarea refractiei la copii cu autorefractometru special. Cei care opteaza pentru o consultatie oftalmologica vor beneficia de: determinarea acuitatii vizuale, prescriptie ochelari, tensiune intraoculara, biomicroscopie, examen fund de ochi. Pentru alte investigatii se achita preturi suplimentare. Pacientii pot cumpara si ochelari de vedere, conform indicatiilor medicului. 

Pretul stabilit pentru o consultatie oftalmologica este de 150 lei pentru pacientii care fac programare in prealabil si 200 lei pentru cei care se prezinta la cabinet fara programare.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile. Medicul are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un tratament eficient, adaptat pentru patologiile de care pacientul sufera. Serviciile sunt calitative, investigatiile sunt executate ireprosabil, aparaturile si echipamentele sunt de o performanta ridicata, iar atmosfera din cabinet este intotdeauna prietenoasa.

Concluzii

Durerile de cap, incapacitatea de a mai vedea clar la distanta sau la apropiere, disconfortul ocular si senzatia de ochi uscat sunt primele simptome ca ar trebui sa te adresezi de urgenta unui cabinet de oftalmologie din Severin, pentru a fi consultat si examinat de catre un specialist. Nu amana vizita la acesta si aplica tratamentul adecvat in timp util, inainte ca tulburarile oculare sa se agraveze.