Meniu

Oftalmologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica sau un cabinet de oftalmologie in Sibiu? Vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii si sa pleci acasa cu ochelarii de vedere perfecti pentru tine? Atunci citeste acest articol pana la final si vei afla unde sa mergi la o consultatie pentru evaluarea sanatatii ochilor si pentru tratamentele necesare, in cazul in care ai nevoie.

Este esential sa identifici un oftalmolog bun in Sibiu pentru examinari de rutina sau pentru diagnosticarea, monitorizarea si tratarea afectiunilor oculare. Un specialist te poate ajuta sa tii sub control problemele de vedere, sa le tratezi astfel incat sa nu apara complicatii si iti asigura si o educatie corecta, referitor la igiena oculara sau la protectia ochilor impotriva unor factori de risc.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Sibiu?

Tarifele consultatiilor de oftalmologie din Sibiu sunt prezentate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Clinica Dr. Holhos
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Operatii laser in premiera in Sibiu si in regiunea Transilvaniei
 • Echipa medicala de exceptie
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Gama completa de operatii refractive laser
 • Operatii refractive cu implant de cristalin
 • Investigatii complete de oftalmologie
 • Optica medicala
Chic Optique
2
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Medic specialist oftalmolog
 • Consultatii si urgente oftalmologice
 • Diverse modele de rame de la numeroase branduri
 • Ochelari de soare
 • Evaluari complete ale sanatatii ochilor
 • Echipamente medicale moderne
 • Lentile cu tehnologie avansata
Thera Optic Med
3
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Cabinet de optica medicala si oftalmologie
 • Consultatii pentru persoane de toate varstele
 • Diverse modele de rame
 • Lentile de calitate de la Essilor
 • Ochelarii sunt gata in aceeasi zi
 • Bun raport calitate-pret
Ofta Total
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Echipa medicala de exceptie
 • Urgente oftalmologice
 • Consultatii si investigatii pentru adulti si copii
 • Interventii chirurgicale la nivelul ochilor
 • Optica medicala
 • Gama variata de rame
 • Nu se respecta programarile
Clinica iMED
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Clinica moderna de oftalmologie
 • Medici cu experienta
 • Buna organizare a activitatii
 • Echipamente medicale performante
 • Sala de operatii oftalmologice
 • Timp mare de asteptare
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Sibiu

Iata care sunt cele mai apreciate clinici de oftalmologie si optica medicala din Sibiu!

1. Clinica Dr. Holhos

Dr. Teodor Holhos este un nume cu rezonanta pe piata serviciilor de oftalmologie din Sibiu si nu numai. Dr. Holhos este medic chirurg oftalmolog cu experienta si este fondatorul retelei de clinici oftalmologice care-i poarta numele si care numara 4 clinici de specialitate si 12 cabinete de optica medicala in Romania, in acest moment. Clinica din Sibiu a fost inaugurata in 2021 si pune la dispozitie solutii chirurgicale minim invazive pentru persoanele cu: miopie, cataracta, hipermetropie, glaucom, dezlipire de retina si alte afectiuni. Clinica Dr. Holhos ofera in premiera in Transilvania operatia laser Presbyond, o interventie dedicata pacientilor cu presbiopie, care au varsta de peste 40 de ani. Alta interventie adusa in premiera in Sibiu de aceasta clinica este operatia laser pentru reducerea dioptriilor cu tehnologia RelEx Smile de la Zeiss.

In aceasta clinica de oftalmologie din Sibiu, tariful pentru o consultatie de baza este cuprins intre 150-300 de lei, in functie de medic.  

Sunt multe lucruri pozitive pe care le-au remarcat pacientii acestei clinici moderne din Sibiu: aparatura de ultima generatie, investigatiile complexe, personalul medical profesionist si care ofera explicatii pe intelesul tuturor. Din aceste motive, multi dintre sibieni merg cu incredere la oftalmolog, atat pentru controale de rutina, cat si pentru investigatii sau interventii mai dificile. Sunt insa si persoane care sustin ca timpul de asteptare este mare si ca serviciile sunt mai costisitoare fata de alte clinici de specialitate din oras. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Holhos
Vezi Pareri

2. Chic Optique

Chic Optique este un cabinet de optica medicala ce pune la dispozitia sibienilor servicii complete pentru sanatatea ochilor. Un medic specialist oftalmolog se preocupa ca fiecare pacient sa primeasca ajutorul de care are nevoie in gestionarea afectiunilor si problemelor oculare, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ulterior, un consultant al Chic Optique le ofera sibienilor sfaturile si explicatiile necesare, astfel incat sa-si aleaga rama potrivita cu stilul si fizionomia lor. De asemenea, si persoanele care au urgente de oftalmologie in Sibiu se pot prezenta in aceasta locatie, pentru ca, datorita echipamentelor moderne, pot fi diagnosticate si tratate in conditii foarte bune, printr-o abordare personalizata.

Tariful unei consultatii este de 140 de lei.

Pentru ca au beneficiat de servicii pe care le considera impecabile, multi sibieni recomanda Chic Optique tuturor persoanelor care au nevoie de ochelari de vedere sau care simt ca au o problema la ochi. Atentia, promptitudinea, profesionalismul echipei i-au convins pe oameni sa revina ori de cate ori vor avea ocazia in aceasta locatie. 

3. Thera Optic Med

Poti beneficia de servicii de oftalmologie in Sibiu si la Thera Optic Med, un cabinet de optica medicala si oftalmologie la care merg cu incredere persoane de toate varstele, pentru retete de ochelari, consultatii de specialitate si pentru varietatea de rame disponibile. Datorita aparaturii moderne, cum este masina de montat de la Essilor, ochelarii pot fi gata in aceeasi zi. In magazinul din incinta Thera Optic Med se afla peste 500 de rame de la branduri de top, dar poti alege si lentile de calitate superioara, ochelari de soare sau lentile de contact. Fondatorul acestui cabinet este Diana Langa, tehnician optometrist.

La Thera Optic Med consultatiile optometrice sunt gratuite.

Gama variata de modele de rame de ochelari, personalul atent si amabil si ajutorul in alegerea produselor potrivite sunt motive pentru care sibienii spun ca s-au simtit foarte bine in aceasta locatie.  Mai sunt punctate si alte aspecte pozitive: preturile accesibile, livrarile rapide de ochelari si serviciile pentru copii.

4. Ofta Total

Poti gasi un medic oftalmolog in Sibiu si la Clinica Oftalmologica Ofta Total, ce ofera servicii diverse in aceasta specialitate: consultatii oftalmologice, investigatii, tratamente laser, interventii chirurgicale, operatii de cataracta, optica medicala. Experienta de 30 de ani si aparatura de ultima generatie sunt premisele unei experiente placute si folositoare, ca pacient al acestei clinici. Echipa clinicii este alcatuita din medici primari si specialisti oftalmologi, printre care se afla prof. univ. dr. Adriana Stanila, medic primar oftalmolog si director al Centrului de Cercetare a Suprafetei Oculare, si dr. Dan Stanila, medic specialist oftalmolog si asistent universitar la Facultatea de Medicina a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Pretul unei consultatii oftalmologice este de 150-200 de lei, in functie de medic.

Sunt persoane care au facut mai multe vizite in acest cabinet de oftalmologie din Sibiu si de fiecare data au fost incantate de serviciile de care au beneficiat. Conditiile moderne, aparatura de ultima generatie si personalul medical atent, profesionist si implicat sunt cele mai apreciate aspecte la Ofta Total. Sibienii spun ca atat adultii, cat si copiii sunt consultati in cele mai bune conditii si ca preturile ochelarilor sunt pentru toate buzunarele. Sunt insa si persoane care sustin ca nu se respecta programarile si ca este aglomeratie in sala de asteptare.

5. Clinica iMed

Clinica iMed este o clinica de oftalmologie din Sibiu, dar si de obstetrica-ginecologie, fertilizare in vitro si cu alte specialitati medicale si chirurgicale. Consultatiile de oftalmologie se adreseaza si adultilor, si copiilor si sunt realizate cu echipamente moderne. Pe langa diagnostic si prescriere de ochelari, se mai ofera si tratamente pentru cataracta, glaucom, retinopatia diabetica sau degenerescenta maculara. De asemenea, in cabinetele de oftalmologie se realizeaza si tomografii retiniene in coerenta optica, angiofluorografii, fund de ochi, camp vizual computerizat sau aberometrie si topografie corneana. Exista si o sala de operatii oftalmologice, dotata la standarde europene si care a fost data in folosinta in anul 2017. Consultatiile oftalmologice sunt realizate de numerosi medici specialisti si primari oftalmologi, printre care dr. Bianca Laslau, medic specialist oftalmolog aflat in relatie contractuala cu CJAS Sibiu. 

Pretul unei consultatii la un doctor oftalmolog din Sibiu, din cadrul iMed, este de 150-200 de lei. 

Clinica iMed este apreciata in Sibiu pentru medicii bine pregatiti si care dau dovada de atentie si preocupare fata de fiecare pacient. In privinta clinicii de oftalmologie, sunt persoane ce se declara recunoscatoare colectivului medical pentru tratamentele eficiente ce le-au ajutat sa-si recapete vederea si sanatatea ochilor. Consultatiile amanuntite, investigatiile efectuate cu echipamente performante, buna organizare si curatenia sunt lucruri care i-au atras pe pacienti si pentru care spun ca vor mai reveni in locatie, unde pot gasi la orice ora un bun dr. oftalmolog din Sibiu. Sunt si cateva nemultumiri prezentate in recenzii: nerespectarea programarilor, timp mare de asteptare, care poate ajunge si la trei ore, si dificultatea de a contacta clinica, pentru ca nu se raspunde la telefon.

Concluziile noastre

Sunt multe locatii in Sibiu in care poti beneficia de o consultatie de oftalmologie sau de o consultatie optometrica. In fiecare dintre cabinetele prezentate exista aparatura moderna, pentru evaluarea sanatatii ochilor, iar in unele dintre ele sunt medici cu o vasta pregatire in domeniu si cu o experienta indelungata.

Apeleaza la un oftalmolog din Sibiu atat pentru controale periodice, cand si in cazul in care apar diverse simptome oculare. Astfel, vei evita complicatiile si iti vei proteja sanatatea ochilor pe termen lung.