Meniu

Oftalmologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este recomandat sa ajungi periodic intr-un cabinet de oftalmologie din Slatina, pentru o vizita de rutina, chiar daca nu te stii cu afectiuni oculare. Odata cu inaintarea in varsta, cresc sansele de a dezvolta afectiuni precum: cataracta, glaucom sau degenerescenta maculara. In cadrul unui control amanuntit, medicul iti evalueaza sanatatea ochilor si iti ofera indicatiile necesare pentru a-ti proteja vederea.

Daca nu ai decis inca la ce cabinet oftalmologic sa te prezinti in Slatina, acest articol iti va fi de mare folos. In cadrul sau vei putea descoperi ce optiuni ai, in materie de clinici, cabinete de oftalmologie si de optica medicala, astfel incat sa identifici o locatie in acord cu nevoile si preferintele tale.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Slatina?

Consultatia de oftalmologie realizata in clinicile din Slatina are diverse tarife. Tabelul de mai jos prezinta o lista a preturilor percepute in cele mai apreciate locatii din oras, in care sunt puse la dispozitie servicii de oftalmologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spectrum
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic oftalmolog cu experienta
 • Consultatii pentru copii si adulti
 • Tratamente laser oftalmologice
 • Interventii chirurgicale oftalmologice
 • In contract cu CNAS
 • Curatenie si ambianta placuta
Swift Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Cabinet cu vechime pe piata
 • Controale optometrice gratuite
 • Diverse modele de lentile si rame
 • Ochelarii sunt gata in 60 de minute
 • Ochelari de soare
 • Diverse accesorii
OftaClinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medic cu experienta
 • Consultatii si investigatii oftalmologice
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Colaboreaza si cu SJU Slatina
Lisimed
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Cabinet de oftalmologie
 • Medic primar oftalmolog cu experienta
 • Buna organizare
 • Aparatura moderna si performanta
 • Colaboreaza cu SJU Slatina
 • Nu se respecta programarile
Policlinica Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Peste 20 de specialitati medicale
 • Analize complete de laborator
 • Cabinet de oftalmologie
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Slatina

Iata care sunt cele cinci locatii din Slatina la care te poti programa la un consult oftalmologic sau optometric, in functie de nevoi.

1. Spectrum Clinique

Spectrum Clinique este o clinica moderna din Slatina care ofera servicii de oftalmologie si obstetrica-ginecologie. Aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica, precum si echipa medicala de exceptie asigura o abordare moderna si eficienta a afectiunilor, cu un grad ridicat de precizie. Dr. Constantin Gheorghita este medic specialist si chirurg oftalmolog cu numeroase interventii de cataracta la activ. Serviciile de oftalmologie includ: consultatii, investigatii, interventii chirurgicale pentru cataracta, de reducerea dioptriilor si pentru alte defecte de vedere. In plus, clinica din Slatina se afla in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Costul unei consultatii de oftalmologie este de 200 de lei.

Cele mai apreciate lucruri la Spectrum Clinique sunt: buna pregatire a medicilor, atat in ceea ce priveste operatiile cat si consultatiile si investigatiile oftalmologice, amabilitatea personalului, aparatura performanta, curatenia, programarile rapide si ambianta placuta. Pe langa acestea, sunt si persoane care au spus in recenzii ca personalul de la receptie nu ofera toate informatiile de care pacientii au nevoie si ca unele programari au fost anulate.

Vezi parerile pacientilor despre Spectrum Clinique
Vezi Pareri

2. Swift Optic

Cabinetul Swift Optic a fost deschis in Slatina in anul 1996 si functioneaza in prezent in doua locatii: vizavi de Spitalul Judetean si vizavi de Politia Municipiului. Pentru persoanele care vor sa-si achizitioneze ochelari de la Swift Optic se asigura control gratuit. Comenzile de ochelari se executa in maxim 60 de minute, daca lentilele de care au nevoie clientii se afla in stocul magazinului. In salonul de optica sunt numeroase modele de ochelari de vedere, cu lentile progresive, bifocale, polarizate, fotocromatice, antireflex sau cu PC protect, precum si numeroase modele de ochelari de soare si accesorii (lavete, tocuri, snururi, spray anti-aburire, servetele).

Consultatia optometrica este gratuita in cabinetul Swift Optic. 

Clientii evalueaza aceste cabinete din Slatina cu nota maxima, pentru serviciile ireprosabile, amabilitate si promptitudine. Diversitatea modelelor de rame si lentile de vedere sau de ochelari de soare este de asemenea considerata un punct forte al clinicii de catre slatineni. 

3. OftaClinique

OftaClinique este un cabinet oftalmologic din Slatina in care isi desfasoara activitatea dr. Ana-Maria Balsanu, medic specialist oftalmolog. Acest medic a efectuat rezidentiatul in cadrul Spitalului Militar Bucuresti, iar intre anii 2012 si 2017 a locuit in Franta. Ulterior a revenit in tara si s-a stabilit in Slatina, unde a venit sa profesese in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta, pe sectia de Oftalmologie, dar si in cabinetul din ambulatoriu. Masterul in retina obtinut la Paris este o garantie a pregatirii de exceptie si a serviciilor de calitate oferite de dr. Balsanu si implicit de aceasta clinica de oftalmologie din Slatina.

Pretul unei consultatii este de 150 de lei.

Locuitorii din Slatina care au trecut cel putin o data prin acest cabinet oftalmologic au remarcat aparatura de ultima generatie, cu care medicul isi face meseria. De asemenea, ei spun ca seriozitatea, profesionalismul si amabilitatea dr. Balsanu sunt motive pentru care au fost convinsi sa o recomande, dar si sa revina in aceasta locatie la nevoie. 

4. Lisimed

Lisimed este o policlinica din Slatina in care functioneaza numeroase specialitati medicale, de la oftalmologie si ORL, la gastroenterologie, neurologie, chirurgie vasculara, reabilitare medicala si pediatrie. Serviciile de oftalmologie sunt asigurate de un medic cu experienta, dr. Mihai Calinescu, medic primar oftalmolog. In cabinet sunt puse la dispozitie servicii precum: consultatii si controale de specialitate, prescriere de ochelari, refractometrie. Cabinetul de oftalmologie din incinta acestei policlinici este dotat cu aparatura moderna. Dr. Mihai  Calinescu poate fi gasit si pe sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, care dispune si de un compartiment de Oftalmologie Copii.

Pretul unei consultatii oftalmologice este de 160 de lei.

Slatinenii sunt, in mare parte, multumiti de serviciile oferite de Policlinica Lisimed, potrivit recenziilor postate pe internet. Ei considera ca aceasta clinica este completa, cu cabinete medicale din diverse specialitati medicale. Personalul amabil si profesionist, echipamentele moderne si buna organizare sunt de asemenea apreciate de pacienti. Sunt punctate si cateva nemultumiri, printre care aceea ca nu se respecta programarile.

5. Policlinica Promed

Poti beneficia de servicii de oftalmologie in Slatina si in cadrul Policlinicii Promed, ce a fost infiintata in anul 2001. Policlinica s-a dezvoltat de la an la an si a ajuns sa ofere peste 20 de tipuri de consultatii de specialitate, investigatii medicale, analize complete de laborator, servicii de medicina muncii si de intocmire a fiselor medicale. In cabinetul de oftalmologie se afla dr. Mirela Circiumaru, medic specialist oftalmologie, care ofera urmatoarele servicii: consultatii, examen fund de ochi, perimetrie computerizata, test Jaeger, test Schirmer, tonometrie non contact, extractie de corpi straini corneeni si conjunctivali.

O consultatie completa de oftalmologie costa 150 de lei la Policlinica Promed. 

Policlinica Promed este un loc in care multi slatineni au gasit servicii profesioniste, oferite de personal medical si auxiliar implicat si bine instruit. Desi sunt multi cei care au avut parte de o experienta placuta in aceasta locatie, sunt si pacienti  care spun ca in anumite zile se creeaza aglomeratie, ca nu se respecta orele de programare si ca in unele cazuri timpul de asteptare a depasit si o ora.

Concluziile noastre

Sunt multe cabinete in care poti opta pentru servicii complete de oftalmologie in Slatina. In cele pe care ti le-am prezentat in acest articol sunt medici cu experienta, unii dintre acestia activand si pe sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean de Urgenta.

Vizita intr-un cabinet de oftalmologie ar trebuie efectuata o data la 1-2 ani, in cazul persoanelor care nu au afectiuni oculare existente. Cei care au o afectiune diagnosticata la ochi sau o boala sistemica (diabet) care poate afecta sanatatea ochilor, trebuie sa se prezinte mai des la oftalmolog in Slatina.