Meniu

Oftalmologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de oftalmologie din Suceava sunt oferite in clinici de profil, in care activeaza medici cu experienta, dar si in unele dintre opticile medicale. In acest articol vei afla unde poti beneficia de un control al ochilor sau de investigatii amanuntite.

Controalele oftalmologice sunt recomandate periodic, atat pentru copii, cat si pentru adulti, iar in cazul in care a fost diagnosticata o anumita afectiune, acestea trebuie efectuate mai des. Parcurgand acest articol vei afla la ce medic oftalmolog din Suceava sa te prezinti astfel incat sa ai garantia unor servicii de calitate superioara.

Cat costa consultatia de oftalmologie in Suceava?

Consultatia de oftalmologie in Suceava are un tarif diferit, in functie de medic si de clinica. In tabelul de mai jos poti vedea cateva preturi, pentru a-ti face o idee despre bugetul pe care trebuie sa-l aloci.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medoptic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Medici cu o pregatire de exceptie
 • Echipamente performante
 • Interventii chirurgicale complexe la nivelul ochilor
 • Tratamente laser
 • Magazin de optica medicala
 • Plata in rate
 • Servicii pentru copii si adulti
Novaoptic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Investigatii oftalmologice complexe
 • Chirurgie oculara
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Personal medical bine pregatit
 • Bloc operator modern si bine dotat
 • Personal amabil si eficient
 • Nu se respecta programarile
Optik Tataru
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii oftalmologice si optometrice pentru toate varstele
 • Doua cabinete in Suceava
 • Diverse investigatii oftalmologice
 • Prescriptii de ochelari
 • Magazin cu diverse modele de ochelari de soare si de vedere
 • Personal amabil si cu experienta
Expertoptic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Consultatii optometrice gratuite
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Optometristi cu experienta
 • Locatie accesibila, in incinta Iulius Mall Suceava
 • Varietate de rame, lentile pentru ochelari si lentile de contact
Policlinica Bucovina
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale diverse
 • Medici cu experienta
 • Consultatii de oftalmologie decontate de CAS
 • Preturi accesibile
 • Medic oftalmolog disponibil de luni pana vineri in locatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate efectua un consult de oftalmologie in Suceava

Poti solicita un consult de oftalmologie in municipiul Suceava in urmatoarele cabinete, optici medicale si clinici.

1. Medoptic

Pentru locuitorii din Suceava, Clinica Oftalmologica Medoptic este una cu traditie, care ofera investigatii, tratamente laser si interventii chirurgicale complexe. Aceste servicii sunt realizate de medici cu experienta, cu ajutorul echipamentelor performante in care s-au facut investitii importante. Sunt trei clinici Medoptic in Suceava (Areni, Bucovina, Burdujeni). In centrul Medoptic Areni isi desfasoara activitatea dr. Anca Trifina, care activeaza si la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, iar la Medoptic Bucovina o vei intalni pe dr. Carmen Gabriela Danilevici, participanta la congrese nationale de oftalmologie generala si oftalmopediatrie. Tot aici profeseaza si dr. Alice Daniela Polonic, supraspecializata in strabism si membra a Societatii Romane de Oftalmologie. 

Consultul oftalmologic costa 200-250 de lei la MedOptic.

Sunt multe lucruri pe care sucevenii le admira la aceasta clinica de oftalmologie din Suceava: medicii bine pregatiti, personalul amabil si atent, examinari realizate cu atentie si pe indelete, preturile accesibile si investigatiile realizate cu aparatura moderna. Echipa de specialisti este considerata un etalon pe piata serviciilor de oftalmologie din oras, datorita modului cum interactioneaza cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Medoptic
Vezi Pareri

2. Novaoptic

Novaoptic este o alta locatie in care ai toate sansele sa intalnesti un medic oftalmolog bun in Suceava. Aceasta este prima clinica stomatologica privata din Bucovina si a fost deschisa in anul 1999. In timp, s-a dezvoltat si a inclus departamente noi, de chirurgie oculara, optica medicala si de investigatii oftalmologice complexe. O echipa numeroasa de medici primari si specialisti oftalmologi, impreuna cu opticieni, optometristi, asistenti medicali si consultanti de vanzari isi desfasoara activitatea in beneficiul sucevenilor. Aparatura medicala utilizata aici este moderna, cateva dintre dotari fiind: laser oftalmologic, autorefractometru pediatric portabil, ecograf ocular sau tomograful in coerenta optica. In clinica se efectueaza si operatii de glaucom, cataracta, afectiuni ale pleoapelor sau injectii intravitrene, in cadrul blocului operator Novaoptic ce a fost dat in folosinta in 2005. Directorul general al clinicii este dr. Cristina David, medic primar oftalmolog.

Pretul unei consultatii oftalmologice este de 200 de lei.

Serviciile Novaoptic sunt apreciate de pacientii din Suceava din mai multe motive: aparatura este performanta si moderna, medicii sunt bine pregatiti, iar profesionalismul intregii echipe se reflecta in promptitudinea livrarii produselor si serviciilor. Oamenii spun ca de la momentul programarii telefonice si pana la iesirea din cabinet, totul a decurs cu empatie, bunavointa si respect. In schimb, sunt unii suceveni care nu au fost multumiti de faptul ca nu se respecta programarile, iar un alt dezavantaj punctat ar fi ca aceasta clinica este relativ departe de liniile de transport in comun.

3. Optik Tataru

Optik Tataru este o clinica de oftalmologie si optica medicala din Suceava care face parte din reteaua medicala cu acest nume ce este prezenta in mai multe orase. In Suceava sunt, de fapt, doua cabinete care poarta acest nume, unul in centrul orasului si altul in Burdujeni. Povestea Optik Tataru a inceput in anii 90 si se intinde pe doua generatii, traditia fiind transmisa din tata in fiu. Serviciile care sunt oferite in aceasta locatie sunt si pentru copii, si pentru adulti: consultatii oftalmologice, investigatii (examen fund de ochi, tonometrie, camp vizual, tomografie in coerenta optica), prescriptii de ochelari, montajul ochelarilor si service. 

Pretul consultatiei oftalmologice este de 150 de lei.

Consultatiile oftalmologice amanuntite efectuate in acest cabinet sunt un motiv important pentru care sucevenii il recomanda tuturor persoanelor interesate de evaluarea sanatatii ochilor. Amabilitatea si promptitudinea personalului, aparatura moderna si atmosfera placuta le-au oferit clientilor o experienta placuta in cele doua locatii Optik Tataru din Suceava. De asemenea, oamenii au mai fost incantati si de varietatea de rame disponibile in cadrul opticii.

4. Expertoptic

Expertoptic pune la dispozitie servicii de calitate si suport in alegerea ochelarilor potriviti. Personalul specializat din cadrul cabinetului din Suceava efectueaza consultatii optometrice  pentru copii si adulti. Expertii utilizeaza aparatura de ultima generatie pentru a evalua sanatatea ochilor si va face recomandarile de ochelari, unde este cazul. Ulterior, din magazinul din locatie iti poti alege ramele sau lentilele potrivite, inclusiv lentilele de contact, beneficiind de suportul personalului.

Consultatia este gratuita la Expertoptic Suceava.

Unele dintre aspectele pe care sucevenii le considera avantajoase aici ar fi programarile rapide, consultatiile gratuite si preturile avantajoase la unele rame de brand. Pe langa aceste aspecte care conteaza pentru clienti, sunt persoane care sustin ca un minus ar fi faptul ca in locatie nu exista medic oftalmolog.

5. Policlinica Bucovina

In Policlinica Bucovina vei gasi un doctor oftalmolog in Suceava care colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca poti beneficia gratuit de consultatii, dar si contra cost. Investigatiile si procedurile efectuate sunt utile pentru evaluarea exacta a sanatatii ochilor: refractometrie, biomicroscopie, tonometrie, oftalmoscopie, extractie corpi straini. Medicul care activeaza aici este dr. Diana Cimpan, medic specialist oftalmolog, care are program de luni pana vineri in aceasta locatie. Policlinica Bucovina dispune de o gama extinsa de servicii clinice si paraclinice, prin intermediul unei echipe numeroase de profesionisti.

Tariful unei consultatii la acest oftalmolog din Suceava este de 180 de lei.

Varietatea serviciilor, profesionalismul medicilor si consultatiile pe indelete sunt lucruri pe care sucevenii le aplauda la aceasta policlinica. La polul opus, sunt cei care nu au fost multumiti de experienta de aici, spunand ca unii medici sunt lipsiti de empatie si nu sunt adeptii unei bune comunicari cu pacientii.

Concluziile noastre

Serviciile de oftalmologie din Suceava sunt variate si sunt oferite atat in policlinici si clinici de profil, cat si in unele dintre opticile medicale din oras. Alege pentru tine si familia ta o clinica apreciata, in care se afla medici oftalmologi cu experienta si care dispun de aparatura performanta, astfel incat evaluarea sanatatii oculare sa fie corecta si sa beneficiezi de cele mai bune tratamente.