Meniu

Oftalmologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recomandarile medicale spun ca fiecare om trebuie sa mearga la oftalmolog, in Targoviste fiind cateva clinici si cabinete in care profeseaza medici cu experienta vasta, ce, in unele cazuri, depaseste 25 de ani. Experienta si buna pregatire a unui medic sunt o garantie a diagnosticului corect si al unui tratament eficient.

Descopera unde anume poti efectua in Targoviste o consultatie de oftalmologie in cele mai bune conditii citind acest articol. Si nu uita! Trebuie sa te prezinti periodic la controale de rutina la oftalmolog, chiar daca nu ai simptome specifice sau nu ai primit un diagnostic, pentru ca in acest fel iti vei proteja sanatatea ochilor pe termen lung.

Cat costa un control la oftalmolog in Targoviste

Pretul unui control la oftalmolog in Targoviste variaza de la un cabinet la altul, in functie de medic sau de alti factori. Tabelul urmator iti poate fi de folos, in cazul in care vrei sa stii ce buget sa aloci pentru o simpla consultatie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cristalin Optik
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii oftalmologice
 • Consultatii optometrice gratuite
 • Medic primar oftalmolog cu experienta de peste 30 de ani
 • Numeroase modele de rame si lentile, lentile de contact
 • Montaj si accesorii
 • Programari online sau prin telefon
 • Program si sambata
Optidana
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic oftalmolog cu experienta
 • Program de consultatii si sambata
 • Optica medicala cu numeroase modele de rame si lentile
 • Personal amabil si bine instruit
 • Nu se respecta programarile
Dioptria
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii oftalmologice
 • Consultatii optometrice gratuite
 • Optica medicala cu ochelari de vedere, lentile de contact si ochelari de soare
 • Echipa medicala numeroasa
 • Personal atent si amabil
 • Cabinet modern
Purmed
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic oftalmolog cu experienta
 • Cabinet oftalmologic modern
 • Bun raport calitate-pret
 • Servicii oftalmologice pentru copii si adulti
Optic Art
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici oftalmologi experimentati si cu diverse supraspecializari
 • Operatii de cataracta
 • Tratamente laser oculare
 • Injectii intravitreene
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii oftalmologice pentru copii si adulti
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la oftalmolog in Targoviste

Sunt mai multe clinici, cabinete si optici medicale unde sa te poti programa pentru o consultatie la oftalmologie in Targoviste. In continuare vei putea afla informatii despre cele mai populare si mai apreciate dintre ele. Conditiile moderne, medicii cu experienta si aparatura performanta sunt motive pentru care aceste locatii sunt ideale pentru un control la ochi. 

1. Cristalin Optik

La Cristalin Optik poti solicita o programare oftalmologica la un medic primar oftalmolog cu o experienta de peste 30 de ani – dr. Corina Grapa. Echipa cabinetului este completata de Mihaela Moraru, optometrist. Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, la Cristalin Optik pot fi oferite numeroase servicii: consultatii oftalmologice si optometrice, rame si lentile pentru ochelari de vedere, lentile de contact, accesorii si servicii de montaj. Aici exista program de functionare chiar si in weekend, mai exact sambata, intre orele 9:00-13:00.

Pretul consultatiei oftalmologice este de 150 de lei.

Targovistenii care au trecut pragul acestui cabinet se declara impresionati de amabilitatea si competenta personalului medical, de preturile decente si de serviciile de calitate superioara. Oamenii spun ca merg cu placere in aceasta locatie, pentru controale periodice, pentru schimbarea lentilelor, dar si pentru informatiile utile primite de la medic si optometrist in privinta sanatatii ochilor si a ingrijirii ochelarilor si lentilelor.

Vezi parerile pacientilor despre Cristalin Optik
Vezi Pareri

2. Optidana

Un alt bun oftalmolog din Targoviste este si dr. Dana Ceraceanu, de la cabinetul Optidana, Medicul ofera consultatii oftalmologice inclusiv sambata. Dupa o consultatie, iti poti alege perechea potrivita de ochelari de la optica medicala din incinta cabinetului, unde se afla numeroase modele de rame, de la diverse branduri. Personalul te va ajuta sa alegi ce te avantajeaza si iti va oferi toate informatiile necesare despre cum sa intretii produsele si accesoriile achizitionate.

Pretul consultatiei oftalmologice este de 180 de lei.

Atat buna pregatire a personalului, cat si varietatea de modele de rame sunt pe placul targovistenilor care au trecut prin aceasta locatie. In recenziile din mediul online, oamenii sustin ca au achizitionat produse de foarte buna calitate si ca amabilitatea intregii echipe ii determina sa mai revina. Unele persoane au punctat si cateva aspecte de care nu au fost multumite, cum ar fi ca nu se respecta orele de programare sau ca nu sunt conditii bune de asteptare, locatia fiind neicapatoare, iar locurile pe scaun insuficiente.

3. Dioptria

Optica medicala Dioptria a aparut pe piata in anul 1991 si ofera consultatii oftalmologice si optometrice, consultanta si service pentru ochelari. Consultatiile oftalmologice se adreseaza si copiilor, si adultilor si sunt puse la dispozitie de medici oftalmologi, care ofera servicii personalizate, pentru nevoile fiecarui pacient: dr. Lilia Bacalim, dr. Bojan Marinkovic, dr. Ioana Podeanu, dr. Maria-Xonia Dumitru, dr. Claudia Mandoiu.

Consultatia oftalmologica are un pret de 150 de lei.

Echipa Dioptria este laudata pentru seriozitatea, amabilitatea si profesionalismul de care da dovada fata de fiecare client. Oamenii sustin ca atmosfera este placuta si relaxanta in acest centru, iar personalul este atent si dispus sa-i ajute cu informatii si explicatii.

4. Purmed

Servicii de oftalmologie poti gasi in Targoviste si in cadrul clinicii Purmed, unde functioneaza si alte cabinete medicale: medicina interna, chirurgie vasculara, dermatologie, oncologie, endocrinologie, neurologie, ginecologie, neonatologie. In cabinetul de oftalmologie activeaza dr. Carla Tomescu, la care se pot prezenta persoane de toate varstele pentru: consultatii, investigatii si tratamente oftalmologice.

Costul unei consultatii oftalmologice este de 170 de lei.

Activitatea medicala a dr. Carla Tomescu, medic oftalmolog, este evaluata de pacientii sai drept profesionista. Dambovitenii spun in recenziile din mediul online ca se remarca daruirea si priceperea acestui doctor, pentru ca isi face meseria cu mare atentie si cu grija, atat fata de copii, cat si fata de adulti. Si despre clinica Purmed oamenii au o parere buna, spunand ca serviciile sunt variate si au un bun raport calitate-pret.

5. Optic Art

Optic Art este singura clinica oftalmologica din Dambovita si ofera servicii medicale si chirurgicale pentru copii si adulti in cele trei cabinete dotate cu aparatura de ultima ora. In clinica se pot depista si diagnostica bolile oculare, se prescriu ochelari si se ofera tratamentele chirurgicale sau nechirurgicale necesare. Operatiile ce se realizeaza la Optic Art sunt de:  cataracta, chalazion, chisturi palpebrale, chisturi conjunctivale, tumori ale pleoapelor si conjunctivei, xantelasme, entropion, ectropion. Colectivul de medici este alcatuit din cinci specialisti, printre care se afla dr. Maria Oprescu, medic primar oftalmolog, doctor in oftalmologie, ce are o experienta clinica si chirurgicala de peste 25 de ani si dr.  Anca Oprescu Girneata, medic specialist oftalmolog supraspecializat in patologia vitreo-retiniana.

O consultatie oftalmologica pentru adulti are un tarif de 150 de lei.

In mediul online se spune despre aceasta clinica din Targoviste ca este singura dotata la standarde europene si ca echipa medicala este profesionista in adevaratul sens al cuvantului. Consultatiile realizate cu aparatura de ultima generatie si interventiile chirurgicale cu rezultate foarte bune sunt alte argumente ale targovistenilor care recomanda Centrul Oftalmologic Optic Art. Sunt si persoane nemultumite in randul pacientilor, care spun ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare poate fi destul de mare.

Concluziile noastre

Daca vrei sa ajungi la un oftalmolog in Targoviste, tine cont de informatiile din acest articol. Un astfel de cabinet trebuie sa fie dotat cu echipamente medicale moderne si performante, pentru o evaluare cat mai corecta a sanatatii ochilor. In plus, medicii cu experienta si bine pregatiti sunt o garantie a tratamentelor eficiente, atat medicale cat si chirurgicale, astfel incat sa te poti bucura din nou de un vaz clar si fara disconfort.