Meniu

Oftalmologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu probleme de vedere, o consultatie de specialitate la o clinica de oftalmologie in Targu Jiu iti poate oferi informatiile de care ai nevoie, pentru a remedia pe cat posibil situatia. Doar pentru ca o persoana s-a obisnuit sa nu vada la distanta nu inseamna ca acest lucru este sanatos, intrucat impactul pe care il are asupra calitatii vietii este semnificativ. 

Tocmai de aceea, in cadrul clinicilor din Targu Jiu se efectueaza diverse servicii de oftalmologie, al caror scop este de a-i ajuta pe oameni sa vada cat mai clar lumea din jurul lor. De cele mai multe ori, aceste clinici au integrat si un magazin de optica in cadrul lor, din care persoanele interesate pot alege o pereche de ochelari cat mai pe gustul lor. 

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Targu Jiu? 

Bugetul poate sa fie un factor mai mult sau mai putin important, in functie de situatia materiala pe care o are o persoana, dar nu strica sa te interesezi de tarifele serviciilor de oftalmologie din Targu Jiu. De aceea, noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse preturile de la mai multe clinici din oras pentru consultatia oftalmolgica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Viena Optik
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de produse
 • Experienta in domeniu
 • Laborator propriu
 • Program sambata
Clinica Life Scan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic primar
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Medical Optic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Diverse produse de optica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de oftalmologie in Targu Jiu 

Topul de mai jos este alcatuit din trei clinici in cadrul carora se efectueaza consultatii de oftalmologie in orasul Targu Jiu. Daca n-ai idee pe care sa o alegi, tine cont de aspectele prezentate in descrierile urmatoare, in care au fost incluse tarifele, aparatura din dotare, pregatirea medicilor si diversele promotii de care poti beneficia: 

1. Viena Optik 

Prima optiune in materie de servicii de oftalmologie realizate in Targu Jiu este cabinetul Viena Optik. Activitatea primului cabinet din aceasta retea a inceput in anul 1995, iar cu timpul a continuat sa se extinda, pentru a oferi consultatii de calitate tuturor celor care au nevoie de ele. O consultatie in cadrul acestui cabinet cuprinde determinarea acuitatii vizuale, evaluarea refractiei oculare prin autokeratorefractometrie, verificarea motilitatii oculare si prescrierea ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact. Gama de produse la care au acces oamenii este una variata, iar cei care nu se pot hotari in privinta produsului ideal, pot opta pentru serviciul de consultanta. Specialistii de la cabinet iau in calcul aspecte legate de stilul de viata al clientilor, astfel incat perechea de ochelari pe care o recomanda sa fie cea mai potrivita. Alte servicii pentru care mai pot opta oamenii sunt montajul ochelariilor si reparatiile. Cabinetul nu are program doar in timpul saptamanii, ci si sambata. 

Consultatia este gratuita pentru persoanele care isi fac programare. 

Calitatea serviciilor nu este trecuta cu vederea de pacientii cabinetului Viena Optic, intrucat mai multe persoane il recomanda tocmai datorita acestui fapt. Un alt aspect pe care l-au apreciat cei care au beneficiat de serviciile cabinetului este gama variata de produse, care include modele de rame de ochelari de la branduri recunosute la nivel international.

Vezi parerile pacientilor despre Viena Optik
Vezi Pareri

2. Clinica Life Scan  

In scopul de a beneficia de expertiza unui doctor oftalmolog in Targu Jiu, oamenii au ca optiune Clinica Life Scan. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Madalina Dobran, medic primar oftalmolog, care realizeaza consultatii in cadrul cabinetului. Aparatura performanta din dotarea cabinetului sprijina efectuarea a mai multe investigatii precum tomografia computerizata in coerenta optica, examenul computerizat al fundului de ochi, ecografia oculara computerizata, autorefractometrul, biomicroscopia si tonometria non contact. Cu intentia de a asigura in continuare servicii de calitate, clinica investeste in mod periodic in formarea si pregatirea personalului medical. Programarea se poate face prin intermediul numarului de telefon. 

Pretul unei consultatii de oftalmologie este de 150 de lei. 

Cei care au ales sa apeleze la clinica Life Scan pentru servicii de oftalmologie au avut parte de o experienta placuta, datorita profesionalismului personalului medical. Totusi, clinica mai are de lucrat la capitolul organizare, intrucat au existat mai multe situatii in care programarile pacientilor n-au fost nerespectate, iar acestia au fost nevoiti sa astepte pe hol. 

3. Medical Optic 

Cea de-a treia clinica la care pot apela oamenii pentru servicii de oftalmologie de calitate in Targu Jiu este Medical Optic. Echipa clinicii este formata din medici primari si specialisti in oftalmologie ca Dr. Veronica Strehaianu, Dr. Elena Catana, Dr. Bojan Marinkovic etc. Tot aici isi desfasoara activitatea si optometristi ca Loredana Otilia Ahamoaie sau Alexandra Gogoloi. Aparatura medicala de ultima generatie din dotarea clinicii sprijina efectuarea unui portofoliu variat de servicii, in care sunt incluse atat consultatiile, cat si investigatiile imagistice sau interventiile chirurgicale. Consultatiile oftalmologice complexe sunt adresate atat copiilor, cat si adultilor. In plus, clinica are un magazin de optica in care sunt incluse mai multe categorii de produse, de la ochelari de vedere, la ochelari de soare si lentile de contact. 

O consultatie de oftalmologie costa 200 de lei. 

Persoanele care au optat pentru unul din numeroasele servicii oferite de Medical Optic au apreciat faptul ca locatia este una primitoare, cu produse de calitate. Mai mult decat atat, personalul da dovada de profesionalism. Exista produse pentru fiecare tip de buget, asa ca oricine poate obtine o pereche de ochelari de calitate. 

Concluzii

Prin urmare, daca vrei sa gasesti un medic oftalmolog bun in Targu Jiu, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie cu echipe formate din oameni talentati si cu experienta in domeniu! Indiferent ca ai nevoie de o consultatie de rutina sau de o interventie complexa, medicii din oras vor face tot posibilul sa-ti ofere solutia de care ai nevoie!