Meniu

Oftalmologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform statisticilor efectuate de profesionisti, cinci miliarde de oameni se vor confrunta pana in anul 2050 cu probleme de vedere, in mare parte fiind vina timpului excesiv petrecut in fata calculatorului; din acest motiv, este recomandat sa nu neglijezi vizitele la cabinetul de oftalmologie din Targu Mures. Asigura-te ca tii situatia cat de cat sub control prin respectarea indrumarilor medicului de specialitate, dar fii si la curent cu metodele de tratare a problemelor de vedere pe care le poti pune in aplicare. Stiai ca exista anumite afectiuni, ca glaucomul, care pot duce la orbire, daca nu sunt descoperite la timp si tratate? Evita sa te pui intr-o astfel de situatie neplacuta si mergi regulat la cabinetul de oftalmologie pentru siguranta ta atat in prezent, cat si pe viitor. 

In Targu Mures exista numeroase optiuni spre care iti poti indrepta atentia, unde vei descoperi echipe medicale profesioniste si bine pregatite in tratarea afectiunilor oculare. Citeste mai departe si afla care sunt acestea, dar si de ce ar trebui sa le iei in considerare.

Care este costul pe care trebuie sa il achiti pentru o consultatie oftalmologica in Targu Mures?

Trebuie mentionat ca pretul aplicat pentru o consultatie oftalmologica in Targu Mures este, de cele mai multe ori, stabilit in functie de calitatea aparaturilor folosite si de numarul investigatiilor incluse. De asemenea, exista si clinici care ofera consultatii gratuite, fie pentru ca sunt decontate prin CAS, fie daca la finalul acestora pacientul cumpara o pereche de ochelari din respectivul centru de optica medicala. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt preturile puse in practica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Apollo Vision
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Specialisti cu o buna pregatire
 • Investigatii ireprosabile si rezultate precise
 • Tehnici si abordari moderne
 • Mediu placut si primitor
Vizual Med
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Personal amabil, prietenos si calificat
 • Diagnostic corect si plan personalizat de tratament
 • Aparatura performanta
 • Servicii calitative
Dora Optics
120 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 120 Ron
 • Medici profesionisti, bine pregatiti si atenti la detalii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
Visioofta
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical corect
 • Medici specialisti si primari in oftalmologie
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Investigatii ireprosabile
Optica Optizan
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Amabilitate, profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie si echipamente performante
 • Investigatii complexe
 • Diagnostic corect
 • Sugestii personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor cinci clinici de oftalmologie din Targu Mures

Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii de o calitate superioara, motiv pentru care iti prezentam in cele ce urmeaza cinci clinici de oftalmologie din Targu Mures pe care te poti baza pentru efectuarea unei consultatii de specialitate. Iata care sunt acestea, dar si ce are fiecare de oferit:

1. Apollo Vision

Apollo Vision este un cabinet din Targu Mures care pune la dispozitia tuturor pacientilor servicii oftalmologice la o calitate superioara. Specialistii au o buna pregatire in stabilirea corecta a diagnosticului, prin efectuarea unei serii generoase de investigatii, dar si in elaborarea unor solutii care sa se potriveasca nevoilor acestora. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, printre acestea fiind amintite si: tonometru non-contact, optotip computerizat, biomicroscop. Toate acestea contribuie la imbunatatirea muncii specialistilor de a identifica sursa problemelor de vedere de care pacientul sufera.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este de 200 lei.

Aceasta clinica a primit un rating ridicat, multumita serviciilor ireprosabile de care pacientii au beneficiat, dar si datorita modului amabil in care au fost tratati. Aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, ducand la obtinerea unor rezultate precise si la efectuarea unor investigatii ireprosabile. In plus, specialistii au o buna pregatire in domeniu, asigurandu-i pacientului tehnici si abordari moderne de stabilire a diagnosticului. Mediul este placut, iar personalul amabil.

Vezi parerile pacientilor despre Apollo Vision
Vezi Pareri

2. Vizual Med

Vizual Med este o clinica de oftalmologie din Targu Mures care a fost infiintata acum 10 ani si care si-a propus, inca de la inceput, sa ofere tuturor pacientilor posibilitatea de a fi tratati in mod corespunzator. Echipa acestei institutii medicale este formata dintr-un personal de elita, din care merita mentionati urmatorii: dr. Dacia Hincu, dr. Diana Constantinescu, medici primari oftalmologi, dr. Ancuta Diana Badiu, dr. Anna Eniko Kiss, dr. Diana Dogar, medici specialisti in oftalmologie. Medicii sunt excelent pregatiti, avand peste 20 de ani de experienta. Acestia au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, care le sunt de un real ajutor pentru identificarea corecta a diagnosticului pacientului, urmat de tratamentul personalizat. Printre serviciile care sunt oferite se numara si: examinarea fundului de ochi, biomicroscopia polului anterior si posterior, ecografie oculara, fotografia retinei, masurarea tensiunii intraoculare, gonioscopie, camp vizual computerizat, angiofluorografie retiniana, programe cu exercitii ortoptice la domiciliu etc.

Consultatiile oftalmologice efectuate la Vizual Med sunt gratuite.

Personalul din cadrul clinicii este amabil, prietenos, calificat si este format atat din medici primari, cat si din medici specialisti. Acestia au competenta de a stabili, prin intermediul investigatiilor efectuate, un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, personalizat in functie de necesitatile pacientilor. Aparatura folosita este performanta, de ultima generatie, iar serviciile sunt calitative. 

3. Dora Optics

Dora Optics este un cabinet care ofera servicii de oftalmologie in Targu Mures la standarde superioare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cabinetul a fost infiintat in anul 2008 si are 9 puncte de lucru de optica, 9 cabinete medicale, o sala de investigatii, o sala de operatie si colaborari cu alte 3 policlinici. In cadrul unei consultatii pentru adulti, acestia vor fi putea beneficia de urmatoarele servicii: examinare fund de ochi, tensiune intraoculara, acuitate vizuala, determinare dioptrii, consultatie pentru angajare si permis de conducere. La acestea se adauga si: biometrie optica, ecografie oculara, angio OCT, topografie corneana, microscopie speculara etc. care se achita separat. In plus, dotarile clinicii sunt unele de ultima generatie, pentru realizarea unor investigatii ireprosabile.

Pretul unei consultatii oftalmologice la un medic specialist este de 120 lei, iar la un medic primar – 140 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, datorita faptului ca pacientii sunt multumiti de serviciile oftalmologice. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire, profesionalism si atentie la detalii, dar si o buna competenta in folosirea aparaturilor de ultima generatie pentru efectuarea unor investigatii ireprosabile. Diagnosticul stabilit este unul precis, iar tratamentul este adaptat in functie de dioptriile si patologia pacientului.

4. Visioofta

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unei clinici de oftalmologie in Targu Mures este chiar Visioofta. Echipa este formata din specialisti de exceptie si din medici, care au o buna pregatire in acest domeniu, dar si care au competenta de a identifica problema reala a pacientului. Printre acestia merita mentionati urmatorii: dr. Meda Nicolae, dr. Florina Vultur, medici primari in oftalmologie, dr. Oana Floria, medic specialist oftalmolog, Adriana Laszlo si Marcel Ghena, opticieni. Cu ajutorul aparaturilor de o performanta inalta care se afla in cadrul clinicii, toate investigatiile si examinarile realizate sunt precise.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este 150 lei.

Cabinetul este profund apreciat de pacienti, datorita faptului ca au avut parte de un act medical corect. Personalul este compus atat din medici primari, cat si specialisti, cu competenta de a stabili un diagnostic corect si un tratament pe masura. Echipamentele folosite in cadrul consultatiilor si investigatiilor medicale sunt de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare. 

5. Optica Optizan

Optica Optizan este un cabinet oftalmologic din Targu Mures, care a fost infiintat in anul 2007 si care se adreseaza pacientilor cu probleme de vedere. Este dotat cu o tehnologie avansata, aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, prin intermediul carora investigatiile, examinarile si consultatiile sunt efectuate la standarde ridicate. Cu ajutorul lor, se pot efectua urmatoarele tipuri de consultatii: acuitate vizuala, autokeratorefractometrie, examen biomicroscopic, examinare tensiune intraoculara prin aplanotonometrie si tonometru non-contact, examinare fund de ochi, prescriptie de ochelari sau lentile de contact, perimetrie computerizata. Tot aici se pot monta si rame de ochelari pe lentile, care sunt alese in urma consultatiei de specialitate.

Consultatiile oftalmologice sunt gratuite.

Amabilitatea, profesionalismul, implicarea si buna pregatire in domeniu a cadrelor medicale sunt principalele aspecte care au determinat pacientii sa ofere recenzii pozitive. Aparaturile sunt de ultima generatie, echipamentele folosite sunt performante, iar investigatiile puse in aplicare sunt complexe. Astfel, medicul identifica diagnosticul corect al pacientului, elaborand si sugestii personalizate in functie de patologia de care sufera. 

Concluzii

Trateaza la timp problemele de vedere si mergi din timp la o clinica de oftalmologie din Targu Mures pentru a primi ajutor din partea medicului de specialitate. Primirea unui diagnostic la timp este de-a dreptul necesara pentru tratarea problemelor de vedere. Mergi cu incredere la unul dintre cabinetele amintite in randurile de mai sus si vezi care sunt solutiile pe care le primesti.