Meniu

Oftalmologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Organul vederii este responsabil de colectarea unei cantitati uriase de informatii din mediul in care isi desfasoara oamenii activitatea, iar intretinerea lui este esentiala, printr-o igiena corecta, prin protectie si prin verificarea periodica a starii de sanatate, de care poti avea parte la o consultatie de oftalmologie in Timisoara. Vrei, desigur, sa gasesti un medic bun, aparatura performanta pentru investigatii si solutii eficiente de tratament pentru afectiunea de care suferi sau pentru imbunatatirea acuitatii vizuale.

Sunt multe cabinete specializate in Timisoara, insa acest articol le selecteaza pe cele mai bune, in cadrul unor clinici de oftalmologie sau in cadrul unor centre de optica, dintre care il poti alege pe cel mai potrivit pentru satisfacerea nevoilor tale.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Timisoara?

Sunt multi factori care pot contribui la stabilirea pretului pentru o consultatie de oftalmologie in Timisoara. Aici pot intra aparatura de care dispune clinica, medicul care efectueaza examinarea, reducerile si alte facilitati existente in fiecare centru. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor, clinicilor sau centrelor de optica la care ai putea sa mergi si tarifele percepute pentru o consultatie la un dr oftalmolog din Timisoara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optica Eugen
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Teste de acuitate vizuala performante
 • Consultatii riguroase
 • Produse de calitate
Clinica Dr. Berghian
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Profesionalism ireprosabil
 • Aparatura moderna
 • Investigatii performante
 • Interventii de succes
 • Atentie si rabdare fata de pacienti
Total Clear Vision
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si rabdarea medicului
 • Rigurozitatea actului medical
 • Tratamente eficiente
 • Prescriptii exacte la ochelari
Opticlass
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii performante
 • Interventii de succes
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Prof. Dr. Munteanu
450 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 450 Ron
 • Clinica moderna
 • Standarde internationale
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Gama variata de servicii oftalmologice
 • Timp mare de asteptare
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii de oftalmologie din Timisoara

Daca te intrebi care sunt cele mai bune servicii de oftalmologie din Timisoara, raspunsul te poate surprinde prin diversitatea solutiilor, in care se includ atat cabinete si clinici specializate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor oculare, cat si centre renumite de optica, pe langa care ai trecut probabil fara sa stii ca ofera consultatii oftalmologice amanuntite. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii relevante despre standardele de functionare a unitatilor din top, despre dotarile cu tehnologia necesara investigatiilor, despre personal si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Optica Eugen

Optica Eugen este un brand care s-a impus cu servicii de optica medicala si oftalmologie pe piata de sanatate din Timisoara, avand in prezent doua centre in municipiul resedinta al judetului Timis, unul in Lugoj, unul in Jimbolia si in Sannicolaul Mare. Consultatia oftalmologica in cadrul cabinetelor Optica Eugen se efectueaza cu dispozitivul  ZEISS I PROFILER 2 PLUS, cel mai avansat computer oftalmologic, capabil sa detecteze problemele de acuitate vizuala si sa contribuie la diagnosticarea unor afectiuni oculare precum glaucomul, retinopatia diabetica si cataracta. Brandul Optica Eugen are o vechime de peste 30 de ani si este principalul partener din Romania al producatorului de lentile Zeiss. O echipa experimentata alcatuita din cinci medici oftalmologi cu experienta deservesc aceste centre de optica din judetul Timis.

Pentru o consultatie la un medic oftalmolog in Timisoara, in acest centru, se percepe un tarif cuprins intre 200 si 250 de lei, in functie de medic si de experienta acestuia.

Pacientii spun ca au gasit aici servicii de calitate, profesionalism si seriozitate, teste de acuitate vizuala performanta, consultatii riguroase si produse de calitate. Sunt si nemultumiri legate de pretul produselor de optica.

Vezi parerile pacientilor despre Optica Eugen
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie si optica Dr. Berghian din Timisoara ofera consultatii oftalmologice, chirurgie oftalmologica, rame si ochelari de vedere. In cadrul consultatiei, vei beneficia de examinare fund de ochi, masurare tensiune intraoculara, computer tomograf in coerenta optica, camp vizual computerizat, biometrie si prescriptie ochelari de vedere, la nevoie. Din echipa de medici, specialisti si colaboratori ai clinicii fac parte: dr. Adina Berghian, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, dr. Silvia Berghian, medic primar oftalmologie, dr. Mirela Selea, medic specialist oftalmologie, si dr. Cristina Mazilu, medic primar oftalmolog. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele.

Pentru o consultatie vei plati la aceasta clinica de oftalmologie din Timisoara, suma de 250 de lei.

Pacientii considera ca serviciile sunt la superlativ aici, ca medicii sunt de un profesionalism ireprosabil, ca aparatura moderna permite numeroase investigatii performante si interventii de succes si ca abordarea pacientilor se face cu multa atentie si rabdare.

3. Total Clear Vision

Total Clear Vision este un cabinet medical de oftalmologie si optica medicala in care poti gasi solutii eficiente de diagnostic, tratament pentru afectiunile oculare si prescriptie ochelari pentru deficientele de acuitate vizuala. In cadrul cabinetului din Timisoara, consultatia consta in evaluarea acuitatii vizuale, autorefractometrie fara si cu cicloplegie, tonometrie non-contact si pahimetrie, biomicroscopie pol anterior, oftalmoscopie directa si test Schirmer. Aceste investigatii pot fi accesate si separat sau ca parte a unui pachet de servicii de oftalmologie. Dupa o experienta de 10 ani intr-un centru oftalmologic de excelenta din oras, dr. Horatiu Indreiu, medic specialist oftalmolog, si-a inceput activitatea in anul 2018, in propriul cabinet privat echipat cu aparatura de ultima generatie. Acest doctor oftalmolog din Timisoara are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis, in virtutea acestuia pacientii putand veni la consultatii in regim gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

O consultatie contra-cost are aici pretul de 150 de lei, potrivit informatiilor de pe site-ul web.

Pacientii se arata extrem de multumiti de serviciile de calitate ale acestui cabinet, de profesionalismul si rabdarea medicului, de rigurozitatea actului medical, de tratamentele eficiente si de prescriptiile exacte ale oftalmologului.

4. Opticlass

In cautarea unor clinici de oftalmologie din Timisoara, cu siguranta nu va scapa neobservata Opticlass, infiintata in anul 2001 de dr. Augustin Ivanescu, medic primar oftalmolog. Detine astazi unul dintre cele mai bune cabinete de oftalmologie din oras, dotat cu cele mai performante mijloace de diagnostic si tratament, tehnologie de ultima generatie in chirurgia refractiva, prin tehnica FemtoLASIK, precum si chirurgia cataractei fara bisturiu. Aceeasi tehnica de nivel inalt pentru tomografia in coerenta optica, pe care o foloseste si NASA pe statia spatiala internationala, este utilizata de rutina si la Opticlass. Alaturi de consultatii si investigatii amanuntite, medicul trateaza conjunctivita, glaucomul, degenerescenta maculara cauzata de varsta, retinopatia diabetica, cataracta, keratoconus, strabismul, obstructiile vasculare, sindromul de ochi uscat, dezlipirea de retina. Totodata, Opticlass este locul catre care pacientii se pot indrepta pentru urgente oftalmologice in Timisoara, medicul oferind primul ajutor in cazul traumatismelor oculare.

O consultatie la acest doctor oftalmolog din Timisoara are pretul de 250 de lei.

Pacientii apreciaza ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de medici profesionisti, de aparatura de ultima generatie pentru investigatii performante si interventii de succes. Pe de alta parte, este reclamata o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor inregistrate.

5. Centrul Prof. Dr. Munteanu

Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu si-a inceput activitatea din anul 1992 în Timisoara, in prezent serviciile sale extinzandu-se la o gama completa de consultatii si investigatii de oftalmologie, precum si la tratamentul bolilor oftalmologice, atat prin metode medicale, cat si chirurgicale. In cadrul clinicii functioneaza si un departament de optica medicala destinat prelucrarii si montarii tuturor tipurilor de lentile de ochelari sau lentile de contact terapeutice si cosmetice. Intr-un cadru modern, elegant amenajat, clinica foloseste aparatura performanta si este deservita de elita oftalmologiei din Timisoara, medici cu functii de cadre didactice universitare, cu ani si zeci de ani de experienta in lucrul cu pacientii si in cercetarea academica. Dr. Mihnea Munteanu este medic primar oftalmolog, profesor universitar, doctor in stiinte medicale si coodonator abilitat de doctorat. Este ajutat la clinica de o echipa formata din 16 medici specializati in oftalmologie si doi medici primari ATI, sase asistente medicale si doi opticieni.

O consultatie de oftalmologie in acest centru te poate costa de la 450 de lei la 800 de lei, in functie de medicul caruia te adresezi.

Pacientii apreciaza ca centrul de oftalmologie functioneaza la cele mai inalte standarde internationale, ca este o clinica moderna, dotata cu cea mai performanta aparatura, medici foarte bine pregatiti si o gama variata de servicii oftalmologice. Sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite, legate de timpul mare de asteptare si de comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie. Totodata, pacientii percept ca inconvenient preturile mari.

Concluzii

Daca ai nevoie de servicii de oftalmologie in Timisoara, la standarde inalte de calitate, le poti gasi in una/unul dintre clinicile si cabinetele de oftalmologie si optica medicala prezentate in acest articol. In municipiul resedinta al judetului Timis activeaza oftalmologi bine pregatiti si experimentati, care asigura consultatii, investigatii performante, diagnostic pentru numeroase afectiuni oculare si probleme de acuitate vizuala, tratamentul patologiilor oftalmologice si prescriptii precise pentru ochelari si lentile de contact.

Dupa lectura acestui articol de prezentare, ai toate sansele sa descoperi cel mai bun oftalmolog din Timisoara, la unul dintre cabinetele si clinicile din clasamentul de mai sus. Nu mai amana rezolvarea problemei medicale a ochilor tai si suna la unul dintre centrele de oftalmologie si optica din oras pentru o programare la o consultatie in urma careia vei gasi o solutie eficienta de tratament.