Meniu

Oftalmologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Lumina ochilor si vederea sunt lucruri de care te poti bucura cu o buna igiena si ingrijire a ochilor, marcata de controale periodice la specialist, pe care le poti face la un cabinet de oftalmologie din Tulcea. Nu ai nici timpul, nici energia necesare pentru a efectua o cercetare a pietei private de sanatate in acest domeniu, de aceea articolul de fata te poate ajuta sa te orientezi si sa identifici care ar fi cel mai bun centrul catre care ar trebui sa te indrepti pentru o consultatie oftalmologica in orasul tau.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde gasesti cele mai bune servicii de oftalmologie si un bun oftalmolog in Tulcea, care sa te poata asigura ca ai ochii sanatosi, sa iti prescrie ochelari sau sa iti identifice cauza disconfortului ocular si a unor simptome de care suferi.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Tulcea?

Cu siguranta ca pretul nu este cel mai important aspect la o consultatie de oftalmologie in Tulcea, insa vrei sa elimini orice necunoscuta, sa nu te surprinda nepregatit/-a momentul in care ti se comunica tariful sau sa incerci din timp sa obtii o trimitere de la medicul de familie, pentru servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Tulcea, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Faleza
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si empatie
 • Dotari moderne
Opti Clar
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Competentele si experienta medicilor
 • Amabilitatea abordarii pacientilor
 • Solutii medicale eficiente
Ophta Top
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Servicii medicale de top
 • Medici de nota 10
 • Tratamente si interventii reusite
 • Preturi decente la ochelari si lentile
 • Timp mare de asteptare
Optica Aldox
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate
 • Consiliere utila in alegerea ramelor
 • Produse de optica bune
 • Masuratori gresite pentru dioptrii
Routine Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Consultatii eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Serviciul de receptie nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de oftalmologie din Tulcea

Indiferent de pozitia de clasament a celor mai bune centre medicale cu servicii de oftalmologie din Tulcea, vrei sa faci o alegere in care sa te implici total, adica sa dispui de informatii suficiente pentru a te convinge ca mergi catre cabinetul potrivit pentru a-ti satisface nevoile si exigentele. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre activitatea unitatilor medicale din top, despre dotarile de care dispun, despre medicii care lucreaza aici si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Faleza

Centrul Oftalmologic Faleza din Tulcea ofera pacientilor servicii complete de oftalmologie, consultatii, investigatii complexe, injectii intra-oculare, chirurgie oftalmologica – operatii de cataracta si implant cristalin, repozitionari IOL, suturi lentile intraoculare, chirurgia glaucomului, pterigion si patologia conjunctivei, chirurgie oculo-plastica (blefaroplastie), prescriptii ochelari, executie si montaj lentile. Clinica este deservita de dr. Iulia Vargau, medic specialist oftalmolog, fondatorul centrului, de dr. Tatiana Nastase, medic specialist oftalmolog, cu experienta in cadrul Spitalului Universitar de Urgente Militar Central din Bucuresti, si de dr. Alina Gheorghe, medic primar, chirurg oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, doctor in stiinte medicale, membru in board-ul Consiliului European de Oftalmologie.

O consultatie la acest cabinet de oftalmologie din Tulcea are pretul de 150 de lei la medic specialit, 250 de lei la medic primar si 200 de lei in urgente. Pentru prescriptie ochelari, consultatia costa 100 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale acestei clinici, pentru profesionalismul medicilor, pentru amabilitatea si empatia manifestata si pentru dotarile moderne ale cabinetelor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Faleza
Vezi Pareri

2. Opti Clar

Opti Clar este o clinica oftalmologica din Tulcea care se adreseaza locuitorilor din judet cu servicii de oftalmologie, consultatii cu examen de fund de ochi, tonometrie computerizata si gonioscopie, extragere corpi straini, iridectomie YAG, tratamente laser, prescriptie ochelari si lentile de contact si optica medicala. Dr. Manga Carmen, cea care a infiintat clinica in anul 2007, este medic primar oftalmolog, cu experienta de peste 25 de ani si numeroase competente, in ecografie oculara, tomografie oculara, tratamente laser si injectii intraoculare, chirurgia pterigionului, chirurgia cataractei si a glaucomului. In prezent activeaza la Opti Clar 10 medici oftalmologi bine pregatiti. Aparatura de ultima generatie permite diagnosticarea si tratamentul unei palete largi de afectiuni oculare. Clinica dispune de tonometru computerizat CT-80, cu eficienta sporita, rapiditate si masuratori precise, si de echipamentul VISULAS ® YAG III de la ZEISS, pentru un spectru extins de terapii cu laser.

O consultatie la doctor oftalmolog in Tulcea in aceasta clinica are pretul de 150 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile ireprosabile ale clinicii, de competentele si experienta medicilor, de amabilitatea cu care au fost abordati aici si de solutiile medicale eficiente prescrise.

3. Ophta Top

Ophta Top este o clinica de oftalmologie moderna care functioneaza din anul 2013 in Tulcea si in care pacientii pot accesa consultatii oftalmologice, consultatii optice, consultatii pentru urgente oftalmologice, consultatie de oftalmopediatrie, examen de fund de ochi, masurare tensiune intraoculara, tomografie in coerenta optica, AO de nerv optic sau macula, test Schirmer de secretie lacrimala, pahimetrie, biometrie oculara, ecografie oculara si tratamente oftalmologice. Ii vei gasi aici pe dr. Gabriel Panait, medic primar oftalmologie, si pe dr. Catalina Panait, medic specialist oftalmolog. Intre dotarile clinicii figureaza aparatele PlusOptix A12C pentru copii incepand cu varsta de 6 luni, Visioffice – pentru prescriptii precise la ochelari si Icare® ic100, un tonometru ocular revolutionar.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie cu programare la oftalmologie costa 100 de lei, iar consultatia optica suplimentara (prescriptia ochelarilor) are pretul de 150 de lei si este gratuita pentru pacientii care isi comanda ochelarii in centrul de optica al clinicii. La copii, consultatia are pretul de 250 de lei. Pentru urgente, se mai adauga 100 de lei peste tarifele la consultatiile cu programare.

Pacientii sunt incantati de serviciile medicale de top din aceasta clinica, de medicii de nota 10, de tratamentele si interventiile reusite efectuate aici si preturile decente la ochelari si lentile. Pe de alta parte, multi sunt deranjati de aglomeratia din clinica si de timpul mare de asteptare.

4. Optica Aldox

Optica Aldox este un centru de optica medicala in care poti beneficia de consultatii la optometrist, masuratori pentru ochelari de vedere si lentile de contact, cu aparatura performanta. Specialistii in optometrie de aici folosesc ultimele tehnologii Visu Real, care realizeaza masuratori personalizate computerizate precise si sistemul Yuniku, pentru confectionarea ochelarilor personalizati 3D. Centrul ofera consiliere, executie, montaj si reparatii pentru ochelari. In reteaua Optica Aldox exista patru centre, unul in Bucuresti si alte trei in Tulcea, in Piata Independentei nr. 1, Str. Unirii nr. 2 si in Str. Babadag nr. 7.

O consultatie la oftalmologie costa 160 de lei si este gratuita pentru persoanele care isi achizitioneaza ochelari sau lentile de contact aici.

Clientii centrelor Optica Aldox din Tulcea spun ca serviciile sunt de calitate, ca personalul este profesionist si amabil si ofera consiliere si sfaturi utile in alegerea ramelor potrivite, iar produsele de optica se ridica la inaltimea asteptarilor. Sunt si persoane care reclama ca au primit masuratori gresite pentru dioptrii.

5. Routine Med

La cabinetul de oftalmologie al Clinicii Routine Med, pacientii pot accesa servicii diverse de oftalmologie, consultatii, ecografie oculara, examen de fund de ochi, pahimetrie si tomografie nerv optic AD. Il vei gasi la consultatii si investigatii pe dr. Soufiane Khabir, medic specialist oftalmolog, care are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci vei putea beneficia de unele servicii gratuit sau compensat, pe biletului de trimitere de la medicul de familie. Centrul medical Routine Med este prezent pe piata serviciilor medicale private din judetul Tulcea inca din anul 2010, oferind pacientilor diagnostic si tratament in 20 de specialitati clinice.

Tarifele clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati aici suma de 150 de lei.

Experientele pacientilor si gradul de multumire pentru prestatiile clinicii sunt diferite, in functie de medicul la care au mers sau de investigatia accesata. Unii pacienti declara ca au intalnit aici profesionalism, medici cu experienta, consultatii eficiente si un personal amabil. Pe de alta parte, sunt o multime de pacienti nemultumiti care sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii

Serviciile de oftalmologie din Tulcea se desfasoara la standarde inalte de calitate in cadrul unor clinici specializate sau in structura unei clinici cu polivalente care dispune de cabinet de consultatii si tratamente pentru sanatatea ochilor. Aparatura de ultima generatie si competentele medicilor oftalmologi asigura conditii optime pentru un diagnostic precis al afectiunilor oculare, pentru prescriptii corecte la ochelari si lentile de contact de vedere si pentru tratamente adecvate in aceasta ramura medicala. 

In clinicile din Tulcea, se efectueaza consultatii de oftalmologie pentru pacientii de toate varstele, incepand cu copiii de la 6 luni. Dupa lectura acestui articol, detii toate informatiile necesare pentru o decizie bine intemeiata rational in alegerea clinicii in care sa iti rezolvi problema de sanatate oculara sau de acuitate vizuala.