Meniu

Oftalmologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele cu probleme de vedere, dar si cele care vor sa-si evalueze sanatatea ochilor se pot programa la un cabinet de oftalmologie din Vaslui. In urma unei consultatii, care in cele mai multe cazuri se face computerizat, vasluienii pot afla daca au probleme oculare sau nu si ce trebuie sa faca pe mai departe.

In acest articol iti sunt prezentate cateva clinici de profil din Vaslui la care sa te programezi pentru un consult  oftalmologic sau optometric. Citeste pana la final si vei afla care sunt lucrurile pentru care aceste locatii sunt atat de apreciate de pacientii de toate varstele.

Cat costa consultatia la oftalmologie in Vaslui?

Consultatia de oftalmologie in Vaslui poate sa difere, din punct de vedere al pretului, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optimit
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Optician cu experienta
 • Aparatura moderna si performanta
 • Consultatii optometrice gratuite
 • Service gratuit pentru ochelari
 • Program si sambata
 • Preturi accesibile
Optik Tataru
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Consultatii gratuite la achizitia unei perechi de ochelari
 • Consultatii oftalmologice sau optometrice
 • Peste 1000 de modele de ochelari
 • Atelier de montaj si reparatii ochelari
 • Livrari rapide
Green Eyes
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Medic oftalmolog cu experienta
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Investigatii oftalmologice
 • Optica medicala
 • Buna comunicare specialist-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de oftalmologie in Vaslui

Iata unde poti beneficia de servicii de oftalmologie si optica medicala in Vaslui.

1. Optimit

O echipa cu peste 20 de ani de experienta in optica isi desfasoara activitatea la Optimit Vaslui. Masuratorile optometrice sunt realizate aici cu mare precizie, gratie expertizei amanuntite si echipamentelor ultramoderne. Aparatul DNEye Scanner 2+ este un aparat performant care masoara toate imperfectiunile ochiului, oferind masuratori de mare acuratete. Pe baza acestor rezultate, se pot recomanda lentile individualizate. Fondatorul si administratorul Optimit este opticianul Mihaita Dumitru, care si-a inceput activitatea in acest domeniu in anul 1975 in Bucuresti, dupa care, in 1984 a lucrat ca specialist la Optica Timisoara, infiintand ulterior Optimit. Acest specialist face parte din prima generatie de optometristi din Romania.

Consultatia optometrica este gratuita la Optimit Vaslui.

Serviciile oferite de Optica Medicala Optimit in Vaslui sunt apreciate de clienti si catalogate ca fiind impecabile, de la amabilitatea si profesionalismul personalului, pana la calitatea ochelarilor realizati aici. Oamenii mai puncteaza ca livrarile au fost rapide, preturile accesibile dar si ca dotarile cabinetului sunt moderne.

Vezi parerile pacientilor despre Optimit
Vezi Pareri

2. Optik Tataru

Indiferent ca ai nevoie de un consult de rutina sau de specialitate la oftalmolog in Vaslui sau de un control optometric, la Optik Tataru vei beneficia de serviciul dorit. Activitatea acestei optici medicale are o traditie de peste 20 de ani, a inceput la Falticeni si a continuat din tata in fiu, ajungand in mai multe locatii din zona Moldovei. In fiecare cabinet Optik Tataru se afla medici oftalmologi cu experienta. De asemenea, vasluienii isi pot alege dintr-o gama variata de rame si lentile de vedere si pot beneficia si de serviciile unui atelier de montaj si reparatii ochelari.  

La Optik Tataru Vaslui consultatia este gratuita, daca achizitionezi o pereche de ochelari din cabinet.

Atentia primita in acest cabinet de optica medicala, ochelarii de buna calitate si ajutorul primit in alegerea ramelor sunt pentru clienti lucruri care le-au oferit o experienta placuta. Din acest motiv, unii oameni spun ca vor reveni la Optik Tataru si o recomanda si altor vasluieni care vor sa beneficieze de consultatii oftalmologice, optometrice sau de ochelari de calitate livrati rapid.

3. Green Eyes 

Green Eyes este un cabinet de oftalmologie din Vaslui ce ofera servicii pentru copii si adulti. Consultatiile oftalmologice sunt complete si pot depista afectiuni precum: glaucom, cataracta, strabism, miopie, ambliopie, nistagmus, boli de nerv optic etc. Dupa caz, se recomanda si investigatii suplimentare, cum ar fi: gonioscopia, tomografia in coerenta optica, ecografia, biometria oculara, examinarea campului medical etc. La Green Eyes sunt puse la dispozitie si produse de optica medicala, precum: ochelari de vedere, de soare, lentile fotocromatice, lentile progresive, ochelari de protectie, accesorii. 

Pretul unei consultatii oftalmologice este de 150 de lei la cabinetul Green Eyes din Vaslui.

Vasluienii ce au vizitat aceasta locatie s-au declarat incantati de profesionistii care i-au intampinat cu amabilitate si au avut grija sa se simta excelent. In timpul consultatiilor, oamenii au remarcat echipamentele moderne, profesionalismul si implicarea medicului oftalmolog. Copiii si adultii au primit aici toata atentia de care au avut nevoie, iar multi au recomandat Green Eyes pentru ca au fost multumiti de produse si de comunicarea cu personalul.

Concluziile noastre

Pentru a avea parte de servicii de oftalmologie de buna calitate in Vaslui, poti sa te programezi la unul dintre cabinetele prezentate. Medicii si optometristii cu experienta te vor ajuta sa afli  situatia exacta a sanatatii ochilor si iti vor oferi tratamentul si recomandarile de care ai nevoie. Nu ezita sa mergi la oftalmolog periodic pentru a avea grija de vederea ta si a beneficia de cele mai bune sfaturi direct de la specialisti.