Meniu

Operatie cataracta Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti restabilesti vederea si sa iti imbunatatesti calitatea vietii printr-o procedura chirurgicala de inlocuire a cristalinului afectat cu un implant artificial, insa nu stii unde sa mergi pentru o operatie cataracta in Timisoara. In articolul de fata vei gasi cele mai bune optiuni din oras in materie de clinici in care se efectueaza interventia la ochi.

Citeste textul pana la capat pentru a descoperi unde sa te adresezi in Timisoara pentru servicii oftalmologice la standarde inalte si care sunt centrele de top, in care poti gasi medici competenti pentru a realiza operatia de cataracta.

Cat costa o operatie de cataracta in Timisoara?

O operatie de cataracta in Timisoara nu este o procedura de rutina, de aceea te astepti sa implica anumite costuri, in stransa legatura cu serviciile oferite, cu aparatura necesara si competentele medicilor. In tabelul de mai jos sunt cuprinse numele clinicilor oftalmologice in care este disponibila interventia, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie cataracta
Rating
Website
Dr. Munteanu
Clinica-Verificata
2.500-5.000 Ron
 • Pretul pentru Operatia de cataracta variaza intre 2.500-5.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa profesionista de medici
 • Dr. Mihnea Munteanu – experienta si empatie
 • Inspira incredere si incurajeaza pacientii
 • Tratamente si interventii chirurgicale de succes
Vista Vision
2.500-4.500 Ron
 • Pretul pentru Operatia de cataracta variaza intre 2.500-4.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Standarde inalte de lucru
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii cu aparatura performanta
 • Comunicarea excelenta cu pacientii
 • Tratamente si interventii chirurgicale eficiente
Clinica Opticlass
3.000-5.000 Ron
 • Pretul pentru Operatia de cataracta variaza intre 3.000-5.000 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii performante
 • Interventii de succes
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face operatie de cataracta in Timisoara

Este in joc sanatatea ochilor tai si vederea ta, deci este de la sine inteles ca vrei sa ai parte de cele mai bune servicii, de conditii optime de desfasurare pentru operatia de cataracta in Timisoara, de un medic bun, apreciat de pacientii pe care i-a tratat. Ca sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor amintite mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Centrul Prof. Dr. Munteanu

Specialistii Centrului Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu din Timisoara sunt experti in chirurgia cataractei, cu sute de operatii de cataracta pe an. Echipa supraspecializata este coordonata de prof. dr. Mihnea Munteanu, medic primar oftalmolog, profesor abilitat din anul 2017 si doctor in medicina din anul 2006, expertul cu cea mai vasta experienta in oftalmologie din Vestul Romaniei si fondatorul clinicii, in anul 1992. Pacientii au acces aici la consultatii de oftalmologie, investigatii cu o gama larga de echipamente de specialitate, proceduri nechirurgicale cu laser si interventii chirurgicale pentru cataracta, dezlipire de retina, hemoragie vitreana, vitrita, sinchisis scintillans, gaura maculara, pterigion, salazion, xantemplasme, chist palpebral, papiloame palpebrale, ectoprion/endoprion, crosslinking epi-on cu Avedro. Chirurgia cataractei este o procedura care iti salveaza vederea, se efectueaza aici cu aparate si tehnologie de varf la nivel mondial – Alcon Constellation si dureaza 15 minute.

Operatia de cataracta are preturi cuprinse intre 2500 si 5000 de lei pe un ochi, in functie de complexitatea cazului si de implantul de cristalin artificial utilizat.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile clinicii si mentioneaza in recenziile din mediul online serviciile de calitate, dotarile cu tehnologie de ultima generatie, echipa profesionista de medici, experienta si calitatea umana a dr. Mihnea Munteanu, care inspira incredere si incurajeaza, precum si tratamentele si interventiile chirurgicale de succes realizate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Prof. Dr. Munteanu
Vezi Pareri

2. Clinica Vista Vision

La Clinica Vista Vision din Timisoara, pacientii pot solicita operatie de cataracta, procedura realizandu-se sub anestezie locala, in conditii de siguranta si confort, fara durere. Clinica de oftalmologie si optica medicala se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci persoanele asigurate pot beneficia de unele servicii decontate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Echipa Vista Vision care deserveste centrele este alcatuita din 13 medici oftalmologi bine pregatiti. Clinica din Timisoara face parte dintr-o retea europeana de clinici de oftalmologie, cu centre si in Arad, Baia Mare si Deva. Brandul de servicii medicale a aparut pe piata privata de sanatate din tara noastra in anul 2006 si ofera consultatii, tratamente laser si interventii chirurgicale pentru o gama variata de afectiuni.

Operatia de cataracta te va costa aici intre 2500 si 4500 de lei pentru un ochi.

Pacientii se declara satisfacuti de activitatea clinicii si apreciaza serviciile de calitate, standardele inalte de lucru, consultatiile temeinice si investigatiile cu aparatura performanta, comunicarea excelenta cu clientii si eficienta tratamentelor realizate aici si a interventiilor chirurgicale executate.

3. Clinica Opticlass

La Clinica Opticlass din Timisoara, pacientii au acces la servicii de oftalmologie si optica medicala la standarde inalte: consultatii de oftalmologie, consultatii in vederea stabilirii dioptriilor, explorari functionale ale ochilor, interventii cu laser si operatii diverse: operatie caratacta, chirurgie refractiva, operatii de glaucom, keratoconus si altele. Clinica Opticlass a fost infiintata in anul 2001 de dr. Augustin Ivanescu, medic primar oftalmolog. Detine astazi unul dintre cele mai bune cabinete de oftalmologie din oras, dotat cu cele mai performante mijloace de diagnostic si tratament, tehnologie de ultima generatie in chirurgia refractiva, prin tehnica FemtoLASIK, precum si chirurgia cataractei fara bisturiu. Aceeasi tehnica de nivel inalt pentru tomografia in coerenta optica, pe care o foloseste si NASA pe statia spatiala internationala, este utilizata de rutina si la Opticlass.

Operatia de cataracta are aici pretul de 3000-5000 de lei pentru un ochi.

Pacientii apreciaza ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti, de aparatura de ultima generatie pentru investigatii performante si interventii de succes. Pe de alta parte, este reclamata o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor inregistrate.

Concluzii

Daca medicul oftalmolog ti-a recomandat operatie de cataracta, in Timisoara, procedura se poate efectua in clinici de top, dotate cu aparatura de ultima generatie. Pacientii beneficiaza de experienta si pregatirea de specialitate a unor medici oftalmologi apreciati pe plan national si international, cu sute si mii de interventii chirurgicale realizate. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre centrele de oftalmologie din Timisoara in care poti face inlocuirea cristalinului afectat cu unul artificial, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta oculara si recapatarea vederii.