Meniu

Operatie laser ochi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dioptrii prea scazute sau prea ridicate si ai ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa faci operatia laser la ochi in Cluj-Napoca pentru a-ti imbunatati vederea? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza, pentru ca mai jos iti prezentam cinci clinici specializate in interventii chirurgicale oculare in orasul din Inima Transilvaniei. Miopia si hipermetropia – afectiunile cel mai des intalnite la ora actuala, pot fi ameliorate cu ajutorul interventiei laser, care contribuie semnificativ la reglarea nivelului dioptriilor. Inainte de operatie, medicul te va examina cu atentie pentru a vedea daca esti supus vreunui risc si iti va oferi toate informatiile pe care vrei sa le cunosti cu privire la aceasta. Asigura-te ca tii cont de indicatiile sale atat preoperatorii, cat si postoperatorii, astfel incat operatia sa fie un succes, iar timpul de recuperare sa fie redus semnificativ.

Daca locuiesti in Cluj-Napoca si ai luat hotararea de a face o astfel de interventie chirurgicala, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele cinci unitati medicale la care poti apela cu incredere, dar si cat de bune sunt rezultatele pe care le poti obtine.

Care este pretul pentru operatia cu laser la ochi in Cluj-Napoca?

Vrei sa afli care este pretul unei astfel de operatii laser la ochi in Cluj-Napoca pentru a sti care este bugetul pe care sa il pregatesti? Parcurge pana la final tabelul de mai jos si afla, pe langa tarife, care sunt si denumirile clinicilor la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie laser ochi
Rating
Website
Dr. Holhos
Clinica-Verificata
2.900 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru ochi porneste de la 2.900 Ron
 • Act medical remarcabil
 • Interactionare eficienta cu medicii
 • Medic chirurg de exceptie
 • Aparaturi performante
 • Rezultate excelente
 • Empatie si amabilitate
 • Ambianta prietenoasa
Clinica Oculens
2.500 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru ochi porneste de la 2.500 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Interactiune excelenta medici-pacienti
 • Act medical ireprosabil
 • Tehnologii avansate
 • Atmosfera prietenoasa
Ofta Medical Clinic
5.000 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru ochi este 5.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Medici primari in chirurgie oftalmologica
Clinica Oftum
2.800 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru ochi porneste de la 2.800 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Rezultate excelente
Clinica Ophtalens
4.950 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru ochi este 4.950 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnostic precis
 • Tratament eficient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in operatia cu laser la ochi in Cluj-Napoca

Problemele de vedere au inceput sa fie din ce in ce mai comune in prezent, tot mai multi pacienti fiind nevoiti sa recurga la operatia laser la ochi in Cluj-Napoca, pentru reglarea dioptriilor. Din fericire, interventia chirurgicala oculara reprezinta un succes. Daca si tu ai luat hotararea de a te programa pentru o astfel de operatie, te incurajam sa citesti cu atentie informatiile despre fiecare clinica in parte prezentate mai jos pentru a fi la curent atat cu echipele de medici la care poti apela, dar si cu impresiile celorlalti pacienti:

1. Dr. Holhos

Dr. Holhos este o unitate medicala din Cluj-Napoca renumita pentru operatiile laser la ochi practicate cu precizie si profesionalism de echipele medicale bine pregatite. Echipa de medici este coordonata de dr. Teodor Holhos, un medic chirurg oftalmolog cu o experienta vasta in domeniu si numeroase merite, acesta detinand 5 clinici de chirurgie, in Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Turda si Medias si 12 cabinete de optica medicala. In competenta sa intra urmatoarele specializari: consult oftalmologic de specialitate in vederea operatiei, diagnostic si tratament urgente oftalmologice, chirurgia cataractei, chirurgia retinei, chirurgie laser cu tehnologia SMILE, pperatie FemtoLASIK, PRK, operatii de reducere a dioptriilor. Acesta isi desfasoara activitatea alaturi de dr. Laurentiu Stupariu, dr. Flavia Veronica, dr. Alexandra Ticle, dr. Alexandra Czika, dr. Loredana Schiau-Popa, dr. Larisa Cujba, dr. Floria Oana, dr. Ancuta Diana Rusu Badiu, medici specialisti, dr. Claudia Cret, dr. Laura Constantin si dr. Cristina Grigore, medici primari. 

Pretul pentru operatia laser la ochi incepe de la 2.900 lei/ochi (Laser Excimer PRK) si ajunge la 9.800 lei/ochi (laser Presbyond).

Actul medical este unul remarcabil, dovada stand in cele peste trei mii de recenzii pozitive publicate in mediul online, unde pacientii lauda activitatea echipei medicale, dar si modul sau eficient de interactionare. Fiind vorba de o unitate oftalmologica renumita, aceasta este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, ceea ce asigura rezultate excelente. Personalul de medici in fruncte cu doctorul chirurg Teodor Holhos da dovada de empatie si amabilitate, asigurand o ambianta prietenoasa pentru fiecare pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Holhos
Vezi Pareri

2. Clinica Oculens

Clinica Oculens este o alta unitate oftalmologica din Cluj-Napoca spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o operatie laser la ochi. Cu o activitate de peste 35 de ani in domeniu, scopul infiintarii clinicii a fost de a asigura un ajutor pacientilor care se confrunta cu probleme de vedere. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor sansa de a vedea clar din nou. Acestia au competenta de a pune in aplicare interventii chirurgicale cu laser, rezultatele obtinute fiind intotdeauna ireprosabile, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla la dispozitia clinicii. In ceea ce priveste chirurgia refractiva cu laser, pacientii au posibilitatea de a alege intre trei variante: tehnologia PRK (Photo Refractive Keratectomy), LASIK si ReLEx SMILE, ultima fiind cea mai moderna si inovativa tehnica de corectie a vederii.

Pretul pentru operatia laser la un ochi incepe de la 2.500 si ajunge la 7.000 lei in functie de tehnica folosita si de gravitatea problemei.

Amabilitatea, atentia la detalii, profesionalismul si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza cu incredere la clinica Oculens. Interactiunea dintre acestia si medici este, asadar, una excelenta, iar actul medical pus in aplicare este intotdeauna ireprosabil. Un rol semnificativ il au si aparaturile dotate cu tehnologii avansate, care asigura interventii reusite si o perioada rapida de recuperare. In plus, atmosfera este prietenoasa, iar curatenia impecabila.

3. Ofta Medical Clinic

Ofta Medical Clinic, plasata pe locul trei in top, din Cluj-Napoca, este o alta optiune la care poti apela daca ti-a fost recomandat sa faci operatia laser la ochi pentru corectarea eficienta a vederii. Medicii specializati in chirurgie oftalmologica sunt dr. Rares Bodnariuc (fondator Ofta Medical Clinic din Bistrita) si dr. Madalina Bacila, medici primari, cu o buna pregatire si cu o atentie fina la detalii. Avand la dispozitie tehnologia moderna de laser Excimer, rezultatele obtinute in urma interventiilor chirurgicale sunt intotdeauna excelente. Pe langa chirurgia refractiva, pacientii pot opta si pentru: chirurgia cataractei, vitrectomie, chirurgia glaucomului, strabismului etc.

Pretul pentru operatia laser la ochi cu tehnologia Excimer este de 5000 lei pentru ambii ochi. 

Clinica medicala localizata in orasul din inima Transilvaniei este apreciata de pacienti, majoritatea mentionand ca sunt multumiti de serviciile oftalmologice. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia clinicii sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt de fiecare data excelente. Tot multumita lor, medicii pot stabili un diagnostic precis, personalizand tratamentul aplicat in functie de necesitatile pacientilor. 

4. Clinica Oftum

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia este reprezentata de clinica Oftum din Cluj-Napoca, unde poti opta pentru operatia laser la ochi, astfel incat sa iti recapeti vederea clara de odinioara. Echipa de medici este formata din oftalmologi de exceptie, fiind coordonata de chirurgului prof. Mudr. Tomas Juhas, DrSc, membru al societatilor de specialitate mondiale cu o experienta vasta in domeniul chirurgiei cu laser a ochiului. Are o multime de certificate cu privire la folosirea tehnicilor de operatie Relex Smile, care foloseste laserul cel mai modern cu femtosecunda VisuMax 500 pentru indepartarea tuturor erorilor refractie. Cu alte cuvinte, avand la dispozitie undele dintre cele mai performante aparaturi, toate rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

Pretul pentru operatia laser la ochi incepe de la 2.800 lei/ochi si ajunge la 7.000 lei/ochi.

Implicarea, buna pregatire, atentia la detalii si profesionalismul de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la ajutorul acestei unitati medicale. De asemenea, merita mentionat si ca aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, prin intermediul lor toti pacientii fiind corect diagnosticati si tratati. De asemenea, interventiile chirurgicale sunt ireprosabile, iar rezultatele excelente. 

5. Clinica Ophtalens

Clinica Ophtalens este ultima, dar nu cea din urma unitate medicala din Cluj-Napoca spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa apelezi la ajutorul unor specialisti pentru practicarea operatiei laser la ochi. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand o experienta vasta in utilizarea aparaturilor si echipamentelor performante. Acestia sunt specializati si in chirurgia refractiva pentru corectia viciilor de refractie cu Laserul Excimer, pentru obtinerea unor rezultate remarcabile. De asemenea, in unitatea oftalmologica se practica si: chirurgia keratoconului, ectazii, cicatrice, chirurgia cataractei, glaucomului, vitreoretiniana, strabismului, oculara reparatorie si plastica.

Pretul pentru operatia laser la ochi este de 4.950 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile medicilor din cadrul acestei clinici se declara multumiti de serviciile medicale. Consultatiile sunt amanuntite, medicul expert stabilind un diagnostic precis, dar si un tratament pe masura. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate interventiile chirurgicale puse in aplicare sunt ireprosabile si adaptate in functie de necesitatile pacientilor, astfel incat rezultatele obtinute sa fie intotdeauna cele dorite. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Multumita operatiei cu laser la ochi in Cluj-Napoca, tehnologie care a fost adoptata de tot mai multe clinici, toti pacientii au sansa de a-si recapata vederea clara, prin reglarea eficienta a dioptriilor. Daca si tie ti-a fost recomandat acest tip de operatie, alege una dintre clinicile amintite mai sus pentru a beneficia de un act medical ireprosabil.