Meniu

Operatie miopie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dificultatea de a vedea clar la distanta se poate corecta prin intermediul operatiei de miopie. In Bucuresti, din fericire, exista o multime de unitati medicale la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de o interventie chirurgicala ireprosabila. Problemele de vedere incep sa fie din ce in ce mai comune in prezent, din cauza utilizarii tot mai frecvente a ecranelor telefoanelor si calculatoarelor/laptopurilor. Conform unui studiu, jumatate din populatia lumii o sa sufere de miopie pana in 2050, devenind, astfel, o problema de sanatate comuna. Din fericire, exista o operatie prin intermediul careia dioptriile isi pot recapata valorile normale, reusind sa vezi fara sa mai depinzi de ochelari sau de lentile de contact. 

Locuitorii din Bucuresti au sansa de a apela la ajutorul multor medici specializati in practicarea operatiei cu laser. Te invitam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt unitatile medicale la care poti apela cu incredere, dar si pentru a afla care sunt, de regula, costurile unei astfel de interventii. Iata ce trebuie sa stii!

Cat costa operatia de miopie in Bucuresti?

Inainte de a-ti face programare la un cabinet de specialitate, stim ca esti curios cu privire la preturile practicate pentru operatia de miopie in Bucuresti. Din fericire, tabelul de mai jos iti va prezenta, pe scurt, informatiile de care ai nevoie in ceea ce priveste tarifele practicate. Iata care sunt acestea, dar si care sunt unitatile medicale la care poti merge:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie miopie
Rating
Website
Clinica Oculus
Clinica-Verificata
3.700 Ron
 • Pretul pentru Operatia de miopie porneste de la 3.700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Consultatii amanuntite
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Ambianta primitoare
Clinica DaVinci
3.500 Ron
 • Pret Operatie miopie 3.500 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Profesionalism
 • Diagnosticare corecta
 • Tehnologii de o performanta inalta
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Clinica Alcor
2.500 Ron
 • Pretul pentru Operatia de miopie porneste de la 2.500 Ron
 • Medici implicati
 • Act medical ireprosabil
 • Tehnologii de o performanta inalta
 • Interventii reusite
 • Servicii calitative
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectatea programarilor
ArenaMed
3.500 Ron
 • Pret Operatie miopie 3.500 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Buna pregatire si competenta
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Atmosfera primitoare
West Eye Hospital
3.000 Ron
 • Pretul pentru Operatia de miopie porneste de la 3.000 Ron
 • Amabilitate si bunavointa
 • Buna pregatire
 • Tehnologie de inalta performanta
 • Rezultate ireprosabile
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in operatia de miopie in Bucuresti

Pentru o informare corecta, mai jos iti vom prezenta tot ce trebuie sa stii despre clinicile specializate in operatie de miopie in Bucuresti. Atentia la detalii si perspicacitatea medicilor sunt doua dintre calitatile la care trebuie sa exceleze pentru ca reusita interventiei sa fie garantata. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt clinicile din capitala pe care le poti lua in considerare, dar si cat de pregatite sunt cadrele medicale:

1. Clinica Oculus

Clinica Oculus este o unitate medicala oftalmologica din Bucuresti la care poti apela cu incredere si unde poti beneficia de operatia de miopie. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in desfasurarea actului medical, dar si in elaborarea interventiilor curative ale problemelor de vedere. Aceasta este reprezentata de: dr. Cristian Moraru, dr. Frone Mugur, dr. Lilia Volontir, dr. Mariana Lozneanu, medici primari, dr. Madalina Iliescu, dr. Ozana Moraru, dr. Alexandra Muresan, dr. Lukan Mishev, medici specialisti. Acestia au o buna pregatire in chirurgia oculara, sprijinind pacientii in procesul de a-si recapata vederea la capacitate maxima. Pe langa operatia de miopie, pacientii pot opta si pentru: operatie de cataracta, hipermetropie, astigmatism, glaucom, dezlipire de retina, transplant de cornee, keratoconus, traumatisme oculare, operatii oculo-plastice. Avand la dispozitie aparaturi cu o tehnologie de ultima generatie, care permite efectuarea unei interventii ireprosabile, pacientii beneficiaza de rezultate ireprosabile. 

Pretul pentru operatia de miopie porneste de la 3.700 lei/ochi si ajunge la 4.400 lei/ochi.

Clinica oftalmologica din capitala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de interventiile ireprosabile de corectare a vederii. Medicii profesionisti, bine pregatiti si amabili asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient, oferind consultatii amanuntite si tratamente eficiente. De asemenea, au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora reusita operatiilor de vedere este garantata. In plus, ambianta din cabinet este una primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Oculus
Vezi Pareri

2. Clinica DaVinci

Clinica DaVinci este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia in Bucuresti, unde te poti programa pentru operatia de miopie. Medicul la care poti apela cu incredere pentru aplicarea acestei interventii oculare este dr. Silvia Chiotoroiu, medic primar oftalmolog. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala si a urmat o multime de cursuri de perfectionare, printre care se numara si cele de imbunatatire a tehnicilor de aplicare a interventiilor chirurgicale. De asemenea, are o multime de lucrari prezentate si a participat de congrese si simpozioane nationale si internationale de oftalmologie. Avand la dispozitie aparaturi si tehnologii de inalta performanta, diagnosticarea viciilor de refractie este intotdeauna corecta, iar fiecare interventie oculara este ireprosabila, pacientii bucurandu-se de o vedere semnificativ imbunatatita dupa perioada de recuperare.

Pretul pentru operatia de miopie la clinica DaVinci este de 3.500 lei/ochi.

Tinand cont de recenziile postate in mediul online, toate impresiile pacientilor care au frecventat acest cabinet sunt pozitive, ca dovada a implicarii si bunei pregatiri a medicilor. Doamna doctor Silvia Chiotoroiu da dovada de profesionalism atat in diagnosticarea corecta pacientilor, de ajutor fiind si aparaturile de o performanta inalta, cat si in desfasurarea interventiilor oculare. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, atmosfera fiind primitoare pentru fiecare persoana in parte. 

3. Clinica Alcor

Clinica Alcor din Bucuresti se afla pe pozitia trei in top si este o optiune catre care pacientii isi pot indrepta atentia cu incredere atunci cand vor sa beneficieze de o operatie de miopie cu rezultate ireprosabile. Echipa medicala in frunte cu prof. dr. Calin Tataru da dovada de un nivel ridicat de implicare in desfasurarea interventiilor oculare, rezultatele obtinute fiind intotdeauna pe masura asteptarilor pacientilor. Doctor in stiinte medicale, dr. Calin Tataru este membru de onoare al Academiei de Stiinte Medicale din Romania, presedinte al Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva, membru in Consiliul de Conducere al Societatii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva, vicepresedinte al Societatii Romane de Oftalmologie, membru al Academiei Americane de Oftalmologie. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta inalta, medicul reuseste sa obtina rezultatele dorite in operatia de miopie, prin intermediul procedurilor PRK, LASEK si LASIK.

Costul operatiei de miopie incepe de la 2.500 lei/ochi si ajunge la 4.000/ochi.

Gradul ridicat de multumire al pacientilor este determinat de implicarea medicilor, dar si de buna lor pregatire in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Datorita aparaturilor si tehnologiilor de inalta performanta pe care le au la dispozitie, diagnosticarea este corecta, iar interventiile chirurgicale oculare reprezinta intotdeauna o reusita. Cu toate acestea, fiind vorba de o clinica foarte cautata pentru serviciile calitative si curatenia impecabila, exista situatii in care programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Arena Med

Arena Med este o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti, unde poti merge cu incredere daca vrei sa faci operatie de miopie, pentru corectarea vederii. Echipa este reprezentata de medici cu un puternic impact pozitiv asupra pacientilor care se confrunta cu probleme de vedere. Iata care sunt acestia: dr. Mihaela Sorina Dragomir (oftalmopediatrie, tulburari de vedere binoculara: diplopie, ortokeratologie, chirurgie strabism, chalazion, formatiuni palpebrale), dr. Alina Cristina Stamate (oftalmologie generala, contactologie, explorari oftalmologice), dr. Mihail Zemba (chirurgia polului anterior: cataracta, transplant de cornee, pterigion, terapie laser) si dr. Corina Merticariu (oftalmologie generala, oftalmopediatrie, terapii laser, injectii intravitreene), medici primari. Pentru ca se folosesc aparaturi de inalta performanta, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile.

Pretul pentru operatia de miopie pentru un ochi este de 3.500 lei/ochi.

Clinica oftalmologica din capitala a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor care se declara a fi multumiti de interactiunea personalul medical. Acesta este format din medici cu o buna pregatire, care au competenta de a pune in aplicare servicii calitative si un act medical ireprosabil. De asemenea, au la dispozitie echipamente si aparaturi de inalta performanta, ceea ce ajuta la elaborarea unor interventii chirurgicale oculare reusite. De asemenea, atmosfera din cabinet este intotdeauna primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

5. West Eye Hospital

West Eye Hospital, primul spital privat de oftalmologie din Romania, pe care il poti gasi in Bucuresti, asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a-si recapata vederea clara prin intermediul operatiei de miopie practicata de medici experti. Personalul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu, care s-au pregatit in medii universitare de prestigiu, dar si care au participat la diverse cursuri de perfectionare, congrese, simpozioane si conferinte tematice. In cadrul acestei unitati medicale se folosesc aparaturi de inalta performanta, prin intermediul carora afectiunile oculare ca miopia, hipermetropia si astigmatismul sunt tratate eficient. Pentru chirurgia refractiva se foloseste metoda iLasik, pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Pretul pentru operatia de corectare a miopiei porneste de la 3.000 lei/ochi si ajunge la 4.500 lei/ochi, in functie de gravitatea problemei.

Amabilitatea, bunavointa si buna pregatire de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile spitalului West Eye Hospital. Avand la dispozitie metoda iLasik, tehnologie de inalta performanta pentru chirurgia refractiva, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. De asemenea, echipa de medici da dovada de atentie la detalii, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Sanatatea oculara este un aspect care nu trebuie sa fie neglijat de nimeni, asa ca iti recomandam sa apelezi cu incredere la unitatile medicale amintite anterior, specializate in operatia de miopie in Bucuresti. Solicita parerea unui expert si recapata-ti vederea clara.