Meniu

Operatie miopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de vedere incetosata la distanta, iar solutiile clasice de corectare, ochelarii si lentilele de contact, nu te mai multumesc, asa ca ai decis sa cauti o clinica pentru operatie miopie in Cluj. In acest caz, articolul de fata a fost scris pentru tine si iti va fi ghid util de orientare pe piata de servicii oftalmologice din orasul din inima Transilvaniei.

Citeste textul pana la final pentru a descoperi ce optiuni ai in Cluj pentru realizarea operatiei de miopie, care sunt conditiile de acces si tarifele practicate de clinici.

Cat costa o operatie miopie in Cluj?

Stii ca este o interventie delicata, care presupune aparatura de ultima generatie si un medic competent, de aceea te intereseaza cat costa o operatie miopie in Cluj, pentru a-ti pregati din timp bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibil serviciul, precum si pretul practicat pentru interventie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie miopie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Holhos
1 Clinica-Verificata
3.000 Ron
 • Pretul pentru Operatia de miopie porneste de la 3.000 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti, pasionati de meserie
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii de acuratete
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Personal amabil si empatic
Clinica Oculens
2
2.500 Ron
 • Pretul pentru Operatia de miopie porneste de la 2.500 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Clinica la standarde europene
 • Personal dedicat
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Interventii chirurgicale de succes
 • Consultatii si investigatii temeinice
 • Seriozitate si grija fata de pacienti
Ofta Medical Clinic
3
2.500 Ron
 • Pret Operatie miopie 2.500 Ron
 • Experiente placute
 • Echipamente moderne
 • Personal bine pregatit
 • Atitudine pozitiva
 • Medici profesionisti
 • Atmosfera primitoare
 • Interventii chirurgicale cu rezultate foarte bune
 • Dr. Rares Bodnariuc, dedicat meseriei, empatic si competent
 • Preturi accesibile
Clinica Oftum
5.000 Ron
 • Pretul pentru Operatia de miopie porneste de la 5.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti si bine pregatiti
 • Aparatura ultramoderna
 • Abordare profesionista a afectiunilor oftalmologice
 • Interventii chirurgicale de succes
Clinica Ophtalens
6.000 Ron
 • Pret Operatie miopie 6.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dr. Teodor Tomi, competent si experimentat
 • Echipamente performante
 • Rezultate remarcabile ale operatiilor de reducere a dioptriilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face operatie miopie in Cluj

Este in joc organul vederii, ochiul, si de aceea vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta atunci cand alegi clinica in care sa faci operatie miopie in Cluj. Pentru aceasta, ai nevoie sa cunosti amanunte despre activitatea centrelor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor, despre echipamentele de care dispun clinicile, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor tratati aici.

1. Dr. Holhos

Clinica de Oftalmologie din Cluj este al cincilea centru medical din reteaua Dr. Holhos, care pune la dispozitia pacientilor servicii la standarde inalte de investigatie si chirurgie pentru toate afectiunile oculare: operatii Smile Pro, operatii de cataracta, operatii de reducere de dioptrii Reiex Smile, reducere de dioptrii cu laser Presbyond, operatie miopie, operatie astigmatism, operatii pentru dezlipire de retina, operatii pentru glaucom, pterigion si interventia chirurgicala Crosslinking pentru keratoconus. Dr. Teodor Holhos, fondatorul clinicilor, este medic chirurg oftalmolog, cu numeroase stagii de practica in Statele Unite ale Americii, Elvetia, Germania si Franta. Clinica Dr. Holhos din Cluj a fost inaugurata in anul 2022 si este dotata cu tehnologia SMILE Pro, aparatura Presbyond pentru interventii chirurgicale cu laser si echipamente de diagnostic ultra performante.

Pentru operatia de miopie, clinica percepe un tarif de 3000-6000 de lei pentru un ochi, in functie de complexitatea cazului.

Pacientii apreciaza clinica moderna, serviciile ireprosabile, profesionalismul medicilor, pasiunea pentru meserie, rigurozitatea consultatiilor, investigatiile de acuratete si interventiile chirurgicale reusite, aparatura de ultima generatie si amabilitatea si empatia intregului personal.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Holhos
Vezi Pareri

2. Clinica Oculens

Clinica de Oftalmologie Oculens din Cluj, cu o traditie de 25 de ani pe piata medicala, dispune de aparatura performanta, Laser Excimer pentru operatie miopie, corectia hipermetropiei si astigmatismului, de Femtolaser, pentru corectia miopiei si de revolutionarul Relex Smile, cea mai moderna tehnica laser minim invaziva, nedureroasa, care permite corectia miopiei pana la -12 dioptrii si a astigmatismului pana la 5-6 dioptrii. Constituindu-se intr-un centru de excelenta in oftalmologie si optica medicala, Clinica Oculens pune la dispozitia pacientilor consultatii, investigatii, tratamente si interventii chirurgicale moderne in toate domeniile patologiei oculare ale adultului si copilului, precum si servicii de chirurgie estetica. Centrul medical este deservit de o echipa de top de oftalmologi apreciati, printre care dr. Dorin Nicula, medic primar oftalmolog, si prof. dr. Cristina Nicula, chirurg oftalmolog. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, pacientii putand accesa aici consultatii gratuite. Oculens are puncte de lucru si in orasele Baia Mare, Turda, Dej si Zalau.

Pretul interventiei pentru corectarea miopiei variaza de la 2500 la 7000 de lei pentru un ochi.

Pacientii tratati aici vorbesc despre servicii de nota 10, o clinica la standarde europene, cu personal dedicat, medici profesionisti, aparatura performanta, interventii chirurgicale de succes, consultatii si investigatii temeinice, seriozitate si grija pentru binele clientilor.

3. Ofta Medical Clinic

Infiintata in Cluj in anul 2021, Ofta Medical este o clinica moderna care ofera pacientilor consultatii si investigatii oftalmologice, interventii chirurgicale non-invazive, minim invazive si invazive, cu tehnologie de ultima ora – Laser Eximer, pentru operatie miopie, corectare hipermetropie si astigmatism. In clinica se trateaza chirurgical si glaucomul, cataracta, dar si pentru afectiuni oftalmologice mai rar intalnite, precum pterigionul sau chalazionul. Vei putea conta aici pe experienta si competentele a doi medici bine pregatiti, specializati in chirurgie oftalmologica: dr. Rares Bodnariuc, medic primar, si dr. Madalina Bacila, medic primar. Clinica Ofta Medical si-a inceput activitatea in 2017 in Bistrita, iar astazi functioneaza cu doua puncte de lucru, in orasele amintite mai sus.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru operatie miopie la un ochi vei plati aici suma de 2500 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut experiente placute in aceasta clinica, dotata cu echipamente moderne, personal bine pregatit, cu atitudine pozitiva, medici profesionisti, atmosfera primitoare si preturi accesibile. In recenziile din mediul online se mai consemneaza ca interventiile chirurgicale de modificare a dioptriilor au avut rezultate foarte bune si ca dr. Rares Bodnariuc este un medic dedicat meseriei, empatic si competent.

4. Clinica Oftum

Oftum este o clinica de oftalmologie specializata in servicii de chirurgie cu laser, care se adreseaza pacientilor din Cluj care vor sa isi corecteze dioptriile prin operatie miopie, operatie hipermetropie sau astigmatism, cu ajutorul laserului excimer si a laserului cu femtosecunda. ReLEx Smile este cea mai noua si eficienta tehnica de interventie, rapida, fara durere, fara flap si sigura. Cu ajutorul laserului cu femtosecunda Visumax se corecteaza dioptriile neinvaziv si fara sectiuni pe cornee. Cu experienta de peste 20 de ani si un colectiv de profesori microchirurgi in frunte cu prof. dr. Tomáš Juhás, doctor in medicina, si dr. Tomáš Juhás junior, doctor in medicina. Clinica Oftum se situeaza in randul celor mai performante servicii de chirurgie oftalmologica din Europa si Asia. Clinicile din Romania, localizate in Cluj, Satu Mare si Oradea, fac parte dintr-o retea internationala de oftalmologie, cu centre in Praga, Kosice si Astana.

Pretul pentru operatia miopie este de 5000-7000 de lei pentru un ochi.

Pacientii sunt multumiti de activitatea clinicii si considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de medici competenti si bine pregatiti, aparatura ultramoderna, o abordare profesionista a afectiunilor oftalmologice si interventii chirurgicale de succes.

5. Clinica Ophtalens

Policlinica Ophtalens din Cluj este o unitate medicala cu servicii in ambulatoriu si spitalizare de zi in specialitatea oftalmologie, dotata cu aparatura de ultima generatie, in care pacientii pot accesa examinari si tratamente, interventii chirurgicale, operatie miopie, implant de cristalin si servicii de optica medicala. Echipa medicala a clinicii din Cluj-Napoca este alcatuita din medici specialisti cu experienta, in frunte cu dr. Teodor Tomi, medic primar oftalmolog, cu competente in chirurgia refractiva si transplant cornean. Clinica Ophtalens face parte din Reteaua privata de sanatate Regina Maria, care activeaza in Romania din anul 1995 si este prezenta azi in aproape toate orasele tarii cu policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize si centre de imagistica medicala.

Pretul operatiei miopie in acest centru este de 6000 de lei pentru un ochi.

In general, pacientii se declara multumiti de experienta inregistata la aceasta clinica, de serviciile de calitate, de profesionalismul medicilor, de competentele si experienta dr. Teodor Tomi, de echipamentele performante si de rezultatele remarcabile ale operatiilor de reducere a dioptriilor. Unii pacienti sunt nemultumiti de durata mica a consultatiilor.

Concluzii

Daca vrei sa faci operatie pentru miopie in Cluj, ai toate sansele sa te bucuri de rezultatele asteptate si de o reducere considerabila a dioptriilor, la una dintre clinicile de oftalmologie de top din oras. Pacientii au acces la tehnologie laser de ultima generatie, cu ajutorul carora se realizeaza interventii chirurgicale rapid, minim invazive, nedureroase si cu timp scurt de recuperare. Vei putea conta aici pe nume de marca ale chirurgiei oftalmologice, medici renumiti pe plan national, dar si international. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-au terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, apeland la serviciile de chirurgie din Cluj, capabile sa iti ofere la operatia miopie de care ai nevoie pentru o vedere imbunatatita si renuntarea la ochelari si lentile de contact.