Meniu

Operatie miopie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cea mai comuna forma de corectare a miopiei este reprezentata de ochelari, insa, daca vrei sa fii complet independent si sa vezi perfect fara acestia, iti poti indrepta atentia catre operatia de miopie din Timisoara. Din pacate, numarul persoanelor care se confrunta cu miopie este in crestere, vizati fiind nu doar adultii, ci si copiii. Daca ai luat hotararea de a te programa pentru operatia de miopie, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte de care sa tii cont pentru a te pregati in mod adecvat. Inainte de a merge la cabinet sau la spitalul respectiv pentru interventia chirurgicala, asigura-te ca esti insotit. La final, vederea iti va fi incetosata si vei avea nevoie de cineva de care sa te sprijini. De asemenea, evita sa folosesti creme, machiaj, parfumuri sau diverse lotiuni in zona ochilor in ziua operatiei. In plus, pentru minimizarea riscului de infectii, trebuie sa te asiguri ca iti cureti cu atentie genele in zilele dinaintea operatiei.

Daca locuiesti in Timisoara si vrei sa te programezi pentru aceasta operatie, ia in considerare cele doua clinici de mai jos, unde vei fi intampinat de medici cu o buna pregatire. Citeste pana la final si fii la curent cu toate informatiile care te pot interesa pentru a sti exact ce presupune operatia de corectare a miopiei.

Care este pretul operatiei de miopie in Timisoara?

Avand in vedere ca operatia de miopie in Timisoara este una de o importanta ridicata, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile practicate. Din fericire, in tabelul de mai jos iti vom prezenta care sunt tarifele unei astfel de interventii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie miopie
Rating
Website
Vista Vision
Clinica-Verificata
2.700 Ron
 • Pret Operatie miopie 2.700 Ron
 • Interactiune eficienta cu personalul medical
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Interventii reusite
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
Clinica Opticlass
3.200 Ron
 • Pret Operatie miopie 3.200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Servicii de inalta calitate
 • Tehnologii de o performanta inalta
 • Act medical corect
 • Interventii reusite
 • Amabilitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru operatia de miopie in Timisoara?

Grija pentru vedere se traduce prin controale oftalmologice regulate, dar si prin efectuarea la timp a tuturor interventiilor necesare, cum este operatia de miopie in Timisoara, pentru ca starea de sanatate a ochilor sa nu se agraveze. Pentru a beneficia de rezultatele dorite, apeleaza cu incredere la clinicile de mai jos, unde vei descoperi medici cu o buna pregatire, care au la dispozitie aparaturi si echipamente moderne. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii: 

1. Clinica Vista Vision

Clinica Vista Vision este o clinica oftalmologica din Timisoara catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca ti-a fost recomandat sa faci operatia de miopie. Unitatea medicala este reprezentata de medici primari, specialisti si profesori doctori cu o buna pregatire in domeniu, care reusesc sa asigure atat o diagnosticare precisa, cat si un plan eficient de tratament. Profesorii doctori sunt pregatiti si in practicarea chirurgiei de refractie, prin intermediul careia pacientii isi pot recapata claritatea in vedere. Se foloseste atat tehnologia Lasik, PRK, cat si ICL la o calitate superioara, aparaturile din cadrul cabinetului sunt unele de o calitate superioara, obtinandu-se astfel rezultatele mult asteptate. De asemenea, se mai practica si interventiile chirurgicale de retina, cataracta, glaucom.

Pretul pentru interventia de corectare a miopiei este de 2.700 lei/ochi.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii declarandu-se multumiti de interactiunea cu personalul medical. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele utilizate sunt de o performanta inalta, interventiile chirurgicale oculare sunt intotdeauna executate excelent, iar serviciile puse in aplicare sunt adaptate in functie de problemele de vedere ale fiecarui pacient in parte. Amabilitatea, buna pregatire si profesionalismul de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care aceasta clinica este frecventata si apreciata.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Vista Vision
Vezi Pareri

2. Clinica Opticlass

Clinica Opticlass este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o interventie de corectare a miopiei in Timisoara. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in elaborarea unui act medical ireprosabil, dar si in practicarea interventiilor de corectare a vederii in cazul pacientilor care se confrunta cu miopie, hipermetropie, astigmatism si prezbiopie. Unitatea medicala foloseste cea mai moderna si performanta tehnologie pentru practicarea chirurgiei refractive, cum ar fi PRK, LASIK, FemtoLASIK. De asemenea, specialistii asigura si consultatii de specialitate, explorari functionale si diverse interventii ca: laser YAG-Nd (capsulotomii, iridotomii), laser Argon (retinopatia diabetica, trabeculoplastie selectiva, proceduri palpebrale sau tegumentare), crioaplicatii transconjunctivale, transsclerale, extractia corpilor straini corneo-conjunctivali, tratament ambulatoriu injectabil, tratament ambulatoriu perfuzabil.

Pretul pentru operatia de miopie este de 3.200 lei/ochi

Din colectia vasta de recenzii publicate in mediul online reiese ca activitatea desfasurata de echipa medicala in cadrul clinicii Opticlass este una ireprosabila, pacientii avand la dispozitie servicii de inalta calitate. Avand in vedere ca aparaturile si tehnologiile utilizate sunt de o performanta inalta, actul medical decurge de fiecare data corect, iar interventiile oculare sunt de fiecare data reusite. In plus, amabilitatea si bunavointa de care medicii dau dovada sunt calitati puternic apreciate de pacienti. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a face operatia de miopie in Timisoara, dar nu stii care unitate medicala din oras este de incredere pentru a obtine rezultatele dorite? Ei bine, atunci te incurajam sa apelezi cu incredere la cele doua optiuni de mai sus pentru a beneficia de un act medical de calitate, dar si pentru a fi atent investigat de un medic expert.