Oftalmologie Baia Mare

Actualizat pe:

Printre primele lucruri care ies in evidenta atunci cand vine vorba de oftalmologie in Baia Mare se afla tehnologia de ultima generatie, care ii ajuta pe medici sa-si indeplineasca misiunea. Pe langa aparatura, exista si echipe dedicate, cu pregatirea necesara incat sa-i poata multumi chiar si pe cei mai exigenti pacienti.

Indiferent ca este vorba de adulti sau de copii care au probleme cu vederea, toti pacientii vor putea opta pentru serviciile unui oftalmolog in Baia Mare. Sanatatea ochilor este foarte importanta, iar unele afectiuni pot fi vindecate doar in copilarie, pana ce micutul respectiv implineste varsta de 8-10 ani, asa ca un control oftalmologic este esential.

Ce fel de clinica de oftalmologie din Baia Mare vei alege?

Deoarece exista mai multe variante atunci cand o persoana alege clinica de oftalmologie din Baia Mare in cadrul careia urmeaza sa-si faca un control, alegerea finala va fi a pacientului. In timp ce unii pun accent pe pret sau pe aparatura din cabinetul respectiv, altii isi doresc sa se lase mainile unui oftalmolog din Baia Mare cu experienta in domeniu.

1. Clinica de oftalmologie Vista Vision

Clinica de oftalmologie Vista Vision se bazeaza pe principiul de inovare continua, astfel ca echipa de aici este in permanenta in cautarea unor metode prin care sa-si poate imbunatati tehnicile si modul de abordare al diverselor afectiuni ale pacientilor.

Toate amanuntele pe care pacientii trebuie sa le cunoasca sunt expuse atat verbal, cat si prin scris, astfel ca ei au libertatea sa ia cea mai buna decizie pentru situatia in care se afla.

Sediul clinicii de oftalmologie din Baia Mare are numarul de telefon 0737505157, iar adresa de E-mail este baiamare@vistavision.ro. Cele doua pot fi folosite pentru a programa o intalnire.

2. Centrul medical oftalmologic Vitreum

Vitreum este clinica oftalmologica din Baia Mare care ofera servicii medicale complete cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie. Consultatiile nu se adreseaza doar adultilor, ci si copiilor, deoarece oamenii trebuie sa inceapa sa aiba grija de sanatatea ochilor inca de cand sunt mici pentru a nu avea de suferit pe viitor.

Programarile se pot face in doua feluri: cu ajutorul unui din cele doua numere de telefon 0261716459 sau 0740231559, ori prin adresa de E-mail vitreum.baiamare.receptie@gmail.com.

3. Cabinetul medical oftalmologic Oculumm

Un lucru interesant despre cabinetul oftalmologic din Baia Mare, Oculumm, este ca se afla in parteneriat cu centrul medical oftalmologic Vitreum, mentionat anterior. Persoanele care completeaza formularul prezent pe pagina de internet a cabinetului vor primi un raspuns in cel 48 de ore de la momentul trimiterii mesajului.

In vederea programarilor va putea fi folosit unul din cele doua numere de telefon 0770229347, respectiv 0362409401, sau adresa de E-mail oculumm.bm@gmail.com.

Concluzii

Prin urmare, vizita la o clinica oftalmologica in Baia Mare, sau in oricare alt oras care dispune de echipe dedicate si tehnologie de ultima generatie, este importanta pentru mentinerea unei vederi cat mai sanatoase. Cei care stiu ca petrec mult timp in fata calculatorului trebuie sa se gandeasca serios la data urmatorului control.