Oftalmologie Pitesti

Actualizat pe:

Orasul Pitesti este cunoscut in intreaga tara, atat prin prisma unor evenimente frumoase si populare, cat si prin prisma unor evenimente negative, dar cu toate acestea, locuitorii orasului se pot lauda cu o calitate a serviciilor de oftalmologie din Pitesti la nivel occidental.
Cum rolul pe care il are vederea in viata oamenilor este extrem de important, pitestenii au inteles necesitatea pe care o au vizitele regulate la medicul oftalmolog, mai ales ca serviciile de oftalmologie din Pitesti au preturi avantajoase. Acest lucru se datoreaza si competitivitatii ridicate, numarul de clinici si cabinete oftalmologice din oras care utilizeaza tehnologie performanta fiind unul foarte mare.

Topul clinicilor de oftalmologie din Pitesti

Pretul si calitatea serviciilor medicale sunt principalele criterii in functie de care oamenii isi aleg specialistul la care sa apeleze, iar numarul mare de astfel de unitati medicale specializate in oftalmologie din Pitesti si care indeplinesc aceste criterii poate face ca aceasta alegere sa fie una dificila.
De aceea, existenta unui top in care sa fi prezentate unele dintre cele mai performante si apreciate clinici oftalmologice poate fi de mare ajutor, mai ales ca in cadrul acestora pot fi gasiti cei mai buni medici oftalmologi din Pitesti.

1. Clinica Dr. Diaconu

Clinica Dr. Diaconu este una dintre cele mai cunoscute clinici de oftalmologie din Pitesti si din intregul judet. Acest lucru se datoreaza serviciilor de buna calitate oferite in cadrul acestora si medicilor oftalmologi profesionisti si foarte bine pregatiti, care au la indemana cea mai performanta aparatura. In acest fel pot identifica si trata orice afectiune oculara, pentru pacienti de orice varsta, avand posibilitatea de a efectua chiar si operatii de cataracta fara injectie.
Printr-un simplu telefon la numarul 0749.107.756, pitestenii se pot programa pentru consultatie oftalmologica sau pot afla toate informatiile necesare pentru programare.

2. New Optic

New Optic este o clinica moderna de oftalmologie din Pitesti, care completeaza investigatiile oftalmologice cu serviciile de optica medicala, astfel incat pacientii sa primeasca servicii oftalmologice complete. In cadrul acestei clinici medicale exista si un laborator propriu, in care ochelarii pot fi montati pe loc, deoarece se foloseste tehnologie de ultima generatie.
In plus, programarile se pot face foarte simplu, fie prin telefon, la unul dintre numerele 0248.211.652 sau 0729.954.615, fie online, pe site-ul clinicii https://newoptic.ro/programari/.

3. Visual Optic

O retea de clinci de oftalmologie este Visual Optic, care din dorinta de a oferi servicii medicale la standarde occidentale, dispune de aparatura medicala performanta in fiecare cabinet oftalmologic dintre cele doua din Pitesti. Datorita acestui fapt, poate fi investigat un numar mai mare de pacienti.
In plus, Visual Optic ofera si servicii de optica medicala, la preturi avantajoase, ceea ce contribuie la cresterea popularitatii acestei clinici medicale de oftalmologie. Astfel ca cei care doresc sa isi faca programare pot suna la numarul de telefon 0770.249.259.

In concluzie, pitestenii apreciaza serviciile de calitate si tratamente eficiente, motiv pentru care clinicile care ofera cele mai bune servicii de oftalmologie din Pitesti se afla in topul preferintelor acestora, chiar daca programarile pot dura mai mult.