Oftalmologie Zalau

Actualizat pe:

Cu toate ca este mai putin cunoscut, resedinta judetului Salaj este un centru turistic important, care se datoreaza atat pozitiei geografice si atractiilor turistice, de origine istorica, precum si serviciilor de oftalmologie din Zalau, care sunt unele moderne si de calitate.
Unul dintre factorii care a influentat dezvoltarea si modernizarea serviciilor medicale din sfera oftalmologiei din Zalau este si localizarea orasului langa un mare centru economic si cultural, cum este Clujul. De aceea, toti cei care au nevoie de consultatii oftalmologice apeleaza la cabinetele si clinicile de oftalmologie din acest oras.

Top 3 clinici si cabinete de oftalmologie din Zalau

Orasele din vestul tarii sunt considerate a fi mai bine dezvoltate in ceea ce priveste aspectele economice si tehnologia, motiv pentru care clinicile si cabinetele de oftalmologie din Zalau sunt dotate cu aparatura medicala si echipamente moderne, de ultima generatie.
Gratie acestor dotari, dar si perfectionarea continua a medicilor specialisti au dus la o imbunatatire a calitatii actului medical, ceea ce ii determina pe oameni sa caute cu mai mare atentie un cabinet oftalmologic in Zalau, dar pe care il poate gasi mai usor.
Totodata, aceste criterii au facut ca multe astfel de unitati medicale sa se regaseasca in topul celor mai performante clinici si cabinete medicale din regiune. Dintre acestea, pacientii pot alege:

1. Optisan

Clinica Optisan s-a concentrat pe dezvoltarea unora dintre cele mai bune servicii de oftalmologie din Zalau, care se ridica la standardele occidentale. Astfel, pacientii de toate varstele – adulti si copii – sa beneficieze de consultatii, investigatii si tratamente dintre cele mai moderne si eficiente.
In cadrul clinicii exista chiar si un departament de Terapie Vizuala, care are ca obiectiv tratarea pacientilor care se confrunta cu diferite probleme si afectiuni oculare importante.

2. Roma Opticenter

Pacientii clinicii de oftalmologie Roma Opticenter se pot bucura de o multime de beneficii, pe langa serviciile medicale de calitate. Prin urmare, tehnologia performanta, utilizata in cadrul clinicii, permite efectuarea unor interventii si stabilirea unor tratamente oftalmologice unice in Zalau si in zona.
De asemenea, pacientii pot beneficia chiar si de consultatii, investigatii sau tratamente gratuite si compensate, in baza trimiterii de la medicul de familie, deoarece Roma Opticenter colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate.

3. Centrul Medical Iris

Centrul Medical Iris inglobeaza mai multe specialitati medicale, printre care si cele de oftalmologie si optica medicala. In cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament Oftalmologic Iris pot fi efectuate diverse consultatii si investigatii, cum ar fi consultatii computerizate, tomografie oculara si interventii cu laser.
Acestea sunt posibile datorita aparaturii medicale cu care este dotat centrul, care este ultramoderna, existand chiar dispozitive folosite in investigatiile oftalmologice unice in Zalau, cum ar fi aparatul de fotocoagulare cu laser sau dispozitivul necesar pentru efectuarea OCT – tomografia oculara in coerenta optica.

In concluzie, clinicile si cabinetele de oftalmologie din Zalau sunt unele dintre cele mai moderne si performante din regiune, care pot oferi solutii si tratamente pentru o gama vasta si diversificata de afectiuni si probleme oculare.