Meniu

Operatie marire penis Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Complexele resimtite de unii dintre barbati pot fi inlaturate, iar performantele sexuale imbunatatite daca opteaza pentru o operatie marire penis in Craiova. Aceasta se poate efectua intr-o clinica de top, specializata in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dotata cu aparatura de ultima generatie, in care activeaza personal competent.

Citeste textul pana la capat, pentru a afla unde trebuie sa mergi in Craiova pentru interventia de augmentare peniana si in ce conditii se realizeaza procedura.

Cat costa o operatie marire penis in Craiova?

Esti constient ca o astfel de interventie are anumite costuri, de aceea vrei sa iti pregatesti din timp bugetul pentru o operatie de marire penis in Craiova. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care se realizeaza, precum si tariful practicat pentru interventia chirurgicala. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie marire penis
Rating
Website
Dr. Firass Obeidat
Clinica-Verificata
1.300-2.000 Euro
  • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 1.300-2.000 Euro
  • Centru medical modern
  • Medic tanar, pasionat de chirurgia plastica
  • Metode chirurgicale clasice
  • Tratamente estetice neinvazive
  • Profesionalism si seriozitate
  • Rezultate remarcabile ale operatiilor estetice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru operatie de marire penis in Craiova?

Chiar daca ai aflat unde poti face operatia de marire penis in Craiova, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie, cu implicatii asupra vietii sexuale si relatiilor sociale semnificative pentru tine. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor clinicii, dotarile de care dispune, competentele medicului, gama de interventii pe care le executa si parerile pacientilor tratati aici. In sectiunea urmatoare a articolului, vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Dr. Firass Obeidat

La Clinica Dr. Firass Obeidat, operatia de marire penis in Craiova se poate realiza in mai multe moduri: alungire penis, ingrosare penis cu grasime proprie sau interventia mai complexa care implica atat alungirea, cat si ingrosarea penisului. Dr. Firass Obeidat, fondatorul si coordonatorul clinicii, este medic specialist in chirurgie plastica si reconstructiva, si executa o serie de proceduri de chirurgie cosmetica si plastica pentru fata, sani si corp. Are in portofoliu peste 1200 de operatii finalizate cu succes, printre care augmentare mamara, lifting facial, implant fesier, lipoaspiratie, abdominoplastie, blefaroplastie, transfer de grasime, aqualifting, bichectomie, injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, lifting cu fire PDO.

Operatia de alungire penis costa 1500 de euro in aceasta clinica, ingrosarea cu grasime proprie are un tarif de 1300 de euro, in timp ce pachetul complet alungire + ingrosare te va costa 2000 de euro.

Clinica Dr. Firas Obeidat este un centru medical modern, in care activeaza un medic tanar, talentat si dedicat chirurgiei plastice, care pune in aplicare proceduri moderne de interventie, atât prin metode clasice, cât și prin metode neinvazive. Pacientii care aleg cabinetul său apreciază profesionalismul, seriozitatea si rezultatele remarcabile ale operațiilor estetice efectuate de dr. Obeidat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Firass Obeidat
Vezi Pareri

Concluzii

Reusita in ceea ce priveste o operatie de marire penis in Craiova depinde de medicul caruia te vei adresa. Pentru rezultate remarcabile,  poti solicita o consultatie la clinica prezentata in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. In urma acesteia, vei avea acces la o opinie de specialitate si la cele mai bune sfaturi in privinta interventiei cu implicatii asupra vietii tale sexuale. Vei gasi aici un profesionist tanar, pasionat de meserie, dotari moderne si conditii excelente pentru succesul procedurii de care ai nevoie.