Meniu

Radioterapie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cancerul este o afectiune in tratamentul careia se recomanda un tratament multidisciplinar, una dintre metodele de baza fiind sedintele de radioterapie. In Cluj, acestea se pot face in cadrul unor clinici sau centre medicale ce dispun de aparatura moderna, ce asigura desfasurarea tratamentelor in conformitate cu cele mai exigente standarde medicale.

Radioterapia poate avea efect curativ sau paliativ, in functie de starea pacientului si de simptomele acestuia. Numarul de sedinte recomandate variaza de la o persoana la alta. Inainte de a trece la tratamentul propriu-zis, medicii din Cluj informeaza pacientii cu privire la tot ce presupune radioterapia si efectele sale secundare.

Unde se face radioterapie in Cluj?

Radioterapia este un tratament complex, care se efectueaza la mai multe clinici din Cluj, unde merg pacienti din judet si nu numai. In tabelul urmator, vei afla care sunt cele mai reputate centre medicale unde se face radioterapie pentru diferite tipuri de cancer:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
Programare Online
Amethyst
1 Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret sedinta Radioterapie 220 Ron
 • Rezultate excelente
 • Tehnologii moderne si performante
 • Tratament eficient si personalizat
 • Act medical ireprosabil
Medisprof
2
200 Ron
 • Pret sedinta Radioterapie 200 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal de la receptie amabil
 • Lipsa de organizare
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici pentru radioterapie in Cluj?

Cand vine vorba despre radioterapie, un tratament ce creste sansele pacientilor de a se vindeca sau care le amelioreaza durerile, este imperativ ca sedintele sa fie desfasurate intr-o clinica moderna, ce dispune de tehnologie de ultima ora.

Clasamentul de mai jos descrie pe scurt cele mai bune optiuni din Cluj ale persoanelor carora li s-a recomandat sa faca radioterapie, ca parte din tratamentul cancerului:

1. Clinica Amethyst

Clinica Amethyst este o institutie medicala din Cluj, in cadrul careia pacientii cu un diagnostic oncologic pot beneficia de sedinte de radioterapie, puse in aplicare sub atenta supraveghere a personalului medical. Departamentul de radioterapie din Cluj si-a inceput activitatea in anul 2014, avand la dispozitie unele dintre cele mai performante si moderne solutii de radioterapie a cancerului, si anume tehnica de tratament IMRT-VMAT. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce genereaza un diagnostic corect si un tratament atent personalizat in functie de stadiul bolii. Echipa medicala are o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical corect. Aceasta este formata din: prof. dr. Gabriel Kacso, asist. univ. dr. Renata Zahu, medici primari, dr. Anamaria Sipos, dr. Daniela Urian, dr. Alexandru Iacob, dr. Tiberiu Popescu, medici specialisti. De asemenea, unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii sa beneficieze de sedinte gratuite de radioterapie.

Tariful aplicat pentru o sedinta de radioterapie este de 220 lei pentru pacientii neasigurati.

Majoritatea recenziilor care au fost postate pentru aceasta clinica sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii cu diverse afectiuni oncologice au reusit sa primeasca tratamentul adecvat. Datorita tehnologiilor moderne si implicarii din partea cadrelor medicale, actul desfasurat este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Pe de alta parte, comunicarea cu personalul de la receptie este una deficitara.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Amethyst
Vezi Pareri

2. Medisprof

Pe lista clinicilor alese de un numar foarte mare de persoane din Cluj ce trebuie sa faca radioterapie este Medisproof. In 2010, se deschidea prima clinica medicala oncologica din Grupul Medisproof. Acesta reuneste specialisti cu pregatire vasta in domeniul oncologiei si se aliniaza celor mai inalte standarde medicale internationale, inclusiv prin investitiile in aparatura de ultima generatie. Tratamentele sunt personalizate prin prisma unei colaborari multidisciplinare intre departamentele clinicii. De asemenea, este singurul spital din tara certificat de catre American Society of Clinical Oncology.

Pretul consultatiei este 300 lei. In cadrul acestei clinci, sedintele de radioterapie sunt decontate de CNAS. Puteti beneficia de acest serviciu si contra cost la pretul de 200 de lei.

Foarte multi pacienti se declara multumiti de serviciile clinicii si de profesionalismul cu care au fost tratati. Medicii sunt foarte bine pregatiti, implicati si atenti la nevoile pacientului. Personalul de la receptie este amabil si atent la randul sau. Mai sunt apreciate facilitatile si tehnologia din clinica, fiind prezente echipamente de ultima generatie. Desi nu contesta pregatirea medicilor, cativa pacienti reclama timpii lungi de asteptare si organizarea defectuoasa a clinicii.

Concluzii

In Cluj, pacientii care au fost diagnosticati cu o forma de cancer pot gasi tratamente eficiente si menite sa le imbunatateasca starea de sanatate, in cadrul unor clinici unde se face radioterapie si unde personalul este foarte bine pregatit.

Aparatura de ultima generatie completeaza experienta medicilor, ceea ce garanteaza ca pacientii beneficiaza de un act medical de calitate, necesar in depasirea unei experiente atat de dificile.