Radioterapie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cancerul este o afectiune in tratamentul careia se recomanda un tratament multidisciplinar, una dintre metodele de baza fiind sedintele de radioterapie. In Cluj, acestea se pot face in cadrul unor clinici sau centre medicale ce dispun de aparatura moderna, ce asigura desfasurarea tratamentelor in conformitate cu cele mai exigente standarde medicale.

Radioterapia poate avea efect curativ sau paliativ, in functie de starea pacientului si de simptomele acestuia. Numarul de sedinte recomandate variaza de la o persoana la alta. Inainte de a trece la tratamentul propriu-zis, medicii din Cluj informeaza pacientii cu privire la tot ce presupune radioterapia si efectele sale secundare.

Unde se face radioterapie in Cluj?

Radioterapia este un tratament complex, care se efectueaza la mai multe clinici din Cluj, unde merg pacienti din judet si nu numai. In tabelul urmator, vei afla care sunt cele mai reputate centre medicale unde se face radioterapie pentru diferite tipuri de cancer:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centromed Oncosan
250-400 Ron
 • Tarif Consultatie 250-400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Implicare si dedicare
Medisprof
300 Ron
 • Tarif Consultatie 300 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal de la receptie amabil
 • Unii pacienti spun ca timpii de asteptare sunt lungi si ca organizarea clinicii este defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici pentru radioterapie in Cluj?

Cand vine vorba despre radioterapie, un tratament ce creste sansele pacientilor de a se vindeca sau care le amelioreaza durerile, este imperativ ca sedintele sa fie desfasurate intr-o clinica moderna, ce dispune de tehnologie de ultima ora.

Clasamentul de mai jos descrie pe scurt cele mai bune optiuni din Cluj ale persoanelor carora li s-a recomandat sa faca radioterapie, ca parte din tratamentul cancerului:

1. Centromed Oncosan

Cea mai buna varianta a pacientilor din Cluj in vederea efectuarii sedintelor de radioterapie este Centromed Oncosan. Infiintat in 2006, centrul reuneste mai multe specialitati medicale si isi concentreaza activitatea pe diagnosticul, tratamentul si preventia cancerului de san, de col uterin si altor boli conexe. Pentru precizie in diagnostic, echipa de medici lucreaza intr-o stransa colaborare si pacientii sunt consultati de mai multi medici specialisti si primari.

Pretul unei consultatii la medic primar este de 400 lei. La medic specialist, aceasta costa 250 lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile acestui centru medical, pe care le-au descris prin intermediul recenziilor ca fiind de cea mai buna calitate. Echipa este descrisa ca fiind profesionista, comunicativa si de incredere. Pacientii sunt tratati cu implicare, caldura si dedicare.

Vezi parerile pacientilor despre Centromed Oncosan
Vezi Pareri

2. Medisprof

Pe lista clinicilor alese de un numar foarte mare de persoane din Cluj ce trebuie sa faca radioterapie este Medisproof. In 2010, se deschidea prima clinica medicala oncologica din Grupul Medisproof. Acesta reuneste specialisti cu pregatire vasta in domeniul oncologiei si se aliniaza celor mai inalte standarde medicale internationale, inclusiv prin investitiile in aparatura de ultima generatie. Tratamentele sunt personalizate prin prisma unei colaborari multidisciplinare intre departamentele clinicii. De asemenea, este singurul spital din tara certificat de catre American Society of Clinical Oncology.

Pretul consultatiei este 300 lei. In cadrul acestei clinci, sedintele de radioterapie sunt decontate de CNAS.

Foarte multi pacienti se declara multumiti de serviciile clinicii si de profesionalismul cu care au fost tratati. Medicii sunt foarte bine pregatiti, implicati si atenti la nevoile pacientului. Personalul de la receptie este amabil si atent la randul sau. Mai sunt apreciate facilitatile si tehnologia din clinica, fiind prezente echipamente de ultima generatie. Desi nu contesta pregatirea medicilor, cativa pacienti reclama timpii lungi de asteptare si organizarea defectuoasa a clinicii.

Concluzii

In Cluj, pacientii care au fost diagnosticati cu o forma de cancer pot gasi tratamente eficiente si menite sa le imbunatateasca starea de sanatate, in cadrul unor clinici unde se face radioterapie si unde personalul este foarte bine pregatit.

Aparatura de ultima generatie completeaza experienta medicilor, ceea ce garanteaza ca pacientii beneficiaza de un act medical de calitate, necesar in depasirea unei experiente atat de dificile.