Meniu

Radioterapie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul pentru combaterea afectiunilor oncologice, radioterapia in Galati, este stabilit si monitorizat de medicul oncolog. Terapia consta, in principiu, in folosirea radiatiilor la nivelul zonei cu probleme, avand capacitatea de a elimina celulele canceroase. Dozele de radiatii sunt mai ridicate decat in cazul radiografiilor, de exemplu, pentru ca tratamentul sa isi atinga scopul, si anume acela de a combate cu succes afectiunea maligna. Tratamentul trebuie urmat cateva saptamani, in functie de recomandarile medicului, pentru ca efectul dorit nu este obtinut rapid. Celulele canceroase sunt eliminate treptat, asa ca va trebui sa te inarmezi cu rabdare si sa stii cont de indicatiile doctorului sub indrumarea caruia te afli. In prezent, exista mai multe tipuri de radioterapii, printre care se numara si: radioterapia externa, implanturi de radioterapie (brahiterapie), injectii de radioterapie, capsule sau bauturi (terapie cu radioizotopi) sau radioterapie intraoperatorie.

Daca locuiesti in Galati si vrei sa incepi tratamentul cu radioterapie, te incurajam sa citesti mai departe, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta care este clinica la care poti apela pentru tratament. Citeste mai departe si afla, de asemenea, si cat de pregatiti sunt medicii la care apelezi.

Cat costa o sedinta de radioterapie in Galati?

Pretul pentru o sedinta de radioterapie in Galati variaza de la un oras la altul. In plus, majoritatea clinicilor de afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca majoritatea tratamentelor de acest gen sunt gratuite pentru pacientii asigurati. Daca nu esti asigurat si vrei sa afli, totusi, care este pretul unei astfel de sedinte, consulta-te cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
DC Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret sedinta Radioterapie 200 Ron
  • Interactiune excelenta cu personalul medical
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Act medical ireprosabil
  • Diagnosticare corecta
  • Tratament eficient
  • Buna pregatire si empatie
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face radioterapie in Galati, la privat?

Poti efectua sedinte de radioterapie in Galati in unitatea medicala pe care o prezentam in continuare.

DC Clinic

DC Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Galati, unde poti apela cu incredere daca ai nevoie de tratamentul radioterapeutic. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea prof. dr. Laura Rebegea, medic primar in radioterapie, doctor in stiinte medicale, medic specialist in oncologie. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, pentru ca diagnosticul sa fie corect stabilit, dar si pentru ca planul de tratament sa fie elaborat corect. Pe langa radioterapie si oncologie, pacientii au libertatea de a solicita ajutorul si medicilor cu alte specialitati, cum ar fi: proctologie, urologie, chirurgie generala, flebologie, obstetrica si ginecologie, ecografie, endoscopie digestiva superioara si inferioara, cardiologie tratament picior diabetic, tratarea bolilor de nutritie.

Pretul pentru o sedinta de radioterapie este de 200 lei, consultatia de radioterapie este de 280 lei, iar controlul este de 170 lei.

Clinica privata din Galati a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, toti fiind incantati de interactiunea cu personalul medical. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, actul medical desfasurat este, de cele mai multe ori, ireprosabil. Diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este pus in aplicare cu profesionalism. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire si empatie, asigurand tuturor pacientilor sansa de a primi tratamentul corespunzator.

Vezi parerile pacientilor despre DC Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Stim cat de important este sa mergi la o clinica de specialitate unde sa beneficiezi de un tratament de radioterapie in Galati la standarde ridicate, asa ca unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior este una dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau. Solicita ajutorul medicilor, tine cont de indrumarile acestora si castiga lupta cu afectiunile oncologice.