Meniu

Radioterapie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de sedinte de radioterapie in Oradea este stabilit de medicul oncolog, care se ocupa atent de monitorizarea eficienta a afectiunii maligne. Frecventa sedintelor de radioterapie se stabileste in functie de necesitatile pacientilor, dar si de cat de severa este boala. Tratamentul foloseste o doza ridicata de radiatii, avand ca scop eliminarea celulelor canceroase din corp. Cu toate acestea, merita mentionat ca efectele pozitive incep sa fie vizibile dupa un anumit numar de sedinte de tratament. Multi se intreaba daca experimenteaza durere in timpul tratamentului sau un anumit disconfort. Vestea buna este ca nu. Datorita aparaturilor care folosesc o tehnologie avansata, sedintele au o durata scurta, intre 10 si 30 de minute, iar pacientul nu se confrunta deloc cu durere. Cu toate acestea, poate sa se confrunte cu senzatii de greata, caderea parului si oboseala puternica dupa incheierea sedintelor.

Daca ai luat hotararea sa incepi tratamentul radioterapeutic in Oradea, trebuie sa stii ca exista o clinica la care poti apela cu incredere si care este echipata cu aparaturi de ultime generatie. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre clinica din orasul tau. 

Cat costa o sedinta de radioterapie in Oradea? 

Locuiesti in Oradea si vrei sa urmezi tratamentul de radioterapie la recomandarea medicului oncolog, dar nu stii cat costa? Daca esti pacient asigurat, vei reusi sa beneficiezi de acest serviciu in mod gratuit, pentru ca multe clinici se afla in relatii contractuale CNAS. In tabelul de mai jos iti vom prezenta si pretul unei sedinte, in cazul in care nu te poti prezenta cu biletul de trimitere de la medicul de familie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
MedEuropa
Clinica-Verificata
220 Ron
  • Pret sedinta Radioterapie 220 Ron
  • Interactiune ireprosabila cu personalul
  • Buna pregatire
  • Atentie la detalii
  • Bunavointa si empatie
  • Aparaturi de o performanta inalta
  • Act medical ireprosabil
  • Atmosfera primitoare
  • Curatenie impecabila
  • Atitudine pozitiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa faci tratamentul de radioterapie in Oradea?

Cu toate ca nu exista mai multe optiuni, ca in alte orase, tot ai la dispozitie o clinica in Oradea la ajutorul careia poti apela pentru un pachet de sedinte de radioterapie. Citeste mai departe si afla cat de bine echipata este clinica din orasul tau, cat de implicati sunt medicii, dar si cat de reusite sunt sedintele de terapie:

MedEuropa

MedEuropa este o retea de sanatate specializata in oncologie si radioterapie, cu unitati medicale prezente in diverse orase, printre care se numara si Oradea. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu urmatorii medici: dr. Teodora Flonta, medic primar si sef de sectie, dr. Kollak Erzsebet, dr. Cristian Poverlovici, dr. Paula Georgeta Pircalab, medici specialisti, cu o buna pregatire in domeniu. Pentru ca au la dispozitie unele dintre cele mai performante si avansate tehnologii, pacientii au sansa de a beneficia de rezultate remarcabile in timpul tratamentului de radioterapie, starea de sanatate a acestora fiind din ce in ce mai imbunatatita. Printre serviciile de care pot beneficia merita mentionate si: radioterapie curativa, radioterapie paliativa, simulare computer tomograf, plan de tratament, dozimetrie, optimizare si verificare, consiliere psihologica si consiliere nutritionala.

Pretul pentru o sedinta de radioterapie este de 220 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Centrul medical a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind cel mai mult incantati de interactiunea ireprosabila cu personalul. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, atentie la detalii, bunavointa si empatie, avand la dispozitie aparaturi de o performanta inalta, pentru obtinerea unui act medical ireprosabil. De asemenea, atmosfera este primitoare, curatenia impecabila, iar atitudinea doctorilor este intotdeauna pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre MedEuropa
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa incepi tratamentul radioterapeutic in Oradea sub atenta supraveghere a unei echipe profesioniste de medici? Atunci unitatea medicala prezentata anterior iti va fi de un real ajutor sa primesti tratamentul de care ai nevoie. Pune intotdeauna pe primul loc sanatatea si tine cont de indicatiile primite de la doctor pentru o vindecare eficienta.