Meniu

Radioterapie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul recomandat pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni maligne, radioterapia in Timisoara, a inregistrat numeroase reusite mai ales in cazul afectiunilor depistate la timp. Tratamentul pus in aplicare consta in aplicarea unor doze controlate de radiatii asupra zonelor tumorale. Decizia aplicarii tratamentului este luata de medicul oncolog, in functie de tipul de cancer de care pacientul sufera, dar si in functie de stadiul de avansare a bolii. Multi pacienti se intreaba cum decurge o sedinta de radioterapie si care sunt simptomele pe care le pot manifesta. Ei bine, dupa ce esti condus in sala de tratament, te asezi pe masa de iradiere, iar, dupa ce esti pozitionat corect, vei fi lasat singur. Procedura dureaza intre 10 si 30 de minute, in functie severitatea si dimensiunea tumorii. Printre simptomele neplacute pe care le poti manifesta se numara si: oboseala, lipsa de energie, caderea parului, varsaturi si greata, sensibilitate.

Locuiesti in Timisoara si vrei sa incepi un tratament de radioterapie, asa cum ti-a recomandat medicul oncolog? Atunci te incurajam sa iei in considerare cele doua clinici din oras echipate cu toate aparaturile necesare pentru a obtine rezultatele dorite in urma tratamentului.

Cat costa o sedinta de radioterapie in Timisoara?

Inainte de a incepe o sesiune de sedinte radioterapeutice in Timisoara, este complet normal sa iti doresti sa afli care sunt preturile practicate. Afla ce buget trebuie sa pregatesti pentru tratamentul radioterapeutic conform informatiilor furnizate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radioterapie
Rating
Website
Centrul Amethyst
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret sedinta Radioterapie 220 Ron
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
 • Profesionalism
 • Tehnologii avansate
 • Rezultate excelente
 • Efecte pozitive
Oncohelp
200 Ron
 • Pret sedinta Radioterapie 200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic de o acuratete ridicata
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un tratament pe baza de radioterapie in Timisoara?

Din fericire, exista doua unitati medicale in Timisoara la care poti merge cu incredere pentru sedintele de radioterapie. Citeste cu atentie randurile de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii despre medicii din oras la care poti apela cu incredere, dar si despre rezultatele obtinute:

1. Centrul de Radioterapie Amethyst

Centrul de Radioterapie Amethyst este o unitate medicala de tratare a cancerului in Timisoara, oferind solutii eficiente, printre care se numara si radioterapia, la standarde internationale, complet gratuite, decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Departamentul este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu si experienta vasta. Printre acestia se numara si: dr. Ovidiu Bunta, Director Medical Amethyst Timisoara, dr. Andrei Ciobanu, dr. Ana Maria Tobescu, medici specialisti. Avand la dispozitie unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, medicii se asigura ca toti pacientii primesc sedinte ireprosabile de tratament, pentru a invinge cu brio afectiunile maligne.

Sedinta de radioterapie este gratuita pentru pacientii asigurati, iar pentru cei neasigurati costa 220 lei.

Centrul medical a primit numeroase aprecieri si partea pacientilor carora li s-a oferit speranta si sansa la un tratament adecvat. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, asigurand o atmosfera primitoare, atitudine pozitiva si, bineinteles, profesionalism. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si tehnologii avansate care ii ajuta sa obtina rezultatele dorite, efectele obtinute prin intermediul radioterapiei sunt pozitive in cele mai multe cazuri.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Radioterapie Amethyst
Vezi Pareri

2. Oncohelp

Oncohelp este a doua unitate medicala la care iti recomandam sa mergi in Timisoara, pentru a pune in aplicare tratamentul de radioterapie cu ajutorul unora dintre cele mai performante aparaturi. Fiind intitulat unul dintre cele mai moderne centre de oncologie, este dotat cu echipamente ireprosabile, care contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate excelente, dar si care asigura confort pacientilor oncologici. Departamentul de radioterapie este coordonat de dr. Anca Croitoru, medic primar, care are sub conducere o echipa bine pregatita de medici: dr. Ioana Lupse, medic primar, dr. Vlad Vancea, dr. Andrei Mavrodineanu, dr. Ana Dulan, dr. Daniela Lidia Sandu, medici specialisti. 

Pretul pentru o sedinta de radioterapie este de 200 lei.

Centrul medical multidisciplinar dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora pacientii pot beneficia de rezultate excelente atat in ceea ce priveste nivelul de acuratete al diagnosticului, dar si in eficienta tratamentului. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta, asigurand o atmosfera primitoare pentru toti pacientii. In plus, clinica este de o curatenie impecabila. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Vrei sa incepi tratamentul cu radioterapie in Timisoara, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa iei in considerare cele doua clinici prezentate anterior pentru a beneficia de sedinte atent controlate, sub supravegherea medicilor experti. Prioritizeaza-ti sanatatea si incepe tratamentul cat mai curand, pentru a te vindeca eficient.