Meniu

Operatie otoscleroza Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunea care determina cresterea anormala a oaselor din interiorul urechii si care poate duce la pierderea auzului este otoscleroza. In Cluj, din fericire, exista o unitate medicala la ajutorul careia poti apela cu incredere daca vrei sa primesti un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament din partea unui medic competent. Din pacate, cauza aparitiei otosclerozei nu este cunoscuta cu certitudine, ceea ce inseamna ca nu se cunosc modalitatile prin care se poate preveni. Exista cazuri de pacienti cu antecente familiale, dar si pacienti care o dezvolta pe parcursul vietii. Cert este ca odata ce suspectezi ca te confrunti cu aceasta afectiune, cel mai bine ar fi sa vizitezi cabinetul medicului ORL sau chiar al chirurgului ORL. Printre simptomele experimentate merita mentionate si: auz deficitar, mai ales cu trecerea timpului, dificultati in a intelege soaptele, iti este mai usor sa auzi cand exista zgomote de fond, auzul sunetelor care provin din interiorul corpului, senzatii de ameteala.

In cazul in care te confrunti si tu cu astfel de simptome, cel mai bine ar fi sa mergi cat mai curand la clinica din Cluj-Napoca pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza. Citeste cu atentie toate informatiile prezentate si contacteaza medicul specialist in cel mai scurt timp posibil.

Cat costa o operatie de otoscleroza in Cluj-Napoca?

Inainte de a-ti face o programare la cabinetul de specialitate vrei sa te interesezi cu privire la preturile practicate pentru o operatie de otoscleroza in Cluj-Napoca? Atunci te incurajam sa te consulti cu tabelul afisat mai jos pentru a afla atat pretul practicat, dar si care este unitatea medicala la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie otoscleroza
Rating
Website
C. Cosmedica
Clinica-Verificata
5.500 Ron
  • Pret Operatie otoscleroza 5.500 Ron
  • Medici implicati
  • Aparaturi de o performanta inalta
  • Rezultate excelente
  • Diagnostic corect
  • Tratament personalizat
  • Atmosfera primitoare
  • Medic primar ORL
  • Rabdare si empatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o operatie de otoscleroza in Cluj-Napoca?

Iti este teama sa nu iti pierzi auzul, asa ca, indemnat de aceasta temere, dar si de indicatiile medicului de familie, vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in operatia de otoscleroza din Cluj? Atunci informatiile pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a descoperi mai multe detalii despre unitatea medicala din orasul tau la care poti apela. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

Centrul Cosmedica

Centrul Cosmedica este o clinica privata multidisciplinara din Cluj-Napoca, spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei gasesti un medic specializat in operatia de otoscleroza. In cadrul acestui centru medical vei putea face cunostinta cu prof. dr. Marcel Cosgarea, medic primar ORL, doctor in stiinte medicale, care are competenta de a asigura atat un diagnostic corect, cat si solutii personalizate. Acesta asigura si interventii chirurgicale, tratand cu succes urmatoarele: adenectomii, amigdalectomii, drenaj transtimpanic, injectii transtimpanice cu steroizi, antibiotic, miringoplastie, timpanoplastie, otoscleroza, colesteatom, supuratie auriculara, tumori de conduct auditiv extern (exostoze, carcinoame etc), deviatie de sept etc. Avand la dispozitie aparaturi de ultima performanta, actul medical desfasurat este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o operatie de otoscleroza este de 5.500 lei.

Nivelul ridicat de implicarea a cadrelor medicale si aparaturile de o performanta inalta sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la ajutorul acestei unitati medicale. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna pe masura asteptarilor, medicii isi dau tot interesul ca pacientii sa primeasca diagnosticul corect si planul eficient de tratament, iar atmosfera este primitoare. Medicul primar din cadrul departamentului ORL da dovada de rabdare, empatie si profesionalism.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Cosmedica
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici din Cluj-Napoca unde sa poti beneficia de o interventie chirurgicala pentru vindecarea otosclerozei, iti recomandam sa ai in vedere optiunea pe care ti-am prezentat-o anterior pentru a beneficia de rezultatele dorite.